• Haza
    6.6k
    Onda svi u klubu mogu počiniti kolektivni harakiri, a i mi zajedno s njima. Umjesto koga bi Selahi startao?sebenico

Igrač koji može Mišića staviti na klupu je tko točno, pa meni je Mišić igrač na rubu reprezentacije, i to kao vezni igrač, di smo realno najjači u repki.
    Nama treba igrač koji može zamjeniti Mišića, koji ima drugačije fizičke predispozicije, pa da nekad trkom i agresijom odradi prljavi posao, kao nekad Šunjić i Jakić. Uostalom Mišić i tip igrača kao Selahi mogu igrati i zajedno, jer je Mišić objektivno osmica. Već je postalo pod normalno se rugati igračima Rijeke, a imaju najbolju obranu lige drugu godinu za redom, a njihova vezna linija je pojela našu zadnju tekmu. Dogodilo im se sranje protiv Olimpije, ali generalno je to dobra ekipa puna zanimljivih igrača. Naravno, da se mene pita bi rađe Gnezdu Čerina, nije da zagovaram Selahija, ali ne vidim razloga ismijavanja dovođenju igrača tipa Selahi ili Galešić. Tu je jedino tema uvjeti pod kojima bi došli, ali oni imaju mjesta u Dinamu, Galešić je klasa iznad Bernauera, to je valjda svima jasno.
  • ElDorado
    637
    Zanemaruje se da Petkovic nakon oporavka od ozljede treba se jos vratiti i u formu i u pravo fizicko stanje. Za napadaca se moramo opasno izut. U hnlu ga sigurno nema. Na napadacu ce se vidjeti i ozbiljnost SDa.
  • Crni86
    5.8k
    ako je stvarno trbusni zid, mene je strah kad ce se petko uopce vratit i to kakav. Ivanusec se bio ono mucio sa trbusnim zidom dosta dugo i nikako nije mogo uhvatiti pravu formu.
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Cilj mora biti dovesti igrača koji će Mišića posjesti na klupusebenico

Ne mora.
    Cilj je dovesti igraca koji ce Misica rasteretiti i cuvati mu ledja kako bi on vise iskreirao prema naprijed. Selahi je odlican igrac bas za tu rolu.
  • Nogo
    4.2k

Ponuditi Mierezu dobar ugovor da se vrati. Prošao ligu, extra strijelac i ono najvažnije prava radilica u napadu.
  • ElDorado
    637
    Nisam bas zicer da je to realno.
  • sebenico
    1.1k

A tko onda ispada - Sučić ili Baturina?
  • NitkoBitan
    20.3k
    Ne daj Boze da imamo postenog veznjaka u rotaciji :monkey:. Ako moze grijat klupu u Rijeci moze i u Dinamu koji igra na 3 fronta, tu ce dobit vise prilika.
  • BBB Mataa998
    1.9k

Po tvojoj logici nam ne treba nitko,Misic,Baturina,Sucic ce igrati sve do kraja po 90 min. Onda nam ne treba vise od 11 igraca i to je to
  • Crni500
    14
    Uprava ocito nije razmisljala da ce biti problema sa ozljedama,pa nije niti dovodila igrace,na pozicijama koje su nam kronicne,tako da sad moras pod mus dovest pravog zadnjeg veznog,napadaca,te vidjeti ima li koji stoper sa ovih prostora,koji se ne boji ici 1na1 sa protivnickim napadacima,kao i ostvariti komunikaciju izmedju vezne linije i golmana,jer odkako nam je otisao Josip Sutalo,koji je prakticki sam znao rjesavati problem sa napadacima,to sve nekako mlako izgleda,Teophile vise nije na toj razini,Bernauer je premlak,on samo zna za igru s loptom u nogama,a nisu se bas proslavili niti ostali stranci. To se vidi i po broju primljenih golova na tablici,previse je tu praznog prostora izmedju veze,obrane i golmana,gdje nam kontru prodaje svaki klub u HNL-u. Jednostavno smo iza premlaki i to nas kosta gubljenja bodova.
  • wolfgang14
    1.7k
    A tko onda ispada - Sučić ili Baturina?sebenico

Pa Baturina normalno. Ima već podosta godina, u zadnje vrijeme kao da se zajebava pa izvodi gluposti (protiv osijeka 1v1 kad je išao na onaj lob), i dalje nepotrebno guši loptu dok je ne izgubi itd...

Prodati ga jer smatram da trenutno možemo dobiti najviše para. Od sljedeće godine ta cifra možemo samo prema dolje ići

Zato mi se baš jako sviđa stojković jer je suprotnost, nema gušenja lopte, jednostavna brza rješenja, milina za gledati
  • Praskaton
    2.7k
    Selahi je tip igrača koji nam treba definitivno,pogotovo ako Rog ode i Ademi dobije minornu minutažu.Uz takvog igrača obrana ce nam izgledati puno bolje.
    Ipak nadam se da mozemo dovesti igrača i vece kvalitete od Selahija.
  • ElDorado
    637
    Ne kužim tu količinu negative fakat. Spomeneš neko ime odmah gomila govana po tom igracu. O Selahiju nemam neko izgrađeno misljenje ali mi od Jakića nemamo zadnjeg veznog i zbog toga smo u prilicnom kurcu. Al ko ce zadovoljit sve skeptike
  • San Lorenzo
    17.4k
    Ponuditi Mierezu dobar ugovor da se vrati. Prošao ligu, extra strijelac i ono najvažnije prava radilica u napaduNogo

Ne vidim nikakvu razliku između Kulenovića, Matanovića i Miereza...dovođenje takvog tipa napadača bi baš bilo onako, evo šta hoćete, doveli smo napadača...imamo krajnost u Petkoviću koji živi za asistencije i Kulenoviću koji je igrač 16erca sa slabom tehnikom, idealan scenarij je da se nađe netko tko je na pola puta i može si sam stvoriti šansu za gol.
  • The Undertaker
    6.1k
    Igeač koji može zamjeniti Mišića 1/1 je npr. Badelj. Ali, kao što si i napisao, igrali smo mi pod Bjelicom sa potpuno drugačijim tipom zadnjeg veznog pa je opet bilo uspješno. Po meni, Selahi odmah i sad, ne da mijenja Mišića već da mu "čuva leđa".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions