• Crni86
    6.4k
    Jel moguce da covjek ovako leti. Pa ima vise driblinga od nasih krila. Da imamo nekog za desnog i lijevog beka, covjek bi trenutno bio nase prvo lijevo krilo. Cudo od igraca.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Raskid ugovora molim.
    Čovjek je klasa,tehnika top,dribla ko pravo krilo ali za obranu ga boli briga!
    Radije ću gledat limitiranog Valinčića kako gine na terenu nego ovo izrugivanje sa nama navijačima!
  • Orc123
    9.3k
    ti nisi normalan!
    Ako je ovo vrijedanje lika koji sere po svim igracima dovedeni zadnju godinu dana vrlo rado cu popiti ban!
  • Crni86
    6.4k
    covjek je cijelu utakmicu igrao sam obranu na likevoj strani. Saaam, jer hoxha zgleda ko da je pao s marsa. Cuvao je svog igraca i hoxhinog. Upravo kod gola je on iso pokrivat hoxhinog igraca, ktc je doso pokrit njega. Jedini krivac za gol je hoxha.
  • BBBaranja
    2.7k

Slučajan lajk,posjeti okulista..
  • Nevo7
    904
    Čovjek je zalutao u Dinamo. Mislim da je ovo bio kiks Marića jer on takve igrače ne dovodi.
    RPG ima pobjednički pristup i zna igrati, jako je dobar igrač. Takve igrače Marić inače ne dovodi.
    Sumnjam da će ostati na ljeto ovdje, možda čak na zimu i ode. Predobar je za ovu kaljužu od lige.
  • ElDorado
    717
    Zašto konačno ne igra desno?????
  • Orc123
    9.3k
    ocito da ga se ne ferma u klubu radi necega pa ga pile ko i Ljubicica dok ne pukne covjek koji je tenk za sve desne bekove u ligi!
  • Mihael2305
    130
    RPG je meni sasvim korektan igrač koji može nosit ovaj dinamo, nisam ga neš tolko pratio al sasvim dovoljno govori da može predriblat i istrčat više linija nego netko sa sredine il slič.

Možda da bjelica isproba neku drugu poziciju za njega, ne bi bilo loše?
  • Nevo7
    904
    ne bi ja to. Potrošili bi igrača za ništa. Sve me strah da će jednog dana puknuti i na zimu isforsirati negdje. Mislim da mu je još ugovor kratak...
  • Mihael2305
    130
    Ha gle... lijevo krilo bome nemamo osim njega, dečko ima brzinu i dribling, spretnost s obranom nije tolika i na tom se treba poradit. Ogiwara je otišao i treba naći zamjenu za RPG kad već misliš da je taj ugovor kratak
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    ok...odjavljujem se sa foruma kad vam već smeta što sam RPG-u zamjerio na govoru tijela.
    Nema ode mene nitko pravo vrijeđat...
    Poseban pozdrav Dalibanu,Emilu,Captainu i Miru sa kojima sam se najviše puta složio.
    Vidimo se u petom mjesecu na proslavi titule...
    Max out!
  • NitkoBitan
    20.6k
    Radije ću gledat limitiranog Valinčića kako gine na terenuMaxova dijagonala

što sam RPG-u zamjerio na govoru tijela.Maxova dijagonala

Dobro jesi ti realan i normalan? Trci cijelu utakmicu, odraduje posao i za beka i za krila kad nasa krila bas i ne znaju... Na kraju ide jos i u pritisak umjesto odmornog Pjace koji mu samo signalizira. Alo... Kako ti onda Pjacin govor tijela ne smeta nego si RPGa uhvatio na pik?

Vidi se da je mirna dusa i cisto sumnjam da je problematican. Upao je u svadu sa psihoticnim kapetanom Ademijem koji se nije jos posvadao vjerojatno samo sa semaforom na ulici.

Dodes u novu sredinu i prca te lik koji je duplo gori od tebe na terenu a ima jedino utjecaj u svlacionici, onda te drugi domaci decko tjera u pritisak na obranu iako je usao prije 2 minute u igru... pa ja bi sve sterao u 3pm na njegovom mjestu.
  • cibona
    3.9k
    Samo se sjetite da je do prošlog tjedna Ogiwara imao prednost naspram RPG-a. Desnu stranu više ni ne spominjem, ona će do daljnjega biti okupirana od strane Ristovskog. Da sam na njegovom mjestu, kolektivno bi ih sve poslao u k. Shvaćam ga u potpunosti, i nimalo me neće čuditi ako će već na zimu tražiti papire i novi klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet