• Jaro
    8.3k
    Moglo bi ovo biti ironicno, bas Slaven je poslao Dinamo u Ligu za bedaka, nakon toga je krenulo 20 godina dominacije, hoce li Slaven biti i znak kraja te dominacije?
  • Paggini
    29.1k
    Mene, a i podosta meni nepoznate ekipe na tribini, nažalost nije impresioniral...previše pasivan mi se činil, nije se nudil, nije dolazil po loptu pa su stoperi iznosili, nije baš ni brz, a i neke ne baš nogometne konstitucije je...bojim se da mi ne djeluje kao "next big thing"ZrnTSCHeZ

A slažem se dijelom, ima taj strah i nije sudjelovao u izgradnji u prvom poluvremenu nista, osim vracanja lopte Maxu, ali u drugom je imao par prolaza, uzimanja lopte i kvalitetnog pozicioniranja. Ne znam, dobar mi je osjećaj oko njega, ne leti po terenu bezveze, samo da se uigra i uhvati konstantu i bit će jako dobra šestica.
  • Bruh
    1k
    hoce li Slaven biti i znak kraja te dominacije?Jaro

Ne jer je tek polusezona
  • Iskrenjak
    186

Nazalost kao sto sam pricao ranije - nema konstituciju za vrhunski nogomet. Mozda se to promijeni s obzirom da je mlad, ali cini mi se u kako mu tece seniorski staz da cak polako i nazaduje u tom pogledu!
    Velika steta, jer sve drugo nogometno ima.
  • blue heart 72
    1.9k
    Ne mogu shvatiti da je toliko ljudi rezignirano i da su se kao nekako pomirili sa gubitkom titule. Kaj vam je ljudi? Istina da ne izgledamo ni sjajno, ni bajno. Ali bome ni konkurencija ne briljira. Ne treba puno da se momentum okrene. Kako se tovarima okrenuo onom tekmom na Maksimiru, tako se može i nama. Šteta da tada nismo iskoristili priliku da ih zakucammo tamo gdje im je mjesto. Ajmo izgurati ovo kako je god moguće do kraja polusezone, odraditi pametan prijelazni rok bez Teklića, Benkovića, Barišića i sličnih igrača. Dovesti dva ili tri POJAČANJA i promijeniti krvnu sliku ekipe, senatorima koji su svoj zenit prošli na LIJEPI NAČIN objasniti novonastale okolnosti i punim plućima krenuti u obranu naslova. Ako se kiksa ovaj prijelazni rok, onda se treba i nekim licima na katu zahvaliti. Nema više izgovara na prijašnju upravu i probleme.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    ne shvaćam ovo - nema konstituciju za vrhunski nogomet. Možeš li malo pojasniti?

Meni Stojković odličan, sudjelovao u kreaciji, vidi se da je klasa, mekano primanje i kvalitetno dodavanje za razliku od Kačavende kod kojeg tehnika izgleda skoro kao kod Kulenovića, lopta mu se kod primanja odbija kao od drva. I opet ne shvaćam vađenje Stojkovića, ozlijeđeni Baturina nam ništa bolje nije donio, dapače, samo lošije ubačaje.
  • KtcGoat
    71
    Stojković sve super, ali nekad kao da želi malo previše i umjesto da doda, napravi potez viška.
  • bbbb
    2

Lol konkurencija ne briljira, vidis li ti tablicu?
  • Plava 9ka
    35
    Kolega @Daliban je govorio da Kulenovića treba prodati što prije sad dok ima dobru statistiku. 100% je u pravu mada se tada nisam slagao.

Neke one situacije se moraju zabiti kakav god ti dan bio, imao sreće ili nesreće.

Statistika, igra i rezultati su katastrofa, ali sada jedino može ići nabolje, a vjerujem da će tako i biti.
  • blue heart 72
    1.9k
    normalno da vidim. Ali izvedbe im nisu briljantne, ali istina koga briga. Dok skupljaš bodove, dojam nije toliko ni bitan.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Sve ti j da je netko od dvojca Kulenovic/Spikic pospremio loptu u mrezu sa 2 jebena metra ne bi nama cijeli vikend bio unisten kao sto ne bi bilo 200 novih stranica na raznim temama ispisano.

Ovo kaj su oni fulali bi vecina Zonasa zabila. Stvarno tragedija. Da sam profesionalni nogometas dobro bi se pogledao u ogledalo i zapitao je li loptanje za mene.

Kulenovicu i vise zamjeram nego Spikicu. Da je zabio za 2:0 bez apsolutno ikakvog stresa bi priveli tekmu kraju. A da ne govorim o tome kako je neenergicno izgledao kroz cijelu utakmicu. Mozda se gospodinu osladilo sigurno mjesto u prvoj momcadi pa se malo opustio, ali ne sumnjam da ce letit u utorak u Ligi prvaka.
  • Mentalni Gimnastičar
    1k
    Ne bih rekao da se Kulenović opustio ovo su jednostavno njegovi limiti, njemu trebaju 5 čistih šansi da pospremi jednu u gol.
  • Crni86
    6.4k
    Marko bi trebao bit zadnji kojeg se treba preispitivat, nit je kriv za ovaj poraz nit za bilo koji drugiE46

Nemre bit kriv za ovaj poraz jer izgubili nismo. I nije uopce stvar izgubljenih bodova nego je stvar pristupa. Tjeranje drugih suigraca u pritisak a ti da se presetavas mi je gadljivo, a decko je uso 10 minuta prije. Ako ti je dinamo u srcu ima da trcias za tom loptom i igracem sve dok ju ne uzmes. I on je jedan od krivaca jer je medu najbolje placenik igracima i medu najiskusnijim igracima pa tako onda svojim primjerom mora pokazat kako se ide na glavu za sveti dres. Od one tekme s bayernom je u jos par utakmica se tako presetavao. Pogledaj si samo tekmu proriv slavena u koprivnici… Tako se ne brane dinamove boje, a pogotovo se tako ne brane od strane purgera.
  • jp23
    2.8k
    80ta minuta, šut Špikića kojeg brani Sušak koji u tom trenu pada, i potom Kulenović na odbijancu nabije u njega koji leži na podu u ispruženu ruku. Kad pomisliš tu da nemaš sreće, 86ta minuta, šansa Špikića koji puca ravno u Sušaka.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ma ne mislim tu na njegovu kvalitetu nego htijenje. Danas je primjetno manje "grizao" nego inace, u derbiju uz smijesak cavrlja sa protivnickim igracem.... Mislim da ga je sadasnja situacija malo razmazila kad zna da nemre nikako ispast iz prve ekipe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.