• superhik
    11.7k
    zamisli da dođeš u svlačionicu nakon onoga na Poljudu gdje si izgledao na terenu k'o pokisla krpa pred hrpom idiota koja ti želi smrt i dereš se iz petnih žila na igrače, jebeš im sve po spisku i govor zaključiš sa: " I sutra svi imate slobodan dan. Jel' to jasno?"
  • Crni86
    6.4k
    a gledaj da li su vrijednsje i zvizdsnje zasluzili kaca, stojke, pavic i moha koji su upisali prve postene minute i odigrali jako dobro? Pa i mbuku koji je prvi put krenuo od orve minute? Da li je vrijedanje zasluziio bati koji je uso ozlijeden? Ktc i rpg koji su odigrali dobru tekmu?

Ja sma orvi bio za da nakon rijeke vec se igracima nije trebao dat pljesak, ali danas je doslovce druga ekipa odigrala tekmu. Pomjesani su mi osjecaji u vezi toga sta se izvizdalo igrace.
  • Felip
    255
    Mi ovakvi ne možemo dobit Belupa, a ekipa očekuje da se vadimo protiv Celtica, Arsenala, Milana. Wtf?
    Također, odbijam kao Dinamovac predati titulu rivalima nakon faking 16.kola od 36. Kakav je to stav? Evo ti gore poruka iz prošle sezone: Ne damo da potoneš! Ja ću se držati toga unatoč svemu. Mi jesmo u ogromnoj krizi, ali kad pričamo o kvaliteti nije realno da nam tovari potencijalno bježe skoro 10 bodova.
    Nekako vjerujem da u zimskoj stanci možemo biti pametniji za napraviti reset kadra i ponovo udahnuti pobjednički mentalitet.
  • Crni86
    6.4k
    Nakon primljenog gola, slaven nam je opet probio desnu stranu i opasno zaprijetio, lopta je otisla u korner. Zagorac se ko ludak okrenuo prema hoxhi i ko zna sta mu sve izgovorio ( s pravom jer ovaj je stajao ko tuljan cijelu utakmicu na toj strani). To svee govori o nasoj ekipi, da neki nemaju najosnovniju nogometnu inteligenciju.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Ja očekujem da svi nabrojani uspiju pobjediti Slaven Belupo. Za to su skupa s trenerom jako dobro plaćeni i nama kao navijačima koji odvajamo od svojih usta za ovaj klub je sigurno gore nego njima.
  • Mihael2305
    129
    današnji jedan jedini strijelac koji igra drugu postavu inače, Kačavenda, je jedini došao blizu sjevera i trpio onakve arogantne i uvrijeljive komentare. Smatram da je dečko igrao među boljim utakmicama za dinamo
  • Crni86
    6.4k
    slazem se, ali po meni se fulala tekma za to. Trebalo im se sve po spisku vec nakon rijeke kada su igeale najjace snage, ili eto na poljudu.

Ako vec nismo tada ih izvizdali, nismo trebali ni danas kad je doslovce na terenu bila ekipa koja je tek prvi put dobila pravu priliku. I cak su zalaganjem i borbom izgledali bolje nego sta je to bio slucaj u prijaasnjjim tekmama. Kazem slazem se, ali po meni je fulana tekma i trenutak.
  • tp1997
    685
    Navijački, držim se toga i ja. Bit ću uz Dinamo na svakoj utakmici.

Ali realno, mi tjednima već prodajemo priču "ako dobijemo danas, bit ćemo prvaci", samo eto, nikako da dobijemo. I tovari i Riječani izgledaju bolje, i osim ako se nešto radikalno ne promijeni, za naslov šanse nemamo.

Ali u jednoj utakmici možemo pobijediti Celtic, možemo proći dalje i uzeti koeficijent i neki novac. A to će nam biti od pomoći za Konferencijsku ligu iduće godine.
  • E46
    811
    Marko bi trebao bit zadnji kojeg se treba preispitivat, nit je kriv za ovaj poraz nit za bilo koji drugi. Treba se pitat zasto je 80% ovog foruma mislilo da je kule prava zamjena za petka i da ne treba dovesti novog napadaca, Kule u vecini slucajeva ne može gol u americkom nogometu pogodit..i ne samo kule, opcenito mislim da kod hardcore navijaca jedino prolaze takvi igraci koji "ginu" za dres i "mangupi" su kao rile(covjek ne igra ozbiljan nogomet od utakmice sa tottenhamom), a mirniji igraci kao Ogi, Moha nakon svakog kiksa su razapnuti iako Ogi vjerojatnije ima i manje kiksev i krivnji za gol od velikog Ristovskog. Prvo se mi svi ovdje trebamo zapitati jesmo li realni kad kazemo ovaj je onakav ovaj je ovakav, i kad kazemo ma do proljeca smo mi opet na +10..pumpamo se sa nekim laznim optimizmom ali samo ne znam na osnovu cega kada se u osmom mjesecu vidjelo da nemamo niti jednog progresivnog stopera osim Perkovica kojeg se ni ne koristi tamo.. Da nemamo napadaca sam jos tada pisao je sramota da klub koji ce izborit ligu prvaka ne kupi klasnog napadaca, nemamo šesticu na razini kluba ranga Dinama.. A ekipa koja ukaze na to i koja je samo realna ona se prikaže kao negativci i da jedva čekaju da njihov klub izgubi da kao krenu srat.. Zaboravit ovo sve i zaboravit ovu polusezone, jos veceras dat otkaz onoj prevari od sportskog direktora i ovom luzeru od trenera i povest Dinamo sa novim trenerom koji ima jasnu filozofiju u pripreme. I dovesti mu pojacanja koja on također odobri i to treba potrosit barem 7-8 milja na 3 4 igraca da se nesto napravi u HNLu, imamo jos cijelu polusezonu nece ni tovari ruku na srce odigrati drugi dio kao sto su ovaj odigrali u smislu rezultata.. jer to nije nimalo realno da ce im se vise posrećiti toliko.
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Onak prvi dojmovi po povratku doma:

1. stvorili smo šanse
    2. imali čak i udarce u okvir
    3. limitirali Slaven na samo 1 gol
    4. uzeli bod

Dakle: win-win-win-win

(bazinga)
  • Mihael2305
    129
    Šta je najbolje... ova tekma je bolja neg ona u koprivnici gdje smo zgubili 4:1 i to jos bez petka,rileta.
  • E46
    811
    A sta je kao rile nedostajao??
  • Paggini
    29k
    Najgore od svega, danas je ovo izgledalo smisleno, barem smislenije nego prijašnje utakmice.

Pozitivno gledajući - Stojković, Kačavenda i Pavić su vrlo kompatibilni vezni red, koji je izgledao zdravo i uigrano iako nisu odigrali nijednu utakmicu zajedno.

Stojković je ekstremno razigran, ima volje, ima mašte, ima SMISLA. Njegovi korneri su opasni, oštri, dovoljno visoki. To je možda moj bias, ali Stojković TREBA igrati svaku utakmicu, grize, stalo mu je i osjeti se. Pogotovo se osjetilo kad je Baturina ušao.

Pavić je bio pod dojmom prvo poluvrijeme, drugo se opustio i imao je par sjajnih intervencija i minijatura, njega treba gurati jer radije bih gledao njegovu lošu utakmicu nego Ademijevu dobru.

Nije nas išlo, nije htjelo ući u gol iako se stvaralo i gazilo. Jebiga. Tako je kako je. Problem je što je ovo nikad bitnija tekma, kao što je svaka prijašnja i buduća i nemamo luksuz da nas "ne ide".

Ne znam, nisam ni ljut, nisam ni nešto pijan iako sam popio dosta, jednostavno sam tužan nekako. Glup gol smo dobili, glupe prilike nismo iskoristili i piše se 1:1.

Što me najviše rastużuje je činjenica da unatoč tome što su klinci pokazali danas, da neće Stojke ni Kača ni Pavić igrati u prvih 11. Daj Bože da griješim, a mislim da ne griješim i to mi je neoprostivo za Bjelicu.

Jebiga. Usran dan, usran mi cijeli vikend, vjerojatno i tjedan. Možemo sad pričati da nas briga za Celtic, ali Celtic nam znači puno, puno.

Ovo se može stici i vjerujem da ce se stici, ali jebemti sve, da me bar netko teleportira u lipanj i pijano slavlje na trgu.
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Bravo za Kačavendu jer je poginuo na terenu i njegov odnos prema dinamovom dresu je onakav kakav se traži od igrača. On je jedina pozitivna točka ove utakmice.
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Najgore od svega, danas je ovo izgledalo smisleno, barem smislenije nego prijašnje utakmice.Paggini

Suglasan...
    I onda danas bez pljeska...od Slavena do Slavena
    Tajming vrhunski, pogotovo s obzirom na sastav :clap:
    (al nismo mi takvi)

Pozitivno gledajući - Stojković, Kačavenda i Pavić su vrlo kompatibilni vezni red, koji je izgledao zdravo i uigranoPaggini
    Mene, a i podosta meni nepoznate ekipe na tribini, nažalost nije impresioniral...previše pasivan mi se činil, nije se nudil, nije dolazil po loptu pa su stoperi iznosili, nije baš ni brz, a i neke ne baš nogometne konstitucije je...bojim se da mi ne djeluje kao "next big thing"

Drugi koji me danas najviše razočaral je RPG...u dvije minute tri puta krilac napravi bedake od nas po toj strani (Hoxha je sukrivac, al od njega niti ne očekujem ništ)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.