• luftwaffe
    655
    Dajte juniorima da igraju !
  • Crle
    605
    Ma da kako ne vidimo tu čaroliju od Bjelice. Svi su krivi samo on ne. Od kad je došao osim LP igra je nula.
  • Marquis Manners
    83
    Imamo mi puno problema. Ja ne vidim jednog igrača za nas iz škole nogometa.
    Evo danas Pavić, pridodajmo Stojkovića i Kačavenda. Jednostavno to nije razina Dinama.
  • tp1997
    685
    Mi moramo sad sve dati u LP.

Naslov je otišao, bilo u Rijeku ili u Split. Treba uzeti što više para u LP i početi se pripremati za napad na naslov i Konferencijsku ligu iduće sezone.
  • Mihael2305
    129
    ja bih tu rekao da se na Kačavendi može proradit jer se u njemu vidi da želi igrat nogomet i da je spreman dat sve za dinamo, 81% dodavanja danas, pokušao je koji dribling pred kraj tekme.

Mlad igrač koji može uspijet.
  • Hnlovac
    1.3k
    Oče naš koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje, dođi kraljevstvo tvoje. Budi volja, tvoja kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast nego izbavi nas od zla. Amen

Otkad smo se počeli moliti na zoni prosuli smo skoro sve što se prosuti da

Naravno, krivi su igrači i sportski sektor i njihov SRAMOTAN odnos prema svetom imenu, a ne Milostivi Bog, ali nemrem ne primijetiti da odtad skoro sve ide nizbrdo
  • Felip
    255
    Mi moramo sad sve dati u LP.

Naslov je otišao, bilo u Rijeku ili u Split. Treba uzeti što više para u LP i početi se pripremati za napad na naslov i Konferencijsku ligu iduće sezone.
    tp1997

Ne, ne, ne i opet ne!
  • superhik
    11.7k
    Vidim da je slobodan dan nakon Hajduka urodio plodom
  • Marquis Manners
    83

Mogu se složiti, ali kažem trenutno.
    Za rotaciju, pa neka se razvija, ali on ne može ni u ovakvim utakmicama biti u prvih 11, znam da je tu silom prilika.
    Mi smo u situaciji gdje nema mjesta za razvijanje i prilike, ili odustati od sezone skroz i dati priliku mladima.
    Moje mišljenje je da mi takvih nemamo izuzev Sučića i Baturinu koji su na izlaznim vratima.

Baš puno problema, ne znaš što je lošije igrači iz druge francuske lige ili silno vraćanje naših igrača. Probali smo i jedno i drugo, treba tražiti nešto treće.

Ja sam očekivao velike stvari od Maee, Mbukua i Cordobe.
    Relano niti jedan nije dobio neku šansu i mislim da su dobri za nas.
  • jp23
    2.8k
    Zašto su dobili slobodan dan? Pa ionako drugo poluvrijeme ih pola nije ni igralo tamo
  • Jay
    138
    Što uopće reći na sve ovo, teško igranje sa živcima.
    Nismo osvojili bod, izgubili smo.
    Ne sviđa mi se seciranje igrača, apsolutno svakome se može naći neka zamjerka i trenutak kad nije dobio dobru odluku. Jednostavno ne valja i kraj. Nema jednog krivca, svi su jednako krivi za ovo. SD, svi igrači, trener s upitnim odlukama, bivši trener...
    NIje samo danas, ali ovo mi djeluje kao kad netko pregazi strvinu na cesti pa auti nastave dalje mrcvariti beživotno tijelo. Danas nas je pregazio kombi, zabrinjavajuće je sve ovo.

Svejedno sam idiot pa ne odustajem od vjere u naslov, do idućeg kiksa.
    Večeras sam u raspoloženju da ću pokloniti nekome ulaznicu za Celtic, a sutra ću krenut odbrojavat sate do utakmice i razmišljati kako mi je Lokomotiva ipak važnija.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Što su igrači zaslužili osim vrijeđanja? Mi se smrzavamo na ovom polustadionu i trošimo novce za što? Za što oni primaju stotine tisuća eura? Dno dna!
  • jedan u nizu
    10k
    Vidim da je slobodan dan nakon Hajduka urodio plodomsuperhik

Ja na FMu kada mi mocad sramotno izgubi utakmicu, se izderem na ekipu i kazem sutra trening, a to je naravno 'endurance'.
    Bez obzira sto za 3 dana igram jos jednu utakmicu a svi mi imaju 'needs rest' ikonicu :rofl:
  • Crni86
    6.4k
    80ta minuta utakmice, Pjaca signalizira RPGu da ide u pritisak dok ovaj fino stojecki posmatra. Kakvo je to zalaganje?

Ovaj svjez tek usao u igru... da se momak ne stedi za Ligu orvaka?
    NitkoBitan

Meni je to bio vrhunac utakmice. I to se dogodilo u par navrata, a ne samo jednom. Sjetimo se zadnjeg Pjacinog nastupa protiv Belupa kako se setao kod svakog od 4 komada. Radi se o jednom od najiskunsijih igraca, somaceg deck, dobro placenog igraca i koju on to poruku i sliku salje mladim igracima? Pa i stranim igracima?

Marka sam od uvijek obozavao, ali iskreno bas sam jako jako jako razocaran u njega. Pristup kao da je neki placenik i doso je igrat sa drugog planeta tu pa ga boli ona stvar za sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.