• nwankwo646
    345
    Opet, najveći problem ovog Dinama su stoperi, prvi KTC, teretni balvan koji ne zna igrati nogomet, najgore od svega je šta su drugi duplo lošiji od njega. Ako Ristovski već mora igrat ocekujem da to bude na stoperu.
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    KTC, teretni balvan koji ne zna igrati nogometnwankwo646

Eh da sam ja moderator…
  • Boysica
    561
    No comment a popljuvana sa svi strana kad sam rekla ne Bjelica al eto šta ja znam ...
    I ne nema opravdanja hvala bogu pa sam radila popodnevnu pa nisam išla na sjever ...
  • NitkoBitan
    20.6k
    80ta minuta utakmice, Pjaca signalizira RPGu da ide u pritisak dok ovaj fino stojecki posmatra. Kakvo je to zalaganje?

Ovaj svjez tek usao u igru... da se momak ne stedi za Ligu orvaka?
  • Marquis Manners
    83
    Da li se netko sjeća koliko smo mi utakmica dobili prošle sezone kad smo bili u minusu bodovno, a da smo pri tome zabili golove duboko u sudačkim nadoknadama?

Ove sezone bez Jakira smo ostali i bez toga.
    Na žalost mi imamo još jako puno igrača iz te sezone kojima se treba zahvaliti, uz to doveli smo i neke strance koji nisu ispunili očekivanja.
  • Mihaljević
    10.7k
    Moha je odigrao odlicnu utakmicu, ofanzivno savrsenu. Vrijeda se covjeka jer je trend.Efes Pilsen

Odličnu utakmicu odigrao lik, jel ti znaš koji je igrač Belupa dao gol danas? LIJEVO KRILO Alen Grgić, kojeg igrača treba čuvati DESNI BEK Dinama Sadegh Moharrami? - LIJEVO KRILO Alena Grgića. Banirajte me slobodno, ali pun mi je kurac branjenja igrača, mi smo u teškoj provaliji u kakvoj nismo bili 20 godina, a svejedno se brane igrači koji trebaju ovakve utakmice završavati u prvih 15 minuta.
  • Filip 91
    1k
    Nije Bjelica kriv što Kulenović i Špikić ne mogu zabit sa 2 metra, kao ni za silne ozlijede prvotimaca. Najodgovorniji za ovakvu situaciju su sportski direktor i onaj tko ga je doveo da se 'uči na Dinamu'
  • runtothehills
    436
    Kako se lako pljuju pojedinci koji su nas ne znam koliko puta spašavali od govana. KTC teretni balvan? Bolje da šutim.
    Balvan je jedino naša nepostojeća igra u kojoj nitko ne napada prostor, nego bi svako loptu u noge pa da pokaze kako dobro primanje ima. Balvan je to što smo se radi isforsirane zamjene opet naslonili na dečka od 19 godina u jednoj od ključnih pozicija u nogometnom svijetu. Balvan je to što nešto u glavama igrača ne štima i uveo se neki strah u kostima jebenim profesionalcima koji od jutra do navečer tepu loptu.
  • Efes Pilsen
    9k
    sta nisi citirao sve? Gdje je Hoxha bio, zasto je RPG ispao kao cep?
  • striko
    1.8k
    Trebamo igrati Nedjeljom u što kasnijem terminu. Previše usrani vikenda.

I luđaci su ti prestali vjerovati.
  • Chempers
    331
    Vi koji zazivate smjenu Bjelice ste naprosto idioti. Nema blaže riječi. Trenutni kadar je sramota, dijelom zbog ozljeda dijelom zbog katastrofalne sportske politike. Jedino što sad možemo je probati napraviti jebacki prijelazni rok. I nadati se da će Hajduk i Rijeka pasti. Ovo je rezultat nekoliko godina lošeg rada, a pogotovo zadnje 2.
  • Mihael2305
    131
    Sramotna igra naših prvih 11, vidlo sad se nije htjelo igrat, osim ovih zadnjih 10 minuta utakmice di smo fulali oko 2,3 zicera baturine i ne sjećam se tko je ono fulo gol s metra od gola dok je golman bio na podu.

Ne znam kako će se sve ovo funkcionirat kroz ovih par dana, neće bit lako našim novinarima naspram ovih koji će srat i pisat svakakva sranja o Dinamu.

Koja je svrha ovakvih igara i di je ova lova koja se čuva il u kojoj je rupi za kupovanje normalnih i spretnih igrača koji se neće ozljedit nakon jednog il dva treninga il se molit Bogu da uopće prođe liječnički.

Otkazi se moraju odmah što prije podijelit, ne govorim u prvom pojmu kao Bjelici nego nekome u klubu koji ne radi svoj posao na svoj način.

Lijepo je počeo vikend, sat vremena prije tekme počastim ekipu s cugom, ostavim glas na sjeveru kao vjerni navijač, da se bodri ekipu u pobjedu. Na kraju dobim bananu.

Zanima me samo kako ćemo formirat sastav protiv Celticsa. Hoćemo li opet radit 2 zamjene unutar 15. min. Vrijeme je da se raščisti ovaj klub i dovode normalna lica koji če se žrtvovat za ovaj klub!

Sportski pozdrav
  • Mathiasovi Chageri
    3.3k
    naša nepostojeća igra u kojoj nitko ne napada prostorruntothehills

Napadaju igrači prostor, samo imamo igrače koji su organski cijepljeni od davanja lopte u prostor, dijagonala ili bilo kakvog pokušaja nogometa koji nije horizontalno dodavanje od noge do noge.

Drugo poluvrijeme, lovimo drugi gol, uspijemo stvoriti višak u sredini, Stojković vuče loptu, Mbuku juri na strani, brži je od čuvara i doslovno mu viče i pokazuje da mu da loptu u prostor, ovaj drka loptu i stane, da loptu do sebe nekome i Slaven se vrati i kompletira u obrani.

Postoji razlog zašto smo bili frustrirani prošle sezone na Rileta jer je štopao Kaneka, postoji razlog zašto nam je Cordoba svima bio dobar prvih par utakmica kad je stalno utrčavao i tražio loptu u prostor a nitko mu nije davao, jer imamo igrače koji konstantno carine loptu dugim držanjem u nogama i daju konstantno šansu protivniku da se zgusne ili vrati u obranu. Nama je odigravanje iz prve ili davanje lopte u prostor bez držanja lopte u nogama po 10tak sekundi misaona činjenica.
  • Felip
    255
    Kad imaš 20 udaraca na gol ne možeš reći da nije bilo želje.

Problem je kadar koji ne radi razliku. Bilo je danas čak lijepih pokušaja, stvarno po meni nitko od igrača nije zaslužio uvrede, jednostavno sad samo vidimo da ovo nije ona kvaliteta koju smo trebali za jednu ovako zahtjevnu sezonu.

Drago mi je vidjeti Mohu i Pavića, a nadam se brzom povratku i Perića i Perkovića. Ti dečki zaslužuju šansu.

Jako me brine Bjeličin govor tijela koji nikako nije pobjednički, Jakir bi prošle sezone isprovocirao neki gol u nadoknadi, ali nakon svega čak mogu reći da sam zadovoljan bodom jer da je Belupo zabio drugi, mi bi ovo izgubili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.