• Olmic
    3.8k
    a tko bu izabrao kvalitetnog stranca? Tko u klubu ima kompetencije i znanja za procjenit i odabrat trenera?

Maric?
    Zajec?
  • austrijanac
    4.6k

Isti kurac doslovno kao da slušam za Jakira.

Tako smo i za njega govorili.

Dosta je jebenih HNL mediokriteta.
  • KtcGoat
    71
    "Imate sve, pare,cajke,kurvetine, a igrate ko..."
  • Marquis Manners
    83
    Ja nekako ne krivim Marića, pogledajte nam start sezone. Slažem se da nam trebaju pojačanja, ali nema šanse da bi bili ovakvi da nas vodi drugi trener.
    Nenad samo tjera igrače i naklonjen je dvojcu koji bi trebao napustitu klub skupa s njim. Ristovski i Ademi.
    Dok je Jakir bio imali su veliku ulogu, nakon Nenada praktički skupa s njim tjeraju strance. Dacli smo mi BATE ili Ath.Bilbao? To čak ni oni ne rade.
  • Peškaman
    5.4k
    Nas je nadigrao Slaven Belupo kojem su falili Nestorovski,Dolček,Murić,Šuto,Camaicov(ajde on je ušao),mislim da je dovoljno.

Ne mogu prežaliti onaj promašaj Kulenovića, umjesto 2:0 - 1:1 i mučenje do kraja.
    Hvala za sve golove,asistencije, borbu ali od zimskog roka ovaj momak ne smije više biti prvi/drugi napadač.

Nadat' se da uspijemo kako tako smanjiti razliku bar na 6 bodova do stanke, izvolite iskeširati ozbiljne novce za pojačanja.
  • Sixthway
    563
    ja sam srao nakon prvih par utakmica gdje smo sve gazili jer sam vidio kako pliva zadnji vezni red i obrana i kako nam ulaze svi u šanse kroz par dodavanja, samo je bilo pitanje kad će protivnički treneri vidjet probleme u našoj igri i to sad svi koriste. Pročitani smo ,i u najboljem izdanju nemožemo ništa.
  • Jaro
    8.3k
    Slaven Belupo kojem su falili Nestorovski,Dolček,Murić,Šuto,CamaicovPeškaman

Opravdan kiks Slavena...
  • Mihaljević
    10.7k
    Dinamov kadar.

Golman od 40 godina.
    Golman koji sa 26g ima 2 sezone kao prvi golman.
    Rezervni igrač Granade koji je dvaput lomio koljeno.
    Iranac koji ni sam ne zna kada je posljednji put odigrao na razini prosječnog profesionalaca.
    Francuz koji radi pitanja i odgovore na Instagramu na -7, "jebiga, toeto, kralj naš Francuz, baš je simpa"
    Špikić koji ima pola milijuna godišnje, znači 150tis€ po golu (3 gola prosjek po godini.)
    Pjaca sa 30g koji je bio rezerva u svakom talijanskom klubu i koji se nakon povratka u HNL zabio 5 golova = pukni milijun odštete na njega.
    Hoxha koji ni sam ne zna kako je sa 4 gola u Belupu završio u Dinamu.

Da ne nabrajam, odjebat 95% stranaca i naših polovnjaka.

Odjebite Bjelicu kojemu je Dinamo napravio karijeru i osigurao ugovore od kojih je zaradio velike odštete u Unionu i Trabzonsporu, očito ga je potrefila ekipa vođena Olmom i ostalim našim mladim igračima. Opet ne želi da stavlja mlade igrače kao u prvom mandatu (Gvardiol, Franjić, Majer, Ivanušec itd.) Nakon što ode iz Dinama, opet će srati po njemu, a bez Dinama bi bio prosječni trener u austrijskoj ligi.

Sezona lova na titulu je gotova.

Polako se oprašatati od Mišića, Petka, Rileta i kompanije jer su se zasitili i oni nas i mi njih.

Dovest stranog trenera koji zna raditi sa mladima (Bivši trener Benfice, Ajaxa, La Masie...)

Vrbančić, Pavić, Mikić, Belinho i ostali juniori uz mentorstvo Baturine i Sučića, da dobiju maksimalnu minutažu do kraja sezone, da ih pripremimo već za sljedeću sezone, jer boljih igrača od Dinamove akademije nema na svijetu. Hitrec Kacian finest.

Svako ko iz sportskog sektora ne da ostavku sam, ne smatram ga Dinamovcem, jer nakon -9 valjda imaš malo obraza da sam odjebeš.

Laku noć.
  • BBB Mataa998
    2k
    Nigdje izjava nakon utakmice?
  • db-izbjeglica
    16.2k
    Ne znam što reći...
    Fascinira lakoća kojom dinamo prima golove u HNL-u, a istovremeno fascinira koliko dinamu treba prilika za zabiti jedan-jedini gol.

Ne mogu biti pametan, bolje je šutjeti i čekati da ova pošast prođe.
  • IvanS
    225
    Mozemo se mi smijati ali u ovom trenutku od dostupnih opcija je Zeljko Sopic. Igra je ona na koju zelimo,mnogo golova,mnogo trke,sutevi iz svih mogucih pozicija,on kao karakter eksplozivan,ne trpi nista i nikoga.BBB Mataa998

Joj daaaj nemojte...

Treba nam napadač koji može u raspalom SHNL-u zabiti cca 15ak golova. Točka!

Samo napadač!!! Ovo što mi promašimo, vrati nam se k'o bumerang na svakoj utakmici.

Realno ni Petko ne zabija više od 10 po sezoni, ali je koristan jaaako i puno nam fali.
    Uz njega i ostali izgledaju bolje i točno se vidi kada njega nema!

Dakle, samo napadač. Ajd, i krilo koje će dati više od 5 golova u polusezoni. Točka!

I Bjelica mora ostati... Da su panjevi zabili samo pola zicera koje su imali sada bi bili u bod/dva s prvim na tablici.
  • Marquis Manners
    83

Može se još popraviti.
    Treba pronaći trenera i par igrača.
    Hajduk nije toliko jak da izdrži sve da i dobije Goricu.
    Samo ako nastavi biti Nenad trener, mislim da možemo samo tonuti još dublje.
  • Efes Pilsen
    9k
    Moharrami je danas kriv za nista. Je, njegov igrac je uletio ispred njega i pospremio, a na lijevoj strani Hoxhe nigdje, RPG ispao. Moha je odigrao odlicnu utakmicu, ofanzivno savrsenu. Vrijeda se covjeka jer je trend.
  • Liks90
    2.6k
    Napokon nisu dobili pljesak tribine…
  • wolfgang14
    1.7k
    Bjelica bi trebao danas ponuditi ostavkurioda

Znaš da nema šanse da će neno dat ostavku. Poništio je ugovor u union berlinu te to iskoristio da dobije ovdje još veću plaću. Ako da ostavku, odrekao bi se i dinamovih i union berlinovih para
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.