• GaijiZG
    2k
    Ristovski danas iz kluba treba ic, nema kaj radit ispred Mohe i RPGa
  • rioda
    18.8k
    Bjelica bi trebao danas ponuditi ostavku
  • vjeko1701
    30.3k
    Gotova brisanja, počinju banovi.
  • San Lorenzo
    24.8k

Promjena trenera neće donijeti ništa.
  • Ali
    2.7k

On to nikada u zivotu nije napravio, zasto bi sada.
    MR. OTPREMNINA !
  • seljak86
    3.2k
    SVI NA KRANJČU!!!!!
  • Marc
    1.4k
    Za ovo sad treba već netko odgovarat, Bjelica, sportski direktor, Zajec bilo tko.. nitko nije nedodirljiv da ga se ne smije zapitat kamo ovo vodi.. ovo je sramota i srozavanje kluba.. bljuje mi se od svega od ove sramotne sezone.. od one prošle sezone sramota je ovo sve..
  • Oluja
    7.5k
    a sto bi ljudi trebali nakon ovakvih rezultata kakvi su nam se zaredali?
  • rioda
    18.8k
    Promjena trenera neće donijeti ništa. — San Lorenzo

Ni ne tvrdim da bi donijela, ali da ima imalo odgovornosti bi to napravio. Dinamo bi se trebao zaštititi nekako od ovakvih situacija, staviti u ugovor neki prosjek bodova ili slično, a ne da robuješ nečijem ugovoru
  • T90d
    3.3k
    Ja sam vam pisao što je problem. Nenad Bijelica. Pisao sa m i da Belupo ima 20% šanse za bod.
    Ide poraz protiv Celtica, ako Bijelica bude na klupi. On je rak rana kluba.
    — Marquis Manners

Jedi da ne kažem šta! Je li Bjelica trebao ući u igru i gurnuti loptu u gol? Ili je možda netko od sportskih direktora Maric-Zajec trebao dovesti još jednog napadača? Lijevog beka, a ne da se RPG vrti ko na ringispilu da može desnom nogom odigrati, jer igra ne prirodnu poziciju lijevo? Je li Bjelica sam trebao stati u obranu? Ili nak ti fali još jedan jaki stoper?
  • don
    22.7k
    šteta pa ih nisu stolicam gađali
  • MarK
    1.5k
    Toliko mi se sve zgadilo da me zaboli makar nakantali i Celtica i Milan i Arsenal. Fuj
  • Sixthway
    563
    Prvenstvo ćemo osvojiti. Tovare prati sreća ali nemaju nikakvu igru. Ali mi smo sramota samo po sebi. Tovari kraj Rijeke neće uzet pehar to je sigurno
  • Vratite nam Istok
    672
    Otom potom, polako s takvim izjavama kad si na potrncijalnih -9.
  • Efes Pilsen
    17.2k
    Nista, limiti su isplivali. Kulenovic je bio rizik, ovakva dva zicera zapucat je za anale. Covjek sam ko duh na 3 metra gada pod, pa dobije priliku na 3 metra nogom i opet u golmana. Fascinantno.
    Spikic isto, doslovno jedino gdje je nije smio poslat je poslao loptu.
    Moharrami osvjezenje ofanzivno, defanzivno nazalost ispada da je njegov igrac opet zabio gol.. Teska muka od sezone, a nije se tako naziralo. Dosta hvale za Stojkovica, al od konkretnog ucinka nista.
    Tu smo gdje smo, idemo dalje za iste pare. Rog je u konkurenciji za Celtic pa smo eto "siri". Torrente ce falit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.