• GaijiZG
    2k
    Ristovski danas iz kluba treba ic, nema kaj radit ispred Mohe i RPGa
  • rioda
    5.7k
    Bjelica bi trebao danas ponuditi ostavku
  • vjeko1701
    10.3k
    Gotova brisanja, počinju banovi.
  • San Lorenzo
    17.7k

Promjena trenera neće donijeti ništa.
  • Ali
    2.3k

On to nikada u zivotu nije napravio, zasto bi sada.
    MR. OTPREMNINA !
  • seljak86
    2.7k
    SVI NA KRANJČU!!!!!
  • Marc
    207
    Za ovo sad treba već netko odgovarat, Bjelica, sportski direktor, Zajec bilo tko.. nitko nije nedodirljiv da ga se ne smije zapitat kamo ovo vodi.. ovo je sramota i srozavanje kluba.. bljuje mi se od svega od ove sramotne sezone.. od one prošle sezone sramota je ovo sve..
  • Oluja
    4.7k
    a sto bi ljudi trebali nakon ovakvih rezultata kakvi su nam se zaredali?
  • rioda
    5.7k
    Promjena trenera neće donijeti ništa.San Lorenzo

Ni ne tvrdim da bi donijela, ali da ima imalo odgovornosti bi to napravio. Dinamo bi se trebao zaštititi nekako od ovakvih situacija, staviti u ugovor neki prosjek bodova ili slično, a ne da robuješ nečijem ugovoru
  • Toni90d
    980
    Ja sam vam pisao što je problem. Nenad Bijelica. Pisao sa m i da Belupo ima 20% šanse za bod.
    Ide poraz protiv Celtica, ako Bijelica bude na klupi. On je rak rana kluba.
    Marquis Manners

Jedi da ne kažem šta! Je li Bjelica trebao ući u igru i gurnuti loptu u gol? Ili je možda netko od sportskih direktora Maric-Zajec trebao dovesti još jednog napadača? Lijevog beka, a ne da se RPG vrti ko na ringispilu da može desnom nogom odigrati, jer igra ne prirodnu poziciju lijevo? Je li Bjelica sam trebao stati u obranu? Ili nak ti fali još jedan jaki stoper?
  • don
    8.2k
    šteta pa ih nisu stolicam gađali
  • MarK
    812
    Toliko mi se sve zgadilo da me zaboli makar nakantali i Celtica i Milan i Arsenal. Fuj
  • Sixthway
    563
    Prvenstvo ćemo osvojiti. Tovare prati sreća ali nemaju nikakvu igru. Ali mi smo sramota samo po sebi. Tovari kraj Rijeke neće uzet pehar to je sigurno
  • Vratite nam Istok
    317
    Otom potom, polako s takvim izjavama kad si na potrncijalnih -9.
  • Efes Pilsen
    9k
    Nista, limiti su isplivali. Kulenovic je bio rizik, ovakva dva zicera zapucat je za anale. Covjek sam ko duh na 3 metra gada pod, pa dobije priliku na 3 metra nogom i opet u golmana. Fascinantno.
    Spikic isto, doslovno jedino gdje je nije smio poslat je poslao loptu.
    Moharrami osvjezenje ofanzivno, defanzivno nazalost ispada da je njegov igrac opet zabio gol.. Teska muka od sezone, a nije se tako naziralo. Dosta hvale za Stojkovica, al od konkretnog ucinka nista.
    Tu smo gdje smo, idemo dalje za iste pare. Rog je u konkurenciji za Celtic pa smo eto "siri". Torrente ce falit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.