• Daliban
    2.8k
    To su fantomske vrijednosti.
  • mrgud
    214
    Piše Nacional prve dvije želje Barišić i Teklić
  • Orc123
    9.2k
    Ako to dovedemo nek se kolektivno svi raspuste zajedno s Bjelicom na celu! Koji panj bi mogao dovesti ta dva igraca? Jedan zakleti tovar koji bi igrao šta? Vec tu imamo Kacu, Stojka i jos Baturinu, na posudbi Vrbu....gdje bi taj antitalent igrao? Barisic? Za ime Boga Oca ako je on uopce u kakvim kombinacijama!? Deda koji kad je bio i u najboljim danima, a ne sad, nije bio pojacanje! Da ne spominjem van nogometne stvari jer svi znaju sve....
    Bolje da nikoga ne dovedemo nego tu dvojicu.
    Ti igraci bi samo bili pokazatelj da se Bjelica opet igra menadzera Engleskog tipa iako dokazano nema smisla za to....!
    Ako su nam ciljana pojacanja igrac iz 2. Turske lige i igrac s tribine Trabzona onda mi pojacanja necemo dovesti....
    Komotno moze onda tako i Ogiwara ostati i Vrba se vratit s posudbe....vise bi i to imalo smisla nego ovo..

Samo se nadam da je to sve laž iako poznavajuci Bjelicu ne bi me cudilo da je istina....taj vuce sve bivse igrace za sobom iako ja nezz sta se on ima mijesati u dovođenje igraca.

Ako misle takve igrace dovoditi molim ih ko Boga nek nikoga ne dovode i nek odstupe sa svojih pozicija i na ljeto kako god ispalo nek dodju ljudi koji znaju posao.
    Ipak se nadam da je sve laž ovo...
  • Efes Pilsen
    8.9k
    Nadam se da nije istina. Ne vidim bas nikakvog smisla niti kakv bi upgrade trebala bit ova dva propala nogometasa. Da ne spominjem onu drugu stranu lijevog beka opet. Maricu ne igraj se.
  • Daliban
    2.8k
    Piše Nacional prve dvije želje Barišić i Teklićmrgud

Dinamova sahrana.
  • Georg Koch
    5k
    lakse bi prihvatio vijest da je Moharrami igrac-kapetan-trener nego da nam ta 2 budu "pojacanja".
    Samo se nadam da nema veze sa istinom niti 1%.
  • Orc123
    9.2k
    Teklic koji defanzivu igra samo sa ocima i Barisic koji je zadnji put pretrcao nekog jos na fifi 19......

Za dovesti ta dva igraca Manenica nije ni trebao istupati da su osigurana sredstva jer ce se Trabzon vrlo rado rijesiti...

Nek nas dragi Pop Corn Sanjin otkrije predsjedniku, Bjelici i Maricu zona - igraci koje bi zeljeli gledati u Dinamu jer ce tamo nac minimalno 30 boljih bekova i 30 boljih veznih od ove dvojice! Doslovno tesko da je koji igrac losiji od ove dvojice a da je spomenut tamo....
  • MarK
    784
    Mauro Perković je za Barišića Marcelo, a mediokriteta Teklića neću ni kom
  • BBBaranja
    2.7k
    Iskreno se nadam da se o ovoj dvojici mufljuza u klubu uopće ne razmišlja.
  • DiddyGuela
    2.5k
    Opet se palimo na nekakav novinarski clanak... a sezona kiselih krastavaca jos nije pravo ni pocela. Bit ce ovakvih naklapanja svakodnevno. Malo strpljenja u iducih mjeseca dana pa tek onda hvaliti ili pljuvati.
  • San Lorenzo
    17.4k
    Ljudima je Kulenović drvo, a maštaju o Matanoviću... :meh:
  • ElDorado
    637
    To s njima dvojicom se već onako ofrlje pojavilo prije 2-3 tjedna. Mislim da lik nije imao kaj natrkeljat pa je sad ovo plasirao da razjebe sve kaj se razjebat da. Mislim treba vjerovati našoj upravi i IO. Pa jako dobro znaju o kojim se likovima radi i s kakvom pozadinom. Uostalom to s Teklićem je potpuno besmisleno jer nama treba zadnji vezni.
  • Daliban
    2.8k
    Ovo su točno krš transferi kakve bih i očekivao od Bjelice.
  • OsamŠest
    3.7k
    A jeste naivci :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions