• Dani Olmić
    2.1k
    Ma znam al ipak je ovo velika steta jbg - 2 milja su stvarno super za njega
  • Crni86
    18.1k
    Meni je rpg drazi i cini mi se normalniji od ovog lika. Tako da za njim necu plakat. A indikativno je i da ide u cvajtu, a ne u neku ligu petice.
  • Dani Olmić
    2.1k
    pa sta onda? Pa koji od igraca sto smo mi doveli imaju potencijal za ligu peticu? Niti jedan.
  • Crni86
    18.1k
    pa nam treba jos neki prosjecnjak? Takvih imamo dosta. Nama trebaju pojacanja.

Prosjecnjaka imamo i viska.
  • Dani Olmić
    2.1k
    To je i moj stav. Al pitanje dal je to i stav sportske struke :smile:
  • superhik
    12.1k
    Evo nam prilike da se tri puta razočaramo i da ova tema tri puta gori:

Marca: FIFA otvara treći prijelazni rok

https://www.index.hr/sport/clanak/marca-fifa-otvara-treci-prijelazni-rok/2621582.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0
  • Medvedgrad
    807
    Inflacija svega. Broja utakmica, natjecanja, broja momčadi na natjecanjima, a po novome i prijelaznih rokova.

Doklem više?
  • mali M
    9.2k
    Ma treba ukinuti prelazne rokove jer su već izgubili i smisao. Ukineš te rokove, samo ostaviš vrijeme kad se igrač može prijaviti da igra koje natjecanje.. i to je to... sad će na kraju ostaviti samo 3-4 mjeseca kroz proljeće da se ne može dopeljat nekoga..
  • Beowulf112
    422
    Kad bi Matanovica doveli to bi bilo super.Samo nevjerujem da je to moguce
  • T90d
    2.5k
    Kad bi Matanovica doveli to bi bilo super.Samo nevjerujem da je to moguceBeowulf112

Neka hvala, radije bi onda za Miereza iskrcao više €. Realizacija mu je užasna po mom mišljenju. Previše šansi mu treba za zabiti gol, i to nisu promašaji koje golman obrani, nego promasaji oko okvira gola.
  • austrijanac
    8.7k
    Mierez je isto bio takva taraba oko završnice. Kao i Ivanović.
    Svi su oni slični po tome.
  • T90d
    2.5k
    Mierez je isto bio takva taraba oko završnice. Kao i Ivanović.
    Svi su oni slični po tome.
    austrijanac

Svakako više zabija od Matanovica, a bome se HNL stoperi useru, kad vide da trči prema njima, još kad bi to radio u Dinamovom dresu. Nama fali taj pit bull naprijed.

Petković i Mierez, a nas je samo 7 u obrani, doslovno bi tako bilo. A Mierez je veća radilica od Petkovića, više se zavlači u napad kao pravi napadač, naprema Petkoviću koji je između napadača i nekog kreativnog veznog.
  • Jurki
    20.9k
    Inflacija svega. Broja utakmica, natjecanja, broja momčadi na natjecanjima, a po novome i prijelaznih rokova.Medvedgrad

Zato vise nemam volje ni gledati nogomet osim Dinama.
    Prije je bilo iscekivanje sljedece utakmice.
    Danas, ne stignes u glavi posloziti dojmove od jedne utakmice.. vec je nova za 2-3 dana.
    Ozljede su sve cesce i teze.
    O nekakvoj pripremi utakmica, treniranju je bezveze uopce govoriti.
    Prvenstvo, kupovi, liga prvaka, repke, SP klubova.. u prosjeku jedna ekipa ima utakmicu doslovno svaka 3 dana tokom cijele godine.
  • Sbkbbb
    457
    Posto nemamo osim kulenovica ni jednog napadaca, sto ne bi probao sa menalom barem na klupi, kad ga vec placamo mozda bude i od neke koristi, isto kao i bockaj
  • Orc123
    14.1k
    Mi ocito na ljeto smo imali vrlo vrlo skroman budzet sto se na kraju i potvrdilo sumom koju smo potrosili a trebali smo realno 7-8 kvalitetnih igraca...kako to sve za 4mil eura cca?
    Dobili smo nekoliko kvalitetnih igraca, sa nekoliko promasili, a neki tek jos trebaju dobiti pravu priliku....

Ocito po svim najavama, za zimu cemo sad imati ozbiljan budzet za pojacanja i ocito smo svi svijesni da su nam 3-4 igraca neophodna ukoliko zelimo na kraju opet zavrsiti sezonu podignutih ruku!

Sad cw se tek vidjeti jesu li neki ljudi dorasli voditi sportsku politiku kluba ili ne,..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.