• Maxova dijagonala
    3.2k
    mislim da imamo bitnije pozicije di trebamo uložit(lijevi bek,desni stoper,zadnji vezni,špica).
    Na toj strani imamo Ristovskog i Gabriela...dosta za izgurat sezonu
  • Crni86
    12.7k
    a kam cemo sa njim?

Imas rpg-a, imas rileta i imas mikica. Da je lijevi bek mogli bi pricat o tome. Jos da ga se dovede pa da rog bude trajno lijevi bek…
  • Dani Olmić
    1.9k
    Ma znam al ipak je ovo velika steta jbg - 2 milja su stvarno super za njega
  • Crni86
    12.7k
    Meni je rpg drazi i cini mi se normalniji od ovog lika. Tako da za njim necu plakat. A indikativno je i da ide u cvajtu, a ne u neku ligu petice.
  • Dani Olmić
    1.9k
    pa sta onda? Pa koji od igraca sto smo mi doveli imaju potencijal za ligu peticu? Niti jedan.
  • Crni86
    12.7k
    pa nam treba jos neki prosjecnjak? Takvih imamo dosta. Nama trebaju pojacanja.

Prosjecnjaka imamo i viska.
  • Dani Olmić
    1.9k
    To je i moj stav. Al pitanje dal je to i stav sportske struke :smile:
  • superhik
    12k
    Evo nam prilike da se tri puta razočaramo i da ova tema tri puta gori:

Marca: FIFA otvara treći prijelazni rok

https://www.index.hr/sport/clanak/marca-fifa-otvara-treci-prijelazni-rok/2621582.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0
  • Medvedgrad
    639
    Inflacija svega. Broja utakmica, natjecanja, broja momčadi na natjecanjima, a po novome i prijelaznih rokova.

Doklem više?
  • mali M
    8k
    Ma treba ukinuti prelazne rokove jer su već izgubili i smisao. Ukineš te rokove, samo ostaviš vrijeme kad se igrač može prijaviti da igra koje natjecanje.. i to je to... sad će na kraju ostaviti samo 3-4 mjeseca kroz proljeće da se ne može dopeljat nekoga..
  • Beowulf112
    396
    Kad bi Matanovica doveli to bi bilo super.Samo nevjerujem da je to moguce
  • Toni90d
    1.9k
    Kad bi Matanovica doveli to bi bilo super.Samo nevjerujem da je to moguceBeowulf112

Neka hvala, radije bi onda za Miereza iskrcao više €. Realizacija mu je užasna po mom mišljenju. Previše šansi mu treba za zabiti gol, i to nisu promašaji koje golman obrani, nego promasaji oko okvira gola.
  • austrijanac
    7.5k
    Mierez je isto bio takva taraba oko završnice. Kao i Ivanović.
    Svi su oni slični po tome.
  • Toni90d
    1.9k
    Mierez je isto bio takva taraba oko završnice. Kao i Ivanović.
    Svi su oni slični po tome.
    austrijanac

Svakako više zabija od Matanovica, a bome se HNL stoperi useru, kad vide da trči prema njima, još kad bi to radio u Dinamovom dresu. Nama fali taj pit bull naprijed.

Petković i Mierez, a nas je samo 7 u obrani, doslovno bi tako bilo. A Mierez je veća radilica od Petkovića, više se zavlači u napad kao pravi napadač, naprema Petkoviću koji je između napadača i nekog kreativnog veznog.
  • Jurki
    18.5k
    Inflacija svega. Broja utakmica, natjecanja, broja momčadi na natjecanjima, a po novome i prijelaznih rokova.Medvedgrad

Zato vise nemam volje ni gledati nogomet osim Dinama.
    Prije je bilo iscekivanje sljedece utakmice.
    Danas, ne stignes u glavi posloziti dojmove od jedne utakmice.. vec je nova za 2-3 dana.
    Ozljede su sve cesce i teze.
    O nekakvoj pripremi utakmica, treniranju je bezveze uopce govoriti.
    Prvenstvo, kupovi, liga prvaka, repke, SP klubova.. u prosjeku jedna ekipa ima utakmicu doslovno svaka 3 dana tokom cijele godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.