• MarK
    978
    Mauro Perković je za Barišića Marcelo, a mediokriteta Teklića neću ni kom
  • BBBaranja
    3.8k
    Iskreno se nadam da se o ovoj dvojici mufljuza u klubu uopće ne razmišlja.
  • DiddyGuela
    3.8k
    Opet se palimo na nekakav novinarski clanak... a sezona kiselih krastavaca jos nije pravo ni pocela. Bit ce ovakvih naklapanja svakodnevno. Malo strpljenja u iducih mjeseca dana pa tek onda hvaliti ili pljuvati.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Ljudima je Kulenović drvo, a maštaju o Matanoviću... :meh:
  • ElDorado
    4.8k
    To s njima dvojicom se već onako ofrlje pojavilo prije 2-3 tjedna. Mislim da lik nije imao kaj natrkeljat pa je sad ovo plasirao da razjebe sve kaj se razjebat da. Mislim treba vjerovati našoj upravi i IO. Pa jako dobro znaju o kojim se likovima radi i s kakvom pozadinom. Uostalom to s Teklićem je potpuno besmisleno jer nama treba zadnji vezni.
  • Daliban
    4.1k
    Ovo su točno krš transferi kakve bih i očekivao od Bjelice.
  • OsamŠest
    5.8k
    A jeste naivci :smile:
  • NKDZ86
    4.7k
    Kule za njega doktor nogometa
  • DiddyGuela
    3.8k

Da...ali u Osijeku gdje je on manager. Ovo sada nije one man show. Kako god, ocekujem vise Kadziora i Dilavera a manje Bakica i Teklica.
  • Paggini
    59.5k
    Kakav kurčevi Teklić i Barišić, vi ko da želite manifestirat da se dogode ta dva transfera da uživate u negativnosti.

Novinarske pizdarije, kao i svaki rok.
  • Crusades
    17k
    Do sad se pokazalo kako su svi novinarski natpisi točni i precizni pa nema razloga da tako ne bude i ovaj put.
  • mrgud
    478
    S obzirom na ljetni prijelazni rok moramo puhati i na hladno.Nadam se da je to sve naklapanje,ako bi stvarno njih dvoje došli već bi počeo sumnjati da se ništa nije promjenilo od mamićeve vladavine,jer i sam Manenica kaže da ima novaca i prema tome nema više izgovora da se ne dovedu stvarna pojačanja
  • Daliban
    4.1k
    Da...ali u Osijeku gdje je on manager. Ovo sada nije one man show. Kako god, ocekujem vise Kadziora i Dilavera a manje Bakica i Teklica.DiddyGuela

Očekujem igrače od 5+ milijuna eura, a ne neke dubiozne klošare. Vjerovat ću u svaku ovakvu vijest dok me klub ne razuvjeri, pogotovo jer su ovakva "pojačanja" točno Bjeličin MO. Neka se što više prašine podigne na Zoni i okolo, znamo da ekipa iz kluba sve ovo čita. Vidiš da se u intervjuima obračunavaju i s ekipom kaj kritizira prevelik fokus na marketing.
  • austrijanac
    7.5k
    Nacional od Pukanića nije pogodio transfer, a vi se upecali.

Ovakve transfere bi jedino gad iz Hercegovine mogao odradit radi provizije.

Malo mozgda, di će Teklić igrat, moze se s Filipovicem borit za treceg golmana.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Kreće šizofrenija na temi, dugo nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.