dobro odigrano da razni drkaroši ne mogu sabotirati gradnju — Oluja
Ponavljam ako je ovo istina, nadam se da će neko završit u zatvoru. Naravno da neće jer svi oni jedni drugima drže leđa. Ali eto, nada nije zabranjena. — criticus
Kako i zašto bi netko završio u zatvoru ako je to napravljeno u skladu s zakonom i pravilima? — Danko
Sve je u skladu sa zakonom. — Promatrač
Da ja napravim tvornicu kave u sred tvog kvarta i ogradim se na ovaj manevar da mi se nemožete žalit pretpostavljam da bi vam to isto bilo ok — criticus
Ne smeta njima stadion kao stadion ali im smeta to sto ga ovi na vlasti rade pa su spremni na sve samo da ga ne grade. — Promatrač
Ne radi se o nikakvoj tvornici nego o stadionu koji je tu vec nekoliko desetljeca. I nije se to napravilo zbog nikakvih muljaza ili tome slicno nego zbog pokusaja opstruiranja od strane politickih protivnika. — Promatrač
Ne smeta njima stadion kao stadion ali im smeta to sto ga ovi na vlasti rade pa su spremni na sve samo da ga ne grade. — Promatrač
Ne smeta njima stadion kao stadion ali im smeta to sto ga ovi na vlasti rade pa su spremni na sve samo da ga ne grade.
— Promatrač
Pa naravno. Oporbeni su političar kojima je to posao da bi došli na vlast — criticus
posao političara je da radi za interes naroda i opće dobro — dinamo u srcu
Oporbeni su političar kojima je to posao da bi došli na vlast. — criticus
to im je posao? — Sajla
Trebali bi javno zauzeti stav da je interes Dinama samo Maksimir — Baneki
Ispričavam se ako sam nešto krivo shvatio, ali meni se uistinu čini da je situacija oko Maksimira zapravo vrlo pozitivna zbog povjerenja koje bismo trebali imati u sadašnjeg gradonačelnika dok u prošlog nismo te rješavanja dugogodišnje trakavice IPO? — Dino
Samo bi apsolutnom mrzitelju bilo žao da gradska infrastruktura ne napreduje tko god da je gradio, ali pesimistički stav mi objektivno djeluje vrlo opravdanim dok se i za Maksimir ne zatraže i odobre isti projekti, dozvole i izvođači kao kako su za Kranjču. — Dino
Ponavljam ako je ovo istina, nadam se da će neko završit u zatvoru. — criticus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.