• serbus
    4.4k
    Kad smo kod tv-a baš sam gledao Mojmiru ovaj tjedan da vidim te kandidate u ajmo reći opuštenijoj atmosferi mislim da je danas i psiho Dragan.

Mislio sam glasati za Raspudićku ali toliko petljanja na obična brzo porezna pitanja da je to bio kolaps. I vrhunac pitanje dinamo-hajduk joj neznam...ono da se ne zamjeri tovarima a živiš tu skoro 50g goni se u stvar kalkulantsku.
    Isto tak I ona koja nije naša Kekin. I jučer čovjek iz naroda Bulj hvala Bogu čovjek iz Sinja veli Hajduk a što drugo kad sam iz Sinja. Baš me zanima koji I da li će koji kandidat imati muda reći dinamo a pogotovo od ovih koji tu žive od stoljeća sedmog.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.7k
    da li će koji kandidat imati muda reći dinamoserbus

Tomislav Jonjić, iz Imotskog.
  • Bruh
    1k
    kao da će njemu rtl dat prostora... niti jedan msm ne govori o njemu makar im na anketama bio drugi i imao desetke tisuće pregleda na podcastima.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.7k
    @Bruh naravno da mu nece dati prostora, ali eto, imoćanin a ne krije za koga navija.
  • Paggini
    29k
    Pipsi pokidali Dinamo ja volim u Boogaloou, nije da su imali izbora kad je cijeli klub urlao "Dinamo, Dinamo" jbg.....
  • Marley
    2.3k
    The awkward moment kad se muz veseli fensi bozicnom domjenku, a zena smrzavanju na oronulom Maksimiru protiv Belupa... novo normalno ili?! :rofl: :party:
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Pipsi pokidali Dinamo ja volim u BoogaloouPaggini

Kaj je bilo od ostalog repertoara? Dal su svirali novije albume ili je dominiralo ono najbolje do 2000.?
  • Paggini
    29k

Počeli sa zadnjim albumom, pa presjekli s Trenerom, pa Pariz i onda sve klasici. Jedino mi je falio Dan, Mrak i Bog, jbg, al su svirali Dinamo pa je sve ostalo lagano nebitno. Ekipa je bila ful raspolozena, jebena atmosferica je bila. Pozdravio Martinjaka u wcu, legenda.

Danas ce biti brijem najbolji dan, Dinamo je sigurica za kraj. Počeli su oko 9 i 15, pa se stigne i tekma i koncert odradit.
  • mileni
    98

u srijedu su odsvirali DanMrak i Bog
  • Paggini
    29k

Je, i Porculan isto sto mi je najdraza njihova, al jbg.
  • Lihtmašinac
    298
    Po strani sad kultni "Shimpoo Pimpoo", ufuravanje u spiku s kopiranjem engleske scene koja je u "Dernjavi" uspjela manje-više, a u "Fred Astaireu" više-više - "Bog" i "Drveće i rijeke" su vrhovi vrhova hrvatskog indieja i spadaju u samu špicu albuma hrvatske rockerske scene generalno. Tko se ne slaže, nema pojma :grin: Poslije "Gladijatora" potop i raspad sistema. Ali nema predaje, možda Dudi opet nadođe jednog dana :pray:
  • Paggini
    29k
    Ali nema predaje, možda Dudi opet nadođe jednog dana :pray:Lihtmašinac

Nadošao je itekako s Waltom, koji je u rangu svetog tria Dernjava/Fred/Bog, ali nismo spremni za tu raspravu očito!!!
  • Hnlovac
    1.3k
    Ni najgorem neprijatelju ne bih poželio da u petak proba otići u onu pivanu "K pivovari " na Ilici

110 decibrla muzike, pola lokala pivovara pola domjenak a oni koju su u pivovari su govna tj građani 3. Reda koji moraju trpiti glasnu i lošu živu muziku Konobari su posebna vrsta govana, bok uz bok kontrolorima karata ZETa i konobarima u klobovima.

Sve najgore u novoj 2025. im želim, i njima i njihovoj šugavoj pivnici. Štakori prokleti
  • mlinchica
    2.3k
    Netko je već ranije spomenuo ali neka ostane i na šanku zabilježeno - kuhano vino pod zapadom odlično!

Plavo :heart: od @Marley i mene.

Sve će biti u redu.

[img]http://IMG-7376.jpg
  • Marley
    2.3k
    Je, dobro je kuhano vino... ali ne u kombinaciji s orahovcem :cry:
    Trebalo bi danas pogledati snimku da vidim kak smo igrali, jer jedino sto znam da mi je Kule slomio srce promasajima... :fear:

U svakom slucaju @mlinchica bilo mi je jako drago, bas je fora upoznati forumsko lice uzivo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.