• Crni86
    6.4k
    tu sam infoo propustio
  • Liks90
    2.6k
    Stanje za Slaven:

SD 145, ZD 550
  • Neron53
    1.1k
    10ak ulaznica po satu.....
  • Simpatizer
    583
    ZD 550Liks90

Baš bi bilo zanimljivo vidjet omjer kupljenih/besplatnih članskih ulaznica
  • über alles
    1.6k
    Da mozemo zracunat dal imamo dosta za kaznu platit.
  • Rakovica1986
    756
    Ne razumijem jesu li ljudi svjesni koliko je bitna utakmica sutra i koliko je bitno da u što većem broju dođemo podržati ekipu na Maksimir. Nemojte mi prodavat priče o tome da je radni dan pa se ne stiže.

Nadam se da će godišnjaci odradit svoje i napunit te tribine jer prodaja izgleda tragično...
  • ivanzg
    254

Nakon vrhunskih rezultata i prezentacija na terenu u zadnje vrijeme prodaja je sasvim očekivana.
  • Mihael2305
    129
    I nakon izvrsnih treninga zbog kojih se dešavaju ozljede i nakon ne potrebnih žutih kartona dovodi se do tog da su u prvoj postavi neki koji nisu igrali skoro godinu dana.

Sve u svemu, sve na pobjedu, i podrška igračima
  • Rakovica1986
    756
    svašta bih ti odgovorio sad na ovo, no suzdržat ću se jer bi mogao dobit ban.

EDIT: Liks daj nam neke dobre vijesti.
  • Crni86
    6.4k
    ne nego je ogledalo koliko ljudi dolazi zbog dinama, zbog ljubavi prema dinamu, a koliki dio ljudi dolazi jer je dinamo hit, jer je dinamo in ili eto jer je oke protivnik. U teskim trenucima se to uvijek vidi.

I neka, grmit ce jace nego da nas je duplo vise.

Ali je i to znak ljudima u klubu da ima jos dosta posla oko toga da se ljudi privuku na stadion i osjecaju navijacima dinama.
  • Niko1986
    329
    Na finale Lige prvaka u Münchenu između Dinama i Liverpoola pustiti samo one, koji sutra budu na Belupu. Ostali nek gledaju u kafićima.
  • ivanzg
    254

To je već 1000 puta ispričana priča i stalno se ponavlja, ne znam kako se više ljudima da objašnjavati i komunicirati o toj tematici.

Da, u ovom trenutku Dinamo ima bazu od max 4-5 tisuća ljudi koji su spremni doći na utakmicu pod bilo kakvim okolnostima, nažalost malo ali to je tako. Tko misli da je drugačije laže sam sebe.
  • Crni86
    6.4k
    i trebat ce vremena da se to promjeni. Ali i to je opet super je na ovakvu utakmicu prije 5,6 godina bi mozda doslo 1000 ljudi. Tako da polako napredujemo.
  • Simpatizer
    583
    Nemojte mi prodavat priče o tome da je radni dan pa se ne stižeRakovica1986

Zašto ne? Ako radiš od 9-17 vrlo vjerojatno nećeš stići na tekmu ako ne živiš blizu stadionu
  • Crni86
    6.4k
    ako ti je dovoljno stalno doci ces i u 18:30.

I po ovim najvecim guzvama s jednog kraja grada na drugi treba sat i 15. Znaci sve se moze ako se zeli. Izades nesto ranije sa posla, nema guzve na ulazu nikako jer nema toliko ljudi i najkasnije si u 10. minuti na tekmi. Tako da su to izlike svima onima koji rade u zagrebu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.