• Sven
    45
    Pa valjda zato da se privuce one koji zele pogledat utakmicu na bolju tribinu za gledanje utakmice. Nema ni potrebe da budu u ponudi dvije tribine ako interes nije prevelik. Na sjever tko hoce ce svakako doci, profil ljudi koji se lome ce otici na zapad pogledat utakmicu. Skupljanje za kaznu, aaa svasta...
  • Juznjak
    3.9k

Mislim da je bilo rečeno da je za djecu do 12 godina besplatan ulaz na sve tribine, ali da se ta ulaznica preuzima na ticket pointu, tj. da se ne može online uzet.
  • Liks90
    2.5k
    sad se može uzet online za djecu za zapad
  • ShanKu
    1.1k
    Kako ide prodaja? Zanima me baš... ja uzel odmah u 11:03 iako znam da ne bude gužve
  • blue heart 72
    1.8k
    Znam da do tada ima još puno vremena, ali da pitam sada pošto sam nedavno dobio jedan upit. Ovako, radi se o bračnom paru iz Požege sa četvero odrasle djece, koji žive u Švicarskoj. Ljudi bi išli na utakmicu Dinamo - Hajduk i to bi trebao biti rođendanski poklon i iznenađenje za oca (koji naravno ne zna ništa o planovima ostatka obitelji). Oni bi najradije išli ili u ložu ili dobro mjesto na zapadu dolje. Može li se to nekako unaprijed rezervirati ili nema te mogućnosti. Ako postoji mogućnost, zna li se možda po prilici, koliko bi to koštalo. Hvala na odgovoru.

Ako ovom pitanju nije mjesto ovdje, slobodno ili prebacite u drugu temu ili obrišite upis
  • bskvorc7
    13
    Nek se učlane i imat ce priliku lagano kupit za zapad dolje...
  • Liks90
    2.5k
    Za Slaven:

ZD 385, SD 70ak
  • Mihael2305
    110
    Nažalost vidljiva loša prodaja za slaven 3 dana prije utakmice, za sjever popunjeni svi sektori. Nadam se da će se bar minimalno 3 sektora raspordat.

Vjerovao bih da bi se bolje rasprodao sjever da je u paketu članskih besplatnih ulaznica bio i sjever dolje. Nažalost tak je odabrao klub.

Trebat će dati svu podršku ovome klubu nakon ovih svih poraza.

Još smo dobili i ovakav nikakav termin, radni dan, poslijepodne.

Sve u svemu, bar da 5k+ premašimo
  • Joza
    526
    Veselim se utakmici zato kaj će bit ekipa kojoj dinamo stvarno nešto znači, a ne oni koji su tu jer igramo protiv rijeke, borusije i sličnih. Očekujem dobru atmosferu na tribini i nervozu na terenu.
  • Mentalni Gimnastičar
    1k
    Većini neće smetati radni dan, raniji termin i niske temperature protiv Celtica, nažalost i dalje se dolazi gledati protivnika. Takvo nam je stanje uma trenutno i na tome treba puno raditi.
  • Marley
    2.1k
    Pliiiiz ako netko zna, moze li mi druga osoba podignuti ulaznicu na karatani, s mojom clanskom? Ako da, treba moja osobna ili?
  • Kepec
    6.9k
    poslikaš mu osobnu i člansku i ne bi trebalo biti problema.
  • Liks90
    2.5k
    Stanje za Slaven:

ZD 475, SD 120
  • Crni86
    5.3k
    sta rec da zd ide bolje od sd
  • NKDZ86
    2.2k
    kad je besplatno za članove, inače...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.