• Crusades
    13.8k
    Protiv Rijeke i Osijeka se puštalo na ZG iako se i startu reklo da se na derbije neće moći sa te 4 članske ulaznice.

Ovo za Slaven Belupo mogu najnormalnije koristiti kao i za sve "manje utakmice" do sada.

Kakvo je tu skupljanje novaca za "bakljade"?
  • Simpatizer
    490
    Kralju, kako ćeš skupit lovu s tim da puštaš ljude s besplatnim kartama na utakmicu?Crusades

Čovjek je pitao zašto su protiv Slavena besplatne članske ulaznice samo za zapad dolje.

Ja sam rekao vjerojatno da se skupi lova za kaznu od HNS-a za baklje.

Inače su besplatne ulaznice za sjever i zapad, ne samo zapad dolje.

Nadam se da ti je sad mentalna akrobacija jasnija
  • jedan u nizu
    9.6k
    Čovjek je pitao zašto su protiv Slavena besplatne članske ulaznice samo za zapad dolje.

Ja sam rekao vjerojatno da se skupi lova za kaznu od HNS-a za baklje.

Inače su besplatne ulaznice za sjever i zapad, ne samo zapad dolje.

Nadam se da ti je sad mentalna akrobacija jasnija
    Simpatizer

Ni meni nisi jasan.
    Kakve veze besplatne clanske ulaznice (za bilo koju tribinu) imaju veze sa skupljanjem love?

Meni je tvoj komentar samo trollanje zbog bacenih baklji na Poljudu pa sad samo prcas ljude okolo.

Ali ako besplatna clanska ulaznica ima ikakve veze sa skupljanjem love, ja te molim da mi pojasnis tu matematiku, hvala!
  • rioda
    5.5k
    Simpatizerova logika bi imala smisla da je besplatno samo za sjever, pa se za skuplju tribinu plaćaju ulaznice - i time skuplja za kaznu :lol:
  • NKDZ86
    2.2k
    je, tak smo prazni da nemamo za kaznu, makar bi bilo najbolje da ju plate SD ili igrači pošto su svojim radom to zaslužili.
  • Paggini
    27.8k
    Najsmješnije od svega je što je nekom palo na pamet da Dinamo mora skupljat novce za platit kaznu, i to na Belupu u prosincu. :lol:
  • Simpatizer
    490
    Ovo je moja logika

Klub obično pusti besplatne članske za sjever dolje i zapad dolje

Ovu tekmu, besplatne članske vrijede samo za zapad dolje

To znači da ako netko želi ići na sjever, bio on član ili ne, jedini način je da plati 7 ili 12€ kartu.

Zapad je isto kao i prije.

To znači da će klub vrlo vjerojatno više zaraditi na sjeveru za ovu tekmu, jer će svi koji su došli platit kartu (bila ona 7 ili 12 eura), a da su stavili besplatne članske i za sjever dolje kak inače rade, onda bi jedan dio sjevera došao besplatno (bez plaćanja 7/12€).

To je ono na što sam mislio
  • Simpatizer
    490
    Dinamo ima godišnji budžet €60mil, jasno mi je da imamo za kazne HNS-a,

ali kad se postavi pitanje zašto sad odjednom besplatne karte ne vrijede specifično za sjever, to je jedino što mi padne na pamet
  • jedan u nizu
    9.6k
    SHVATIO SAM!!!

idu 'plave' kutije na zapadu, ali ove nose Zajec, Maric i Šokota.
    Skuplja se za kazne, a logicno je (naravno da je) da cim vise ljudi na zapadu, vise ce novaca skupiti u plave kutije.
  • jedan u nizu
    9.6k
    To znači da će klub vrlo vjerojatno više zaraditi na sjeveru za ovu tekmu, jer će svi koji su došli platit kartu (bila ona 7 ili 12 eura), a da su stavili besplatne članske i za sjever dolje kak inače rade, onda bi jedan dio sjevera došao besplatno (bez plaćanja 7/12€).Simpatizer

• Simpatizer
    490
    ok, koji je onda razlog zašto specifično ovu tekmu nema besplatnih karti samo za sjever?
  • Marley
    2.1k
    Dakle pretpostavljam da nema straha da ce se nesto rasprodat do fizicke prodaje karata :grimace: ?

Znam da sam vec dosadna s tim, ali evo sad ne kukam, nego pitam jer me stvarno zanima, ne znam kak to ide... zbog cega nema opcije biranja mjesta pri online kupnji? Je li to komplicirano za napravit ili postoji neki drugi razlog?

Evo bezveze mi je da ce biti poluprazan stadion, a online si svejedno ne mogu izabrati mjesto na ZD.
    To da sjednem gdje god pa cu se eventualno premjestit, volim izbjeci ako je moguce, ne volim te potencijalno neugodne situacije.

Edit.sad se sjetih. Moze li druga osoba uzeti na karatani, na moju clansku?
  • Simpatizer
    490
    Dakle pretpostavljam da nema straha da ce se nesto rasprodat do fizicke prodaje karata :grimace: ?Marley

Šanse su 1%
  • InatiseSlavonijo
    522
    Idem za maloga preuzeti besplatnu ulaznicu i mogu samo za zapad, ne nudi sjever, nije li za djecu do 12 godina besplatan ulaz na sve tribine (za manje utakmice)?
  • Liks90
    2.5k
    nije, sto puta rečeno, besplatna je tribina za koju klub odluci, u ovom slučaju je to zapad dolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.