Ali i to je opet super je na ovakvu utakmicu prije 5,6 godina bi mozda doslo 1000 ljudi. — Crni86
ako ti je dovoljno stalno doci ces i u 18:30.
I po ovim najvecim guzvama s jednog kraja grada na drugi treba sat i 15. Znaci sve se moze ako se zeli. Izades nesto ranije sa posla, nema guzve ja ulazu nikako jer nema toliko ljudi i najkasnije si u 10. minuti na tekmi. Tako da su to izlike svima onima koji rade u zagrebu. — Crni86
Čini se da neki ljudi odbijaju kupovati online nego baš u karatani žele — Simpatizer
Upravo kupila na karatani po prvi put, nije da odbijam online, nego zelim birat mjesto :grimace: — Marley
Tak je, ja sam s fakulteta došao na onu užas tekmu s Lokosima u 40. minuti i rezultat je bio 0:2 u tom trenutku... Tako da Simpatizer bez obzira na rezu i vrijeme stigneš sigurno do kraja prvog poluvremena — Keyser Soze
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.