• Crni86
    6.4k
    kada je tek doso odigrao je sjajno i ligu prvaka kvale i domace prvenstvo. Imao je muda vuc loptu kao stoper do 30 metara od suparnickog gola pa cak i opalit. Al to je sve skupa trajalo 2,3 mjeseca jer se ozlijedio.

Nakon one glupe ozlijede zgloba na terenu na kojem se nogomet uopce ne bi smio igrat je totalno propao. Jbga steta.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Marić nije relevantan po pitanju procjene kvalitete igrača.
    To je dokazao u ljetnom prijelaznom roku
  • Neron53
    1.1k

Kako je propao?
    Gdje sad igra?
  • NitkoBitan
    20.6k
    Prodaja Baturina je sigurna a mozda vec i usmeno dogovorena. Rekao bih da je ovo pokusaj dizanja cijene Sucicu.
  • Crni86
    6.4k
    propao je sa brzinom, ono kod nas je djelovalo kriminal. Kad izgubis brzinu na koju se oslanjas moras promjenit i stil igre. Kod nas je igrao kao da je i dalje brzi od svih, ali jednostavno nije bio.

Trenutno mu svaka cast kako igra, vjerojatno je shvatio da mora promjeniti malo stil igre. Kod nas se isto vratio u prvih 11 u nezgodno vrijeme kada je oritisak bio jako velik. Ne znam iskreno da li je uopce bilo takve potrebe da ga se tako toliko guralo. Moglo ga se postepeno uvodit.
  • Neron53
    1.1k

Zato i pitam.
    Mislim, kako je covjek propao kad je za prva 2 mjeseca igranja u Belgiji najbolje ocjenjen igrac lige.
    A to sto pises da ga se mozda neoporavljenog guralo u vatru......ne cini li se da se zadnjih mjesec , dva slicne stvari ponavljaju pa se igraci gube na duze vrijeme
  • Chempers
    331
    Mogao bi poslati upit sportskom direktoru Celtica kako ubrat korisnog Japanca
  • Zagreb1992
    1.9k

Zapošljavanje kvalitetnih skauta za to tržište...Zemlja koja dosta ulaže u nogomet i gdje se može naći kvalitetni mladi igrači za budućnost
  • Chempers
    331

Jasno, s našim skautima nema brige. Bude Džemo to odradio pošto će Šokota bit prezaposlen brojnim portugalskim talentima.
  • Crni86
    6.4k
    Kaze predsjednik uprave da smo pripremili budget za transfere. Samim cinom gdje mi sad priznajemo da nam trebaju pojacanja (ne popuna kadra) je evidentan dokaz da je sportski sektor na ljeto napravio sramotno los posao.

Kako onda ljudi u klubu ocekuju da ce isti ti ljudi na zimu kak ti dovesti pojacanja? Nisu uspjeli na ljeto kada je puno lakse dovesti igrace nego na zimu. I da se osigurala lova, ja sam iskreno skeptican na odabir sportskog sektora.
  • Cif
    139
    Možda na ljeto nisu imali buđet
  • Droljo
    9.7k
    Zašto je na zimu teže dovesti igrača? Ima ih hrpa koji ulaze u zadnjih 6 mjeseci ugovora od nove godine i takve se može dovesti za male pare. A za velike novce se uvijek može kupiti igrač.
  • Crni86
    6.4k
    zato jer su puno krace pripreme, puno manje vremena za uigravanje kadra. Vecina klubove vece rekonstrukcije radi na ljeto, a ne na zimu. Nece se neko odrec igraca tokom sezone jer eto dinamo ga zeli, ukoliko i hoce trazit ce vise love nego sto ce to biti na ljeto jer ce mu stvoriti neocekivane nedace usred sezone. Isto zasto mi ne zelimo da se bati ili sucic prodaju na zimu, vec bi ih rade pustili na ljeto.

Sta ako netko nece htjet uzet 500k euraa, nego zeli da taj igrac odradi ugovor do kraja kako bi bili konkurentni u prvenstvu?
  • Droljo
    9.7k
    Sta ako netko nece htjet uzet 500k euraa, nego zeli da taj igrac odradi ugovor do kraja kako bi bili konkurentni u prvenstvu?Crni86

Imaju igrači metode uvjeravanja kluba. Ili to samo naši rade kad želi ići?
  • Crni86
    6.4k
    to prolazi samo kod nosacice kave.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.