• Ivdzo11
    5.7k

Bulat jako pao u formi i u prosjeku zadnje 4 utakmice igra po 15-20min, sudeci zadnje nastupe tesko da ce od otkupa biti ista

Šutalo jako dobar, dobro iskoristio minutazu, među vodecima stoperima belgijske lige po defanzivnim parametrima

Kaneko nista posebno jedan gol i tjt
  • NKDZ86
    3k
    piše se da je cordoba plaćen 1.5 mil e, nije nego 2.2 mil e.
    drugo, kad dovodiš pojačanja, ne trebas samo gledati brzinu i sl. tehničke karakteristike, nego je po meni bitnije karakter, glava jer ako nije pravi može sve sjeb...
    nama treba ekipa, ratnici ,momčadski duh ne nekupina brzih plaćenika
  • San Lorenzo
    18.7k
    Koliko god ne volio taj termin, ali mislim da ćemo ovo morati izgurati sa unutarnjim rezervama...potratili smo previše prijelaznih rokova da bi sad magično sve popravili u mjesec dana zimskog...nama po svemu sudeći treba 4-5 igrača koji upadaju u prvih 11 i rade razliku...to osim što košta, nije ni realno...ali otvoren sam za iznenađenja.
  • dinamo vitez
    568
    Apsolutno, imamo dosta krila koji su profilno 'brzanci' a nijedan, osim donekle Pjace, nije igrač koji na malom prostoru može stvoriti višak i probiti bunker s kojim se najčešće susrećemo u HNLu.

Zato mislim da je Luka Ivanušec definitivno najsenzibilniji transfer koji možemo napraviti na zimu. Osim što je u startu klasa više na krilu, dio kičme ekipe i top 3-5 igrač u Dinamu, uvelike bi rasteretio Baturinu i Mišića kreatorskih dužnosti i mislim da se ne bi toliko ovisilo o njima.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    Luka Ivanušec može biti najbolji igrač svemira, ali je šupak koji je isforsirao odlazak kad je klub bio na koljenima, a on imao novi ugovor. Neka oživljava karijeru negdje drugdje. Hvala, ali ne hvala
  • dinamo vitez
    568
    Luka Ivanušec je napravio grešku i sad se kaje zbog toga. Treba mu dati šansu da je ispravi i da vrati svom Dinamu. Vjerujem da je zato sad sazrio i da je mentalno čvršći nego što je ikad bio, i zato mislim da bi igrao nogomet života kad bi se vratio.
  • San Lorenzo
    18.7k
    Ivanušec je na razini koja se od njega očekivala stalno, odigrao tek ono proljeće kad je valjda skužio da više nije bebač i da mu zadnji vlak za prodaju polako bježi.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    ma ok, sigurno da pretjerujem s tvrdokornim stavom, ali bas mi je krivo kako je otišao
  • Orc123
    10.7k
    Vi stvarno mislite da ce Faynord se odreci Luke koji im je najveći transfer u povijesti +- ? Naravno da nece, tj hoce ako netko ponudi priblizno koliko su oni dali....
  • CastAway1986
    2.6k
    ma mislim da ovdje ljudi većinom misle na posudbu , nije baš da tamo računaju previše ozbiljno na njega kad polovicu utakmica uopće i ne ulazi u igru..
  • Orc123
    10.7k
    i sta a posudbom? Ne kuzim....vatrogasno rjesenje...samo bi dokazali da nismo sposobni raditi kvalitetan posao....posrali se po sebi....
  • CastAway1986
    2.6k
    bio vatrogasno rješenje ili ne nebi mu trebao proces aklimatizacije kao nekima , kvaliteta Ivanuseca je neusporedivo veća od Hoxhe ili Mbukua bez obzira što se nije najbolje snašao u Nizozemskoj gdje mu je ruku na srce konkurencija možda i najbolji igrač Brazilac Paixao plus mozes ga koristiti na obje krilne pozicije i gotovo svaku u veznom redu osim sestice.Da ,bolje da nam pomogne nas bivši igrač nego da čekamo da pojedini proigraju jer nismo u situaciji da čekamo.. Ono što se mogu složiti sa tobom je da nam Luka ne treba samo ako će direktor na zimu dovesti instant pojačanje koje će nam odmah donositi bodove iako sumnjam da on to može.
  • don
    11.2k
    vatrogasno rjesenje..Orc123

upravo to nam i triba, vatrogasna rješenja.

Kvalitetni, dugoročni poslovi su se tribali raditi na lito, a s obzirom na užasno odrađen prijelazni rok, tribaju nam vatrogasci.
  • Daliban
    4.1k
    Apsolutno, imamo dosta krila koji su profilno 'brzanci' a nijedan, osim donekle Pjace, nije igrač koji na malom prostoru može stvoriti višak i probiti bunker s kojim se najčešće susrećemo u HNLu.dinamo vitez

Špikić i Cordoba su jedina krila s nekom izraženijom brzinom u našem rosteru. Pjaca je teretnjak.

Ivanušeca ne želim nakon što je isforsirao transfer kao zadnji štakor i uvalio nas u govna prošle sezone.
  • ElDorado
    2.2k
    Mislim da je i Mbuku dosta brz
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.