• Sven
    45
    Ma ne, krivo smo se shvatili. Htio sam rec da je trener osoba koja je odgovorna za stanje stvari na terenu. Referirao sam se da je ovaj kadar "jak samo na papiru", htio sam reci da nije savrsen i da su se dogodile neke stvari na koje mozda i nisi mogao utjecati ali da smatram da je ipak dovoljno dobar za hnl. To sto 3-4 utakmice izgledamo lose je splet okolnosti i odgovornost trenera, a ne samo kadroviranja od strane SD-a. Da ne bi bilo zabune, nije mi Bjelica najdrazi ali smjena takoder nije nikakvo rjesenje. Na kraju krajeva prvo poluvrijeme je meni jucer izgledalo dosta dobro i bio sam uvjeren da cemo dobiti hendikepom ako ponovimo jos jedno takvo. Nismo uspjeli...
  • Neron53
    1k

Dajte malo realnosti. Nama prolazak dalje u LP donosi par milja eura a na drugoj strani cemo pusenjem naslova prvaka izgubiti 30 milja.
    Kad se sjetim da je nas dvojica, trojica upozoravalo ljetos da s ovakvim kadrom necemo dobro proci na oba fronta.
    A 90 posto vas je prognoziralo gotovo prvenstvo i 10 bodova prednosti vec poslije par kola.
    Pa svi koji ste likovali nad ranim ispadanjem konkurenata iz europskih natjecanja a par mudrijih je upozoravalo da to za Dinamo nije dobro jer cemo tesko ovakvi kakvi jesmo protiv odmornijih od nas.
  • Omake
    3.7k
    Sjećam se one izjave Ariga Sachia, Nogomet je igra množenja i dijeljenja, a ne zbrajanja i oduzimanja. Svaki nositelj igre manje i kolektivno je svaki pojedinac lošiji. To se sada događa i nama i npr Man City, njima Rodri, nama Petko, plus Sučić, Mišić itd.
    Hajduk je loš. Znam da to možda sada čudno zvuči ali mi smo igrali bez pola momčadi s par načetih igrača. Oni su bili kompletni, igrali su s osam defenzivno orijentirani igrača i dva ofenzivna. I ovakvo izranjavane su nas jedva dobili nekim isčačkanim golom. Kolaps je u DNK Hajduka. Samo zdravlja i ispuniti ćemo sve ciljeve.
  • Neron53
    1k

A kod nas sve cvate :)
    Velis mi smo na pravom putu ? :)
    Pa kad nam.taj jad bjezi 7 bodova....
  • Omake
    3.7k
    nađi mi momčad u bilo kojem sportu u zadnjih 50 godina koja nije patila kada su im falila 1 ili 2 najbolja igrača
  • Neron53
    1k

Nije problem sto nam fale 1 ili 2 ili i vise kako je kod nas stvar nego zasto nam fale ti igraci, sto je dovelo do toga
  • dinamo vitez
    408
    Zato što su se ozlijedili.
  • Markelo
    2.9k
    Kad već povlačimo paralele sa Cityem, ozlijedama i stanjem na tablici onda treba reći da je Cityu najveći konkurent Liverpool koji je trenutno najbolja ekipa Europe. Jbg, oni u toj situaciji ne mogu puno. Ovi samo nižu pobjede i jure ka titulu

Tovari se pak kotrljaju. Gube isto masu bodova. Ne mogu dobit ni Rijeku ni Osijek. Doslovce se na nama naplaćuju. Dopuštat da nam to rade i da nam odu na 7 bodova prednosti je naša sramota.
  • morales
    215
    Novaca je bilo,vremena je bilo,znali smo da cemo u uci u ritam utakmica srijeda-subota.Kriva je uprava koja nije dovela igrace da se iznese taj ritam.
  • Neron53
    1k

Je...onako slucajno...sami od sebe
  • Neron53
    1k

U tome.je i problem. Mi smo ih namucili manje od svih ostalih iz lige.
  • superhik
    11.6k
    Ili odrijesiti posteno kesu i uzeti barem 5, 6 istinskih pojacanja ili nam treba cudo, a nema vise takvih optimista koji jos u toliko cudo vjeruju.Neron53

Znači da ipak postoji drugi put osim odustajanja?
  • don
    7.8k
    Na kraju krajeva prvo poluvrijeme je meni jucer izgledalo dosta dobro i bio sam uvjeren da cemo dobiti hendikepom ako ponovimo jos jedno takvo. Nismo uspjeli...Sven

i ova činjenica se zanemaruje, mislin očekivano jer nema opravdanja. Ali nije nam iša u korist ni vjetar koji je u 2. poluvremenu još i više pojačan bio u odnosu na prvo. Ovo nije nikakvo opravdanje niti ga ima, oni su to iskoristili i to je to.
    Ali sam siguran bio da ćemo dobit ako nastavimo onako.
  • Efes Pilsen
    8.8k
    Oni nisu iskoristili vjetar nego nasu gresku. Mi nismo bili pozicirani ni u stanju iskoristit njihove. Nema to veze sa vjetrom.
  • Brusa
    1.8k
    6 igrača novih u prvih 11 se ne može uigrati preko zimske stanke i teško da mogu ličiti na momčad. Moje mišljenje. Ne može se igra i rezultat kupiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.