• Nogo
    4.1k
    Vidim da dosta forumaša zaziva Petka ali po meni je najveći minus odsustvo Sučića i njegova trka od n-n kilometara svaku utakmicu. Na to još i izostanak Mišića iako ni on nije u nekoj formi ali boljeg od njega trenutno nemamo.

Da smo izašli s Zagijem, Rpg, Torrente, Theo, Rista, Mišić, Sučić, Bati, Pjaca, Hoxha i Kulen sigurno bi bila druga priča u odustvu recimo Petka i Neve.

Da su hajduku falili livaja, rakitic i lucic recimo pa sigurno nebi ovako zavrsilo i bilo bi napucavanja itd..

Lako se sada vaditi na vjetar, odsustvo...najgore mi je da Bjelica nije nikako motivirajući reagirao na pojedine igrače tj.na cijeli kolektiv.

- O oduraca skoro 3 tekme za redom;
    - ne možemo 3 pasa spojiti u dodavanjima;
    - trkački smo jako pali i ne trudimo se;
    - zamjene ne dolaze uopće do izražaja;
    - Stojke, Rog, Kačavenda + Bati odmah od početka da vidimo gdje smo i kako stojimo;
    - pojačanjima upitna i "kao" doveli smo ih za "budućnost"

Po meni treba napraviti jako veliki reset na zimu. Dovesti 3,4 pojačanja, nekima se zahvaliti, neke na posudbu.

Da i ne gledaš dalje od svog dvorišta, imaš Dantasa, Selahija, Fruka, Galešića, Pašalića...
    Malo dalje : Florucz, Ratnik, Vidovšek...
    Još dalje : Mierez, Pongračić, Ivanušec...

Ima besplatnih igrača, sa malim odštetama, velikim..iskreno ne zanima me..ako vrijedi, plati i gotovo..ako Marić ostane ovo će mu biti ostaješ ili ne. Znam da će Bjelica sigurno gurati neke svoje igrače, ali daj mu par pojačanja, pripreme, kontinuitet...

Ako ni to ne ide neka se potraži novi trener, model ili nešto treće. Promjene moraju krenuti odmah, igrači koje tražiš/želiš moraju se sada gledati, tražiti, dogovarati itd...
    Neće Celtic isprati ništa loše, neće pobjeda protiv Slavena i Varaždina isprati to..moramo krenuti ka pobjedama jer mi smo Dinamo. Uvijek u zadnje vrijeme i godine smo lovci mi, daj da se nešto promijeni da postanemo lovina jer to zaslužejemo i tu pripadamo!
    Dimamo iznad svih! :strong:
  • Efes Pilsen
    8.8k
    ma ne kazem ja da vjetra nije bilo nego da vjetar nije prelomio utakmicu nego opet debilna greska. Cemu carinjenje lopte u onoj situaciji di si okruzen sa 2 njihova?
  • NORTE
    12.6k
    Pobjeda protiv Celtica i skok na tablici na 10 bodova pružili bi nam priliku za dovođenje što boljih pojačanja pred Arsenal i Milan.

Ova momčad i kad je kompletna realno nije dobra i limitirana je pa trebamo nekoliko pravih pojačanja za prvih 11!

Za Slaven nema Rileta, ali to je najmanji i lako nadomjestiv problem.

Nema ni Roga.
    Upitni su Bati, Mišić, Ademi i Nevistić.

Za vezni red tako imamo samo Kačavendu, Pavića i Benauera!
    Valjda će još netko bit spreman do petka da budemo širi.

Petko je očito u gadnoj fazi kad nije ušao u derbiju.
    Sučić upitan i za Arsenal.
  • ivanzg
    235
    Nisam osjetio nikakvu buru jučer na stadionu koja je radila probleme bilo kojoj ekipi ili je pomogla bilo kojoj ekipi , to su floskule za gubitnike koji ne znaju priznat nemoć pa se vade na malo jači vjetar kao glavni problem.

Kadar je loš i potrošen,prijelazni rok je katastrofalno odraden a znalo se s kojim novcima se raspolaže prije sezone i poslije Qarabaga i sad smo tu di jesmo.

Nadam se da će se ova prednost okrenuti u našu korist ali da sam optimist baš i nisam.
  • Petar86
    947
    Ma glupost, cak sam dobio dojam da Neno trolla. Nije vjetar oduzeo loptu Baturini na 10 metara nego igrac hajduka.
  • Keyser Soze
    10.8k
    Zadnju titulu smo dominantno uzeli 2019./20., nakon toga sve nešto jedva, iznimka je eventualno sezona 22/23. Toliko promašaja u prijelaznim rokovima, da se ta lova bolje investirala svake bi sezone išli na +20 i ne bi morali patiti za tim je li se "senator" ustao na krivu nogu i jesu li mu osjećaji povrijeđeni.
  • Fanboy
    2.8k
    Mene jedna druga stvar upada u oči, imamo katastrofalnih problema sa ozljedama i dogode se ove stvari...

Međutim, jel imate osjećaj tj. vidite da su ove nove generacije+stranci totalno emocionalno van utakmica već odrađuju posao.

Gdje su nestali fajteri ?? Ova ekipa ima Ademija i Ristovskog koji su već u 34-oj godini, čak i u reprezentaciji, nekad u Dinamu Modrić, Mandžo, Lovren su pokazivali ljutnju, posvađali se, ušli u neke duele, ne šljive nikog oko sebe. Vidiš da igraju nogomet sa srcem....

Sjetite se kada je Bočkaj pred 2 godine odvalio na Poljudu nekog od tovara sa prsima dva metra na pod...

Gdje je nestala ta emocija i kad ti ne ide da se boriš ? Ne može ni Bjelica takav mentalitet stvoriti kod igrača, jednostavno kao da su nove generacije mekše...
  • Georg Koch
    5k
    po tvom upisu, i kako si ti analizirao, da ne pratim koliko pratim, rekao bih da je Dinamo 1., svi igraci imaju top prezentacije (skoro svi), imamo prednost od 7 bodova i jako smo komotni-na svakom polju, na svakoj poziciji.
    Realnost je da dobar dio igraca nije to-to, i da, ako zelimo iscupati titulu, moramo dobro zagrabiti u kasu i instant pojacati se adekvatno na zimu.
  • GaijiZG
    1.9k
    Da imamo Brodića i Kaneka, uvjeren sam da bi imali bar 4 boda više. Znači 2.7 milja potrošeno na Cordobu i Mbukua ko da smo pijani milijarderi, al je milja za Kaneka(koji bi imao manju placu neg druga dva) previše.
  • Kepec
    6.9k
    19 sezona prolazi, 18 si prvak, u jednom trenu mora puknuti. Ne na način da se izgubi prvenstvo, već da bude napeto i čupavo, onak kak trenutno je.
    Svi bi htjeli titule, a opet ne bi htjeli 15 bodova prednosti da bude zanimljivije, a opet ne bi ni htjeli minus jer je onda previše. Dajte onak, da smo u nuli, namjestite to vi od nekud odozgo tko upravlja ovim svijetom, nek prvenstvo bude napeto, nek 36. kolo bude Dinamo:Hajduk i nek Dinamo pobjedi za happy end.

Nemre uvijek sve biti zlatno. Mislim, trenutno niije niti zlatno, niti žuto, pa čak niti sivo, već je crno. Pogledaj City, htjeli smo biti kao oni, da osvajamo svašta i pobjeđujemo sve, na kraju su oni postali kao mi. Dogodi se, kriza koja negdje traje 2 kola, negdje 10, negdje godinu ili dvije. Jbg stari, nogomet, igrao tebi Kulenović, Ristovski i Ademi ili Haaland, Stones i Silva

Sranje je, opasno. Nije dobra situacija nikako. Jedino kaj me tješi je današnji datum i broj bodova do kraja prvenstva, to mi još jedino daje nadu. Nadu da u svibnju zapjevamo prošlosezonsku pjesmu, ...al sve se brzo okrenulo, Dinamo Zagreb opet šampion...
    Tko zna, s ovim igračima no prodrmanim, s novim igračjma pojačanjima... vidjet ćemo.

Pravit ću se sada malo kao smeće od osobe i navijača koji izgleda kao da se veseli trenutnoj situaciji.
    Lijepo je na Trgu biti okružen Dinamovcima, ljudima u plavom i crnom koji viču Dinamu i slave ga. Lijepo je biti dio one pozitivne priče. Ipak, koliko god tužan, razočaran, ljut i prazan trenutno bio zanimljivo mi je promatrati trenutnu situaciju i komentare. Micalo se Mamića i njegove prodaje, igrače, ljude i novce, sve se davalo za pošten i transparentan klub i vodstvo. Pričali su ljudi dajte nam pošten Dinamo neovisno o rezultatu, makar pretrpili jednu, dvije sezone, neka samo da se klub posloži. Možda je baš ovo ta sezona, sezona žrtve gdje sve treba doći na svoje mjesto da onda iduće sezone postanemo apsolutno nedodirljivi u prvenstvu. Očito to velikoj većini navijača ne paše, naravno, svi bi htjeli naslov, a to postavlja jedno novo pitanje, biste li radije Mamića u Dinamu ili da Hajduk bude prvak? Znate kaj je žalosno? Mamić bi pobjedio. Možda ne bi, možda se varam, ali sudeći po komentarima što na Zoni što na društvenim mrežama Dinamovci nisu spremni na gubitak prvenstva, smatraju to krajem svijeta, jebe im se za Dinamovo proljeće i ljude u njemu, samo da je naslova pa makar se i kralo. Tuga, jad i čemer.

Drago mi je da se jučer ispalilo onoliko baklji na teren, drago mi je da se gađalo Rakitića, drago mi je da se gađalo zapad. To je hrvatski reprezentativac? Možda bio nekad, sada je obična tovarčina koja igra u jadnom klubu i tak mi je svejedno je li se gađao on, Moufi ili Kalik. Svi su odvratni. Nečija žena i djeca su tamo? Oh ne, vjerojatno one žene i djeca koji ti bez problema dižu srednjaka i jebu majku purgersku. Koji gađaju i poljevaju naše igrače. Vjerojatno naučili od tate/muža koji pol tekme provede gledajući kavez i dobacivajući. Jadni ljudi sa zapada kojih ne zanima navijati svom Hajduku već im je bitno da se povede vrijeđanje Dinama, Zagreba i Purgera da se uključi 30 000 luđaka za uzavrelu atmosferu. I meni bi bilo degutantno sjedit pred telkom i gledati i slušati o neprimjerenim incidentima. Kada uđeš u kavez je druga stvar, staneš, promatraš im face, vidiš im mržnju, vidiš da ih boli ona stvar je li igra Diallo ili Melnjak ili Sigur. Bitno je brale vriđat gubu, lako za ostalo. Jbg, ak si spreman vriđat budi spreman i na posljedice.

Pun mi je k ovog teksta, ne znam kaj sam ovo sve pisao najradije bi sve izbriso jer mi je dosta više pisanja i intervjua i objava i videa i svih tih pustih riječi koje se ne rezultiraju na terenu. Petak, 17 sati protiv Slavena doma. A kaj buraz ko dođe pravi je ko ne dođe pička ono eee. Tak me boli kifla, nek nas bude soma bar će se navijati na sjeveru, a zapadnjaci neće morati slušati komentare neuspješnih trenera o taktici.

E i da podrška Dinamovom proljeću, radije bum navijal za Dinamo u drugoj ligi i išel po Zagrebačkoj županiji po tekmama s poštenom upravom nego osvajao Ligu prvaka s lopovima. Opasna krajnost, ali bolna istina.
  • Haza
    6.4k
    Ono što je nažalost realno, da mi ne možemo dovesti 5 pojačanja na zimu što neki zazivaju. I to nije do Zajeca i Marića, nego proste činjenice da na zimu nitko ne osipa kadar, u konačnici, niti mi to ne želimo, i svima govorimo da će Baturina i Sučić ostati do ljeta.
    Nije realno niti da će nam Osijek ili Rijeka nekoga prodati, osim ako platimo nerealno veliku lovu za Galešića ili Jurišića.
    Moramo kao opcije gledati i posudbe, jaka imena koja ne igraju, a mi bi im to garantirali, a uzeli bi kao mogućnost i otkup ugovora. Zvezda je posudila Silasa, nama treba taj rang posudbe u napadu.
    Jako teško je ispraviti greške u ljetnom prijelaznom roku, ali ne i nemoguće.
    Ono što ni u ludilu ne smijemo je dovoditi Oršića, Benkovića i slične igrače koji ozbiljan nogomet nisu igrali godinama.
    Uvjeren sam da nam je Belupo ključna tekma do kraja sezone, to jednostavno moramo dobiti na mišiće, onda ćemo si dići samopouzdanje pred Celtic, a ako njih pobjedimo, nema šanse da nam Varaždin i Lokosi nešto naprave.
    Zato svi na Maksimir u petak, Belupo će nam biti jako grda tekma.
  • Crni86
    5.3k
    19 sezona prolazi, 18 si prvak, u jednom trenu mora puknuti. Ne na način da se izgubi prvenstvo, već da bude napeto i čupavo, onak kak trenutno je.Kepec

Puca to vec zadnje 3,4 sezone i svi su to pravdali nesposobnom upravom, tatinom tajnicom i nosacicom kave sto je i bilo istina. Bas zato jer su sad dosli posteni ljudi kojima je stalo do dinama ocekivali smo zaokret, a dobili smo u ligi isti rezultat kao i lani, istu ekipu, isto mucenje, istu negledljivu i nepokretnu igru gdje puknemo jednom na gol.

Ja zelim postene i uspjesne ljude, a ne samo da su posteni. Ovi ljudi su pokazali da su sposobni u raznim sektorima gdje klub realno razvaljuje (marketing, prodaja, financije itd). Sumnjam da je doso Skender ili Naukovic i predlozili Marica za sportskog direktora, Sokotu za skauta itd. jer imaju veze sa sportskom politikom i funckioniranjem sportskog kluba kao i mi ovdje na zoni. Onaj tko je to predlozio za ovu pizdariju treba i odgovarat.

A dotle sto vise, sto jace , sto glasnije. Nema opravdanja za ne dolazak na tekme. Mi smo tu i kad je tesko, mi smo tu i kad nema petka, kad nema batija, mi smo tu kad nema bjelice, mi smo tu kad nema zajeca i ostalih. I ovaj klub ce uvijek opstati samo radi nas samih.
  • don
    7.8k
    ne smi to biti "ta" sezona, u Dinamu ne. Uvjeren sam da ni neće ali potencijalni gubitak titule je težak udarac nakon kojeg sigurno ne bi bili iduće sezone "nedodirljivi".

uostalom, ne znam zašto raspravljamo o mogućem gubitku titule prije kraja polusezone. Ovakav hajduk ne može u kontinuitetu pobjeđivat, igra im je u rangu prime-a Karoglana prošle sezone. Mi ovisimo samo o sebi i samo mi možemo sebi uzet titulu, nitko drugi.
  • Progressive overload
    136
    Nisam još našao post koji si napisao a da sam bar u mislima proturječio, takav je i ovaj. Samo bi dodao jedan detalj da imamo i mi DNK pobjednika.
  • Neron53
    1k

Kazes da na zimskoj pauzi ne mozemo ocekivati dobra pojacanja?.
    Zasto ne? Ima na trzistu tisuce igraca koji su pred istekom ugovora i bas je tu ispit za sportski sektor da pronadje trojicu, cetvoricu koji bi bili pojacanja sa velikim P , koji su karakterni, koji imaju srca i koji mogu trcati.....
    E sad , kad zajebes sa 80 posto od proslog puta, ovog puta ce supak raditi da se opet ne sjebe...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.