• Probirštift
    611
    Di baš tekma u petak, moralo bu se jurit nakon tekme na pipse u 8:30
  • mrgud
    194
    Svi se zazivaju taj zimski prijelazni rok ,a sa Marićem se neće ništa dogoditi.Zeko ili nek nađe SD koji ima iskustva i znanje za tu poziciju ili se može oprostiti sa titulom ove sezone
  • Jos-Optimus
    3.1k
    Pa čovjek samo hoće reći da nije izgubio svlačionicu, ništa neobično
  • Crni86
    5.3k
    Evo jučer mi se urezala u sjećanje jedna situacija, Baturina prođe jedan na jedan u kaznenom prostoru, ulazi, može birati šta će napraviti, po meni ubaci dobru loptu po zemlji, lopta šeta kaznenim prostorom, niti jedan igrač nije na drugoj stativiHaza

ja tu najviše krivim kuleta, koji gleda u leđa dvojici suigrača koji se nalaze s njim u liniji kada se gleda iz perspektivne lopte. Samim time teško je očekivat da ćeš dobit loptu, plus igrači ti nemaju na leđima oči da znaju da si ti tu, ali ti vidiš da si ajmo reć na toj poziciji višak i jedino logično je da trčiš zatvorit drugu stativu. Isto tako kako ju je zatvorio protiv Slovana.
  • Paggini
    27.8k
    Di baš tekma u petak, moralo bu se jurit nakon tekme na pipse u 8:30Probirštift

Bit će i Ripper na tekmi vjerojatno na tekmi, tako da ne očekuje da će krenuti prije 21:30, ali zato mi znalci idemo u četvrtak i srijedu :cool:
  • Str1nger Bell
    1.5k
    Nadam se da ce se Ristovski sjetit skandiranja "cigane cigane" kad ce sljedeci put obuc Dinamov dres.

Nadam se da ce se mali Pavic sjetit jucerasnjeg zagrijavanja kad krene dobivat minutažu.

Nadam se da ce se Zajec prije neke izjave sjetit kako smo dočekani i otpraceni sa Poljuda.

Nadam se da ce se Petkovic sjetit jučerasnje "atmosfere" prije nego li krene sa svojim dirljivim govorima o ljubavi izmedu sjevera i juga, Vlatki Peras i ostalim sranjima.

Nadam se da ce se cijela momcad sjetit kako su oni proslavili zadnju pobjedu na Poljudu i kako su je jučer tovari proslavljali.

Nadam se da ce nam se bekovi sjetit gdje su morali ici po loptu da bi izveli aut.

Nadam se da cemo se na sljedecoj proslavi sjetit naših "sportskih prijatelja".

I nadam se da ce se ovih navedenih stvari sjetit vec u petak protiv Slavena, jer do kraja sezone ne igramo samo protiv Slavena,Lokomotive i ostalih, nego igramo protiv onoga jučer.

I ako oni slučajno nisu vidjeli trebalo bi im pokazat Moufija na kraju utakmice.
  • Orc123
    9k
    inace se ne slazemo ali svaka cast na postu....
  • Izet Hajrović
    2.5k
    Ima li danas sastanka IO ili je sve divno i krasno pa se nema o čemu raspravljati?
  • GaijiZG
    1.9k

S ovim se baš mogu složit, akumulirali smo previše nogometno neinteligentnih igrača, plus uz to da je ristovski generalno neinteligentan što pokušava zamjenit dernjavom. Al npr nije prevec glasan kada je najgori na terenu kao jučer il u Solunu prošle sezone, onda je manji od makovog zrna.
  • Mentalni Gimnastičar
    1k
    Ristovski 3. žuti, Baturina, Ademi i Mišić upitni za Slaven i naravno Roga nema zbog crvenog. Vraćaju se Cordoba i Nevistić. Bit će veselo!
  • Jaki991
    134
    kaj je napravio moufi ?
  • Maxova dijagonala
    2k
    Baturina vjerojatno neće moć protiv Belupa.
    Želim u vezi Pavića,Stojkovića i Kačavendu pa kud puklo da puklo!
  • Crni86
    5.3k
    Mi cemo sa slavenom imat jako puno problema jer trce jako dobro ove sezone pod kovacevicem. Ali 3 boda moramo upisat kako god znamo. Briga me za lijepotu utakmica, svaka iduca tekma moraju bitii 3 boda.

Tucite, vucite, udarajte, dobite i 10 zutih kartona. Ne zanima me, samo kako god pobjedite.
  • Mentalni Gimnastičar
    1k
    Uhvatio se za muda i mahao korner zastavicom prema Boysima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.