• Benito
    991
    Ristovski 3. žutiMentalni Gimnastičar

Napokon Gabriel desno, jedino ako neće sad upast moha u prvih 11 a Gabriel opet lijevo....
  • Georg Koch
    5k
    Mi trebamo, vise nego ikada, odrijesiti kesu (koja je sada ne mala; zaradama u LP, ocekivanoj skorasnjoj prodaji Baturine, a perios iza, ili nazalost mozda isti ovaj period Sucica) te dovesti 3 instant pojacanja.
    Instant, znaci da su odmah prevage u svakom smislu.
    Mozete pisati da je tesko to naci u zimskom prijelaznom roku, mozete pisati da dobro placeni igrac automatski ne znaci prevagu na terenu, mozete pisati bilo sto.
    I realno gledajuci, u pravu ste.
    Ali to nije problem niti zagonetka meni kao forumasu niti Zoni kao forumu. To je hitni posao nekoga tko je itekako dobro placen za svoj posao. I neka sada zasuce rukave (ako ce vec ostati na svojoj poziciji) i odradi sve ono sto nismo, a ne da smo trebali nego MORALI SMO na ljeto.
    Mi trebamo 3 ondasnja Soudania koji ce razliku u bodovima pretvoriti u +4 do sredine ozujka. Jer konkurenti ce 100% kiksati, opet ce se najvise nas pitati.
    3 kapitalca barem.
    S tim da ti kapitalci nisu recikliranja rekovalescenata koji trebaju oziviti karijeru (citaj: Benkovic, Orsic i slicni, to nije ni Marko Rog, kojima kapa do poda, ali trenutno to nije to), nego 3 igracine koje jedu teren i zeljni su uspjeha i napretka.
    Jer to pojacavanje, uz ocekivano stanje trenutno, a i na kraju sezone na ljestvicama koje kroje LP za 2025/2026, mora donijeti direktni plasman u LP koji je itekako moguc, novu hrpu novca i sve ostale blagodati koje nose sa sobom.
    Zasucite rukave vec danas, Dinamo i plavi puk, mogu, moraju i zasluzuju bolje.
  • don
    7.8k
    Da li je vama čudno da Ademi nakon utakmice izgovori rečenicu "Trener ima našu punu podršku"? Mislim da li ste čuli takvu izjavu od igrača bilo kojeg većeg kluba? Tko je on da to tako javno kaže? Igrači mogu smjeniti treneera? Da li to to znači?
    Možda sam u krivu ali fakat mi je nejasna takva izjava
    ElDorado

dobio je to pitanje novinara.
  • Nolifer
    8.7k
    Mi trebamo, vise nego ikada, odrijesiti kesu (koja je sada ne mala; zaradama u LPGeorg Koch

To. To je ključno. Nakon kaj se podmiru financijske obveze, vjerujem da ima prihoda za rubriku transferi.
  • Praskaton
    2.6k

Ovo !!!
    To je bit svega,ako igracima to nista ne znaci ne pomaže ni Zajec ni Maric ni Bjelica
  • criticus
    2.7k
    Koji inat i prkos proradi kada na hladno jutro nakon razočaranja i poniženja, ruganja i blaćenja, one prave mračne istinske mržnje, zamotam oko vrata onaj plavo bijeli šal, kupljen još u prošlom tisućljeću koji je prošao gostovanja i kafana, dok pazim da bude zamotan tako da nalipši grb bude dobro vidljiv. Tu smo, ne napuštamo te. To je sigurno neka vrsta nenormalnosti, "bolesti", jer mi nismo normalni. Volimo te. Na ovakvo jutro možda i malo više. Stoj i neboj se. Ti si ŠAMPION.
  • Jaki991
    134
    uz duzno postovanje istima ali ne vidim u nasim senatorima nekakvo kriticko razmisljanje osim floskula kak se trebaju oduzit navijacima,kak se stranci naravno moraju vise truditi, bla bla…

nadam se da u klubu postoji neki autoritet koji im jasno daje do znanja da je ovo kaj pokazuju ispod svake razine i da ih se apsolutno nitko u hnlu vise ne boji, i da kad napokon krenu grist da to rade do kraja sezone, a ne da se nakon tri pobjede opet uljuljkaju u neki konformizam ko jazavci zadnji
  • Neron53
    1k
    Nazalost, ako zelimo i minimalne sanse da se prikljucimo borbi za naslov prvaka, moramo ispasti iz Lige prvaka.
    Ako prodjemo dalje....naslov je izgubljen.
  • Jaro
    8k
    Ako prodjemo daljeNeron53

rekao bih da svakim danom sve manje moramo strahovati od ovog scenarija...
  • Neron53
    1k
    Ako nam.je stalo do naslova, moramo se nadati ispadanju.
  • superhik
    11.6k
    Ako nam.je stalo do naslova, moramo se nadati ispadanjuNeron53

Apsolutno luzerski mentalitet koji možda pristaje nekim drugim klubovima, ali ne i Dinamu.
    Ajmo prvo sve okrenuti na glavu da trgamo i dajemo sve od sebe na oba polja.
  • Chempers
    251
    Nama se sportska politika nije pomaknula ni milimetar od vremena kad su je vodili Peras i Antolic. To je nešto nevjerojatno porazno. Kakva je to budućnost kluba sa Maricem, Džemom i Šokotom? S "pojacanjima" kao što su random Japanci koji dođu na posudbu pa za otprilike 6 mj odu (već drugi takav na kojeg je dobar dio foruma svrsavao), drugoligaski igrači, "klase" koje se dovode besplatno nakon isteka ugovora i sa 5 odigranih utakmica u polusezoni i možemo još dalje nabrajati. Jel vi stvarno očekujete klub na razini LP s ovakvim sranjima?

Još uz to mladi nam i dalje propadaju i nemaju gdje igrati. Ako se neke stvari u klubu ne promijene mogli bi stvarno na jedno duže vrijeme ostati i bez LP i bez ikakvih europskih rezultata.
  • rioda
    5.5k
    Tom logikom bi trebali i od Bjelovara ispasti
  • tp1997
    661
    Ako prođemo dalje, imamo još dvije utakmice u proljetnom dijelu sezone na već postojeće sa Milanom i Arsenalom. Ako kojim čudom prođemo u osminu, još četiri. Dakle sve skupa šest, jer nemojmo se lagati, do četvrtfinala nećemo doći.

Ako mi izgubimo naslov jer od siječnja do svibnja moramo odigrati šest europskih utakmica, onda taj naslov nismo ni zaslužili.
  • Neron53
    1k

Valjda je svima jasno da ovako ne mozemo dalje.
    To je realnost i dok se ne pomirimo s time, tonuti cemo sve nize.
    Ili odrijesiti posteno kesu i uzeti barem 5, 6 istinskih pojacanja ili nam treba cudo, a nema vise takvih optimista koji jos u toliko cudo vjeruju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.