• IceMan
    2.3k
    Jedino što me uistinu tješi je da je dobra stara euforija opet dolje prisutna :rofl:
  • Maxova dijagonala
    2k
    Već dugo govorim da je Rakitić prekriveno smeće koje glumi nekakvog gospodina.
    Pao mi je u očima od onog dana kad mi je jedan prijatelj ispričao pravi razlog zašto mu je uništena kuća na otoku pa je platio članak da su u pitanju bili vandali i sve svalio na torcidu u koju se sad kune.
    S M E Ć E
  • Danko
    1.2k

Upravo to
    Pa jebeni krkan livaja je jučer izgledao ko gospon sportaš pored ovog botoksiranog pedera
  • Crni86
    5.3k
    Što se tiče gađanja Rakitića, baš me boli kuracRakovica1986

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/video-burna-noc-hajdukovaca-rakitic-se-popeo-na-stol-skinuo-majicu-i-pjevao-suti-moj-djecace-plavi-15528494

Pa će opet bit čuđenja zakaj mu se baca baklja. Jazavac, daleko je on od gospodina kakvog ga se želi prikazat. A sjetite se svi kako su gađali batija prošle sezone, ubijali su ga razno raznim predmetima i sudac ga je prislilo da ode izvest korner makar je magarad i dalje bacala sve i svašta. Jučer ovaj govnar nakon bačene baklje je odbio izvest korner jer eto upalila se nova na tribini. Nekad 4, danas 0, to je danas Ivan rakitić.
  • KtcGoat
    1
    Mozemo to gledat i iz druge perspektive, bit ce sladje uzvratit na kraju sezone.
  • Marley
    2.1k
    Malo nezrelo zvucite s tim "a kakvi su oni prema nama". Sto je shvatljivo ako ste tinejdzeri, inace bas i ne.

Nema opravdanja za gadjanje igraca. Niti upaljacima niti zapaljenom bakljom. I nema sanse da ce me itko uvjeriti da je to normalno kao dio navijackog folklora.

Vi koji zalite sto ga baklja nije pogodila, pricamo o potencijalno teskim fizickim ozljedama. Divno bi se iducih dana, tjedana i mjeseci pricalo i pisalo o nama. A ovdje bi se onda svi zgrazali da je urota protiv nas.

Koja je poanta spustanja na taj nivo? Ako vam je ok da se nadjacavamo u takvim stvarima, tko ce bolje cijeg igraca pljunut i pogodit... Onda budite ok i s time da nas se trpa u isti kos po pitanju divljastva.

Edit. nisam bila Rakiticev fan ni u ono "najbolje" vrijeme, sad sam jos i manje. Ali to je potpuno nebitno u ovom kontekstu.
  • Simpatizer
    490
    slažem se.

Ovakve stvari su razlog zašto normalni ljudi ne žele dolazit na utakmice.

Ne samo gađanje bakljama nego i sve ostalo što uz to dolazi.

Ovakve stvari u nekoj normalnoj, bogatijoj ligi me možeš zamisliti
  • NKDZ86
    2.2k
    issss, kakva seljačija on i kum... :rofl:
    al dobro razumijem ih, dobili rivale, otišli na +7, nadaju se tituli nakon koliko 20 .g., kaj vi ocete, da ode doma poslije ovako značajne tekme, pije caj i slusa olivera?
  • Crusades
    13.8k
    Nek me trpaju u koji god žele ta južna stoka, zaboli me ona stvar.

Ono smeće moufi jučer maše s onom korner zastavicom i opet se hvata za prangiju. Ej, 01.12. si pobijedio Dinama i radiš jebeni špalir po stadionu ko da si digao trofej i nama na jugu nešto pokazuješ.

Pa naravno da će mu pola tribine hukat.

Ne zato jer jer crn nego zato jer je iskompleksirano smeće.
  • striko
    1.8k
    Dolje da opstaneš moraš se uklopiti. Sve više razumijem Perišića.
  • NKDZ86
    2.2k
    slažem se za 1. rečenicu, ali morate shvatit da je vani normalno da se provocira suparničke navijače, da se slavi ispred njih. ne kažem da treba isključit odgovor na to, ali ja to gledam kao nešto normalno, mene to nije diralo, odgovorim mu na svoj način, al ne uzimam osobno.
    nemaju respekt i to je to, a zašto bi ga i imali u takvom rivalstvu...ko ga ima...
  • bskvorc7
    13
    Ko je bio dole zna kakvi su i netreba ih žalit, ne odobravam to, al ljudi moji dižu se svi na noge a oni nama rade gore stvari i ništa ....

Jebo ih rakitic, oni i dan danas zovu modica govno maleno pa to ide pod normalno...

A sto se tice RPG-a on mi je jucer djelovao kao da igra tek tak da odigra... znaci kolko je on mocan a kao da je na 50% neznam, il se varam al na viđeno mi je izgledao da ih moze probijat cijelu tekmu mozda se varam, al on bez previse napora stiže zatvarat njohove
  • Crni86
    5.3k
    kakve veze ova pjesma ima sa hajdukom? da li ova pjesma slavi hajduk ili se ruga nama? da li on kao legenda hrvatskog sporta bi se trebao ikome rugat? Da li se naši igrači ikome rugaju nakon po jede ili pjevaju pjesme kojom se iskazuje ljubav i podrška prema dinamu? To je ta razlika, nek odjebe. Dokle god će provocirat dotle će i bit na meti. VOli svoje, poštuj tuđe,
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    ne kuzim cemu ovo cudenje sto je Rakitic pjevao, pa zar nije nas Rile pjevao "bit ce rijeka kurac sampion" i na kraju je ispracen sa pljeskom od strane navijaca, nemojmo biti licemjerni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.