• IvanS
    212
    Ja priželjkujem da dinamo jedan derbi konačno odigra nogometnu utakmicu. Zadnji takav je bila ona 4:0 pobjeda u maksimiru, kad je čačić bio trener.

Od tada sve oprezno, nabijačina, nervoza, većinom utakmice na jedan gol.

Ajmo jednom izaći rasterećeno, igrati napadački, bez kalkuliranja pa makar izgubili 6:3.

To bi mi bilo draže od ovog što smo izvukli u zadnja dva derbija.
    db-izbjeglica

Ovo nije moguće postići iz više razloga...

Jel netko primijetio da zadnjih cca 25 min nije bilo onih "skupljača" lopti sa strane?
    Mbuku je nekoliko puta preskakao reklame i tamo tražio loptu. Dakle sramota neviđena. To je normalno raditi, ili?
    Koja razina primitivnog ponašanja. A počelo je još na Maxu u prvoj utakmici sezone s onim sramotnim ubacivanjem druge lopte u teren i to od nekog s klupe hajduka.

Zatim, enormna količina valjanja po travi i "umiranja" u bolovima da bi se kasnije ustao i normalno nastavio s igrom.

Onaj Uremović već 5 utakmica umire na terenu, iznose ga, šepa zadnjih 15ak minuta i onda sljedeću utakmicu normalo igra.

Dalje, Kalik doslovno "raznese" dva tri igrača po utakmici i dobiva iznenađujuće malo kartona. Protiv Osijeka je trebao letjeti van valjda u prvih sat vremena igre, ali eto nije. Na istoj utakmici se doslovno zabija u Jurišića i odnese ga van terena, sudac sudi aut za Osijek!!!!
    Jučer svaki bodycheck svira hajduku u korist!!!!!! Padaju k'o mimoze.
    A vrijeme cuuuriiii i curi.

Gol nisu zabili iz izrađene akcije već nakon naše nonšalancije i to ti je to. Nema više igre.

Treba zapamtiti i vratiti. Zabiti gol i onda u psihološke igrice. Taj segment bezobraštine me više iznervirao nego li naša loša igra. Jednostavno ti ne dozvole da igraš. Valjda će se netko naš toga sjetiti i okaniti se gospoštine protiv njih i uzvratiti na još podliji način.
  • marcio amoroso
    37.9k
    7 bodova 6 smo direktno od blitve izgubili.Babangida

12 smo od njih izgubili. Nama plus 6, njima minus 6.
  • Rakovica1986
    739
    Jučer je ukupna vrijednost naših igrača koji su istrčali bila 36,6 milijuna eura (bez Baturine 16,6 milijuna eura). Statističari sigurno mogu izvuć podatak da je to jedna od najmanje vrijednih ekipa koje su igrale ovaj derbi. U konačnici, naša druga ekipa je bila u egalu s magaradi i ne mogu reći da je spominjanje vjetra jednako spominjanju ispumpanih lopti. Onaj ko je bar jednom u životu odigrao utakmicu velikog nogometa pod snažnom burom zna se da je to utakmica na rubu regularnosti uvijek.

Najviše sam ljut jer taj vjetar nismo koristili u prvom poluvremenu kada vidiš koliko je tipa od RPG-a onaj lagani centaršut zaprijetio golu zbog vjetra. To je trebalo detektirat i to je trebalo iskoristit kao što su oni iskoristili, onaj balvan nebi zabio gol da mu vjetar nije pomogao i naravno da Baturina ne drka s loptom u 16m ničim izazvan.
    Druga stvar koja me jako ljuti je to da već nekoliko godina unatrag čim primimo gol u derbiju krenemo paničarit, krenemo nabijat loptu i kao idemo ubrzat tempo, a zapravo samo sranje radimo jer mi njih u igri nabijanja ne mozemo dobit nikada. Iako znamo da nakon primljenog gola kreće zadržavanje vremena, valjanje po podu nakon svakog duela, ipak smatram da bismo trebali biti dovoljno pametni da stanemo na loptu i pokušamo pa makar i sporo kako mi to volimo zavrtit koji napad.

Što se tiče suđenja ne mogu puno napasti Tovarića, sudio je po mom mišljenju korektno uz par sramotnih faulova koje nam je sudio u nekim izglednim napadima gdje smo mogli brzo doći do gola, no taj pametni način navlačenja nitko ne komentira previše jer se ništa nije dogodilo, akcija je prekinuta na početku.

Što se tiče gađanja Rakitića, baš me boli kurac, ja na njega gledam jednako kao i na neku gnjide ala Uremović ili Livaja. Jučer isto malo laktići, malo gaženja. Takve pišam i ne vidim po čemu bi on trebao bit zaštićena vrsta. Tu si di jesi, trpi, ko te jebe.

Na kraju, ipak bih izdvojio dvije stvari za koje smatram da su pozitivne. Prvo, Torrente je jučer uspavao Livaju do te razine da je ovaj bježao na Teofila stalno. Nije mu prošlo njegovo laktarenje i guzanje. Raul je uistinu pojačanje, a ovi koji mu traže mane kroz nešto slabiju i sporiju igru nogom moraju razumjeti da je u tome dobar da bi igrao u najjačim klubovima svijeta.
    Druga pozitivna stvar koju bi izdvojio je luda reakcija RPG-a na kraju samom kad se ustao ko manijak i nabio onu loptu. To je pokazatelj da mu je stalo i na puno igrača se jučer vidjelo da im je stalo.

Ne mogu reći da nisam zabrinut trenutnim stanjem na tablici no preko 60 bodova je u igri. Naši igrači su prošle sezone izašli kao pobjednici jer su zapamtili prgavost i sranja iz prvog dijela sezone, pa su im to vratili te očekujem da će tako biti i ove godine.

Tema sportskog direktora je sigurno aktualna. Nemam nikakve afinitete prema Mariću, ali suditi nekome na temelju jednog prijelaznog roka je bespredmetno. Ugovor je višegodišnji i mislim da je jedna sezona minimum koliko SD treba dobiti da bi se mogli iznositi neki zaključci.
  • don
    7.8k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/video-rakitic-skida-majicu-i-zapocinje-sou-suti-moj-djecace-plavi/2620482.aspx

evo i za one koji se srame "kako gađaju legendu hrvatskog nogometa???"

samo šteta šta ga stvarno nije baklja pogodila. Jebiga, bit će idući put aBd
  • Danko
    1.2k
    Bilo bi epski da ga je pogodilo u onu umjetno presađenu grivu. Šteta
  • Probirštift
    610
    Screenshot-20241202-104347-Chrome.jpg

Prvi put u životu kupujem dres i samo zato jer je jedini jučer pokazao srce ostali se mogu sramit jedino mi je žao kaj ih više nije polomio
  • db-izbjeglica
    16.1k
    Ne kužim vas, što bi trebao?
    Slave pobjedu protiv najvećeg rivala, drugu uzastopnu, kojom su pobjegli na 7 bodova, što bi trebao?

Ocekujete od njega da ne želi pobjediti u derbijima, osvojiti naslov? Očekujete da protivnici ne slave pobjede protiv dinama?

A to gađanje bakljama sigurno nije nešto pohvalno i pitam vas kako bi reagirali da netko dinamovog igrača gađa bakljom?

Ajmo bit normalni...
  • Crusades
    13.8k
    Pa gađalo se i Baturinu petardom. I čašama i ne znam čime sve ne. Zadnje dvije utakmice ne može korner izvest.

Kad treba to radit su mangupi, a kad im doleti baklja na zapad onda kmeketanje sa ženama i dicon.

Oko za oko, zub za zub.
  • db-izbjeglica
    16.1k
    Ja se ne vodim tom logikom niti sam se ikada vodio. Razina krvne osvete kod crnogoraca... koja bi se prekinula kad potomci više nisu ni znali zbog čega se kolju sa plemenom koje živi na susjednom brdu i kako je to počelo.
  • don
    7.8k
    A to gađanje bakljama sigurno nije nešto pohvalno i pitam vas kako bi reagirali da netko dinamovog igrača gađa bakljom?db-izbjeglica

pričam za one kojima smeta gađanje bakljom.

Na Maksimiru su rijetko kad doživili bilo kakve neugodnosti toga tipa, a izvode korner ispod sjevera. Podsjetimo se na derbi u 3. misecu na poljudu kad Baturina 5 minuta nije moga izvest korner zbog upaljača i ostalih sranja, kao ni jučer.

baš mi je žao da ga nije pogodila baklja, istinski. Pogotovo zbog onoga prije početka utakmica kad su probali signalnom bakljom pogodit kavez.
  • NKDZ86
    2.2k
    bacanje baklje među bilo kakve navijače ne podržavam, kao ni gađanje igrača, samo kontra efekt stvara koji onda nema kraja i tako dok neko ne strada ozbiljno....

kaj bi bilo da neko vaše dijete ili ženu pogodi bakljom? pa to su ozbiljne opekline u najblažem slučaju.
    a da je sudac ili igrač pogođen, vjerujem da bi dobili ozbiljne sankcije i utakmica bi bila prekinuta ili ispražnjen naš dio tribine.

da rivalstvo, ali mržnja i rat ne, a to je nalikovalo jučer na tribinama. ne trebamo se vodit njihovim ponašanjem i uzvraćivati istom mjerom jer njih vodi mržnja i potiču rat.
  • Blueshadow86
    2k
    Ne kužim vas, što bi trebao?
    Slave pobjedu protiv najvećeg rivala, drugu uzastopnu, kojom su pobjegli na 7 bodova, što bi trebao?

Ocekujete od njega da ne želi pobjediti u derbijima, osvojiti naslov? Očekujete da protivnici ne slave pobjede protiv dinama?

A to gađanje bakljama sigurno nije nešto pohvalno i pitam vas kako bi reagirali da netko dinamovog igrača gađa bakljom?
    db-izbjeglica

O čemu ti trabunjaš? Šta je s tobom?
    Rakitić je smeće i točka. Tako se ne ponaša bivši reprezentativac Hrvatske i jedan od najvećih i najtrofejnijih igrača Hr uopće. Tebi je normalno da se on u kojekakvoj birtijetini u Splitu penje po stolovima, skida majicu i pjeva "šuti moj dječače plavi"? Do kada ćemo više glumiti gospoštinu, do kada ćemo imate selotejp na ustima i do kada ćemo imati mrenu u očima?
  • Alkmar1312
    63
    ocito nikada nisi bio na titovoj skoljci a pravis se malo previse pametan, pogledaj snimke, ako ti je tesko poslati cu ti ja, s cime i koliko oni gadaju nase igrace, malo provjeri prije nego pocnes pametovati, nemoj zaboravit derbi kad ih je murija poslagala doslovno da nas mogu lijepo gadati dok mi putujemo jebenim busevima do skoljke... pa vi bi i dalje glumili gospodu prema klosarima i gamadi
  • Hectorharatti
    170
    pa cekaj malo. Ti si ga zazivao u reprezentaciju. Sad govoris da se nemoze pohrvat sa malim prpicem, i da opcenito to nije iznimka. Nesto mi nije tu jasno?
  • don
    7.8k
    IMG-6300.jpg

ovo je isto istina, triba otić na školjku pa ih doživit, tek toliko da osjetiš dodatno gađenje prema njima.
    jel vam i normalno da se igrač hajduka vaća za muda i maše prema kavezu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.