• BBB Sibenik
    4.8k
    IMG-9053.jpg

Komplekasi nevidenih razmjera, al polako vidit ćemo tko će zadnji tek smijat.
  • dinon7
    1.2k

Jedna je stvar nekoga postepeno uvoditi i integrirati u momčad. A druga stvar je baciti 11 igrača na teren i očekivati čudo kada nemaš niti jasno posložen sistem niti ikakvu ideju što napraviti. I to 11 igrača koji zajedno nisu igrali niti na treningu. Evo dao sam ti primjer Mbuku-a. Mogu ti za svakog igrača poimence dati primjer zašto nešto ne funkcionira i zašto nisu sposobni pokazati da su prevaga.
  • don
    7.8k
    citiram opet Bjeličinu izjavu "U Dinamu trenutno nemate ni vremena ni prostora za prilagođavanje" ili jesi ili nisi. Vrlo jednostavno.

A druga stvar je baciti 11 igrača na teren idinon7

šta se danas drugo moglo, reci mi? Jer nije da nam je ozljeđeno 6 prvotimaca.
  • dinon7
    1.2k

E to je ono sto ti ne želiš shvatiti. Sto je od dolaska u Dinamo imao 11 utakmica i 2 reprezentativne stanke u kojima je morao svakom dati priliku i odmarati one koje je trebao odmarati.
    Činjenica od kojih ni sami ne bježe je da se igrači ozljeđuju jer su premoreni i imaju previše utakmica.
    Ako netko ima previše i shodno tome se ozljedio, a netko drugi ima premalo, gotovo ništa jasno je da ne štima. A tvrdiš da imaš top kadar od 24 jednako kvalitetna igrača. Da je Stojković odigrao 3 utakmice a Baturina 3 odmorio, vjerovatno bi imali vise bodova na kontu i još bi ih imao obojicu spremne.
    Pa da je Mišić odigrao 4 utakmice manje a Pavić 4 vise, danas bi Mišić bio u prvih 11 a Pavić iskusniji za 4 utakmice koje je na terenu proveo s momčadi.
    Ovako, u oba slučaja, jedan je na samrti, a drugi jednostavno nema kontinuitet i ne osjeća suigrače niti formaciju niti teren.
  • don
    7.8k
    stanke u kojima je morao svakom dati prilikudinon7

di?

odmarati one koje je trebao odmarati.dinon7

odmarati di? na reprezentativnoj stanci?

Pa da je Mišić odigrao 4 utakmice manje a Pavić 4 vise, danas bi Mišić bio u prvih 11 a Pavić iskusniji za 4 utakmice koje je na terenu proveo s momčadi.dinon7

da je Koščević dobijao prilike prošle sezone, danas bi imao 2 napadača, a ne 1. Ista paralela.

moraš shvatit da Dinamo trenutno nema luksuz da daje Priliku igračima da se dokažu nekad u bližoj budućnosti i da ne može trpiti ničije mušice jer svaki sljedeći kiks može biti koban.
    I sam sam zagovarao na primjer Roga, baš nenormalno. Ali nakon ovih par zadnjih utakmica mi kreće bit jasno zašto sam bio u krivu u nadi da igra više. Kao i još nekim igračima.
  • Jaro
    7.9k
    moraš shvatit da Dinamo trenutno nema luksuz da daje Priliku igračima da se dokažu nekad u bližoj budućnosti i da ne može trpiti ničije mušice jer svaki sljedeći kiks može biti koban.don

Zato cijedi istih 12-13 i dodji do 3 pobjede u 8 utakmica.
    3 pobjede u 8 utakmica
    3 pobjede u 8 utakmica

Misic mora igrati sve
    Petkovic mora uci ozljedjen
    Ristovski mora igrati sve
    Baturina mora igrati sve
    ...

Bjelica je tvrdoglava kukavica postao i to je to. Greska je kaj ga se dovelo i sad, nakon Jakirovica ponovo nemas nista - osim sto, ocito imas i neslaganja u svlacionici i iskakanja u ponasanjima...
    Kaze Bjelica - nitko nije iznad kluba. Jel on?
    "Hajduk se bolje prilagodio na vjetar" - kakva je to jebena izjava? To trener Dinama?
    Dosao covjek po jos jednu otpremninu i to je to - u klubu zagrizli mamac i sad nemaju kamo...
    Da ovakve rezultate i igru ima Cacic, Kopic, Biscan, i Jakirovic gorilo bi pola foruma, tribine bi izvikivale svasta... Ali Bjelica je prije 5 godina naoravio rezultat pa cemo sutiti...
  • Babangida
    47
    Nešto hladnije glave mogu reci da je ovo katastrofa. Ne zbog poraza, jer kad se gleda zaostatak od 7 bodova 6 smo direktno od blitve izgubili. Znaci u ostalim utakmicama nas imaju za 1 bod. Neću komentirati ni klupsku politiku. Meni je ko nekome ko 25 godina prati Dinamo stravično kako su naši igrači pripremljeni, kondicijski i psihološki . Znaci mi drugu loptu nekozemo ni slučajno osvojiti , igra bez lopte ne postoji, presingom nemozemo ni limacima uzeti loptu… Bas bolno jako ne toliko rezultat koliko pristup, stvarno nevjerojatno. Nadam se boljemu, jednostavno mora bolje. Samo treba vidjeti jel ovaj stožer ima kida za rezove ili tražiti drugi
  • Omake
    3.7k
    Poraz, a pogotovo drugo poluvrijeme baš bole. Puno toga mi nije jasno
    Igramo protiv momčadi koja ima 2 ofenzivna igrača, nama fale 3 najbolja igrača po pitanju progresije Mišić, Sučić i Petković. Ipak se odlučujemo za build up koji je spor u pm i to se držimo 4+1 konstantno iako to ne donosi nikakav rezultat već par utakmica. Zašto se nije pokušalo s 4+2 gdje se igrač kojeg pazi Krovinović spušta i ostavlja 36godisnje, poluozljeđenom Rakitiću pun k prostora da ganja Baturinu ili Kačavendu?
    Ako već Kulenović ne dobija zračne duele u drugom poluvremenu, zašto se ne traži krilo u dubini?
    Što je s indirektnim prekidima? Od Torrenteovih golova Lokomotivi ne znam jesmo li opasno zaprijetili? Sve gore branimo def prekide. Stalno, baš svaku utakmicu netko sam na petercu kod kornera ili na prvoj stativi kod indirektnog slobodnog. Je li to jer nam napadač kojem nije forte procjena visokih lopti brani peterac? Radi li se uopće na tim segmentima igre? Da li se analiziraju naši i protivnički igrači? ili se samo na osnovu visine postavljaju neke stvari.
    Ja nisam trener s UEFA Pro licencom, ali zašto naših 6 koji je na klupi misli da je bolje uvesti Moharamija umjesto Ristovskog, a ne spremnog Ogiwaru u trenutku kada desno krilo u Hajduku igra jebeno dite od 16 godina.
    Perić na napadaču je epska potvrda površnosti i bezidejnosti.
  • masacusec
    4.1k
    Pope, svaka čast, najstarija europska navijačka skupina pokloni ti poruku. Dužan si im cugu!
  • Droljo
    9.4k
    Dužan si im cugu!masacusec

Razbite diskoteku...
  • fatalerror
    3
    Pošto neki zazivaju odlazak Bjelice da ih samo podsjetim na početak njegovog prvog mandata i sprdanje "stručnjaka"...

https://www.vecernji.hr/sport/josko-jelicic-u-elementu-skinut-cu-se-gol-ako-dinamo-to-napravi-1243493

Ako se trpilo Jakira može se i Bjelicu koji je već dokazao da može i zna preporoditi momčad, ja vjerujem da će to učiniti i sad.
  • don
    7.8k
    Zato cijedi istih 12-13 i dodji do 3 pobjede u 8 utakmica.
    3 pobjede u 8 utakmica
    3 pobjede u 8 utakmica
    Jaro

kad tako postavljaš stvari, možda bez tih 12-13 ne bi dobili ni te 3?

Petkovic mora uci ozljedjenJaro

to sve šta si napisa je žalosno i porazno za sportsku politiku kluba, a ne trenera.

imas i neslaganja u svlacionici i iskakanja u ponasanjimaJaro

kakva neslaganja? imaš neke informacije da podiliš s nama?
    iskakanja u ponasanjima...Jaro

nema nikakvog iskakanja u ponašanjima osim šta neki stranci prekrše pravila discipline. Prošlost je kriva jer se to trpilo.

Dosao covjek po jos jednu otpremninu i to je to - u klubu zagrizli mamac i sad nemaju kamo...Jaro

da, evo za sad ide u Dubai s poznajom da mu se smiješi još par miliona. Daj više sa tim dičinjim i tovarskim forama sa otpremnimom...

Ali Bjelica je prije 5 godina naoravio rezultat pa cemo sutiti...
    2h
    Jaro

Bjelica je preuzeo ekipu u rasulu u sred sezone, nakon kriminalno odrađenog prijelaznog roka sa svim mogućim financijskim sredstvima. Šta misliš o čemu su Marić i Bjelica pričali na "tajnom" sastanku i zašto je Bjelica stalno mlatarao rukama prema SDu?
  • OldSchoolZG
    245
    Jedino kaj je fajn , bilo nas je dost v kavezu (osečal sem se kak besna žival gda/kada sem bil nutri).

Bjelica , "u osam je prvenstvenih utakmica osvojio samo 50 posto bodova, odnosno 12 od moguća 24 boda" ("citat" iz vecernjeg, nisem ga proveril).

Ni ni pokušal dojti do boda proti Dortmuda kateri nam bu falil če/ak hočemo projti daljše v LP, kajti je Nenadu važnejša bila tekma jučer v gl. gradu partizana. I opet nikaj.
    Engleske kladionice veliju kak bumo potrebovali 11 bodov , kajti imamo lošu gol-razliko. Bod proti Arsenala ali Milana, i pobjeda proti Celtica kak to izvest ?
    Po meni je fejst važnejša bila tekma proti Dortmunda , prigoda da projdemo grupo a ove osle/tovare stignemo vlovit na proletje/proljeće.

No, naš najvekši problem su črni (Cordoba,Arap i Gabr.) sva tri izazivaju non-stop kaos v ekipi.
    Tak veliju i Ristovski,Nenad i Ibanez(sad je v NK Jarunu).

Jučer su me fejst/jako razočarali Zagrepčani (Kule, Rog, Pjaca, Kača itd.) nigdo ni nikaj naredil. Užas !!!!
    Za črne kužim al zakaj se oni nisu bol trudili ? Celu tekmu im popevaju mrzim ZG,Purgere a oni ne gineju na terenu. Ajde Rog je barem ravalil jednog osela !

Mrzim Hajduk i Torcidu ...
  • NKDZ86
    2.2k
    old schoolzg opasna konkurencija po načinu pisanja za faćkea :rofl:
  • db-izbjeglica
    16.1k
    Ja priželjkujem da dinamo jedan derbi konačno odigra nogometnu utakmicu. Zadnji takav je bila ona 4:0 pobjeda u maksimiru, kad je čačić bio trener.

Od tada sve oprezno, nabijačina, nervoza, većinom utakmice na jedan gol.

Ajmo jednom izaći rasterećeno, igrati napadački, bez kalkuliranja pa makar izgubili 6:3.

To bi mi bilo draže od ovog što smo izvukli u zadnja dva derbija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.