• Felip
    239
    Mene bi bilo sram da nam se to sudilo. Međusobno povlačenje i onda Torrenteov pad izgleda kao dive nakon što ga Rakitić pusti. Ajmo ostaviti ovakve "penale" u nekim prošlim vremenima. Čak se tu nitko nije ni bunio.
  • Paggini
    27.8k
    Istina, povlačim mišljenje da je penal - Torrente pada sam od sebe, ne od povlačenja.
  • Crni86
    5.3k
    slicna situacija danas na tekmi reala dosudena kao penal na rudigeru.

Po meni je ovo isto cisti penal. Drzi ga uvjerljivo sa dve ruke, torrente naglasava previse pad al to ne umanjuje cinjenicu da ga covjek doslovce cuoa sa dve ruke.

Nije li istu stvar napravio rakitiic protiv osijeka, isto ovakvo cupanje je bilo?
  • rioda
    5.5k
    Istina, povlačim mišljenje da je penal - Torrente pada sam od sebe, ne od povlačenja.Paggini

Kod ovakvih situacija je problem u tome što ako igrač to ne naglasi padom, sigurno neće biti dosuđen penal, tako da razumijem tu kretnju Torrentea.

Generalno, po meni ipak pretanko za penal.
  • Orc123
    9k
    sarkastican si naravno? Heh
  • Orc123
    9k
    Ja nezz jesam li subjektivan ali meni je oco cisti penal ...s obje ruke ga povlaci i onemogucava da se uopce odrazi i krene u skok...na sto bi izgledao svaki korner da tako svakog igraca peotivnicki drzi?
  • don
    7.8k
    zbog onog Moufija i postoje rasisti. Kakva maloumnčina, već koji put u nizu provocira na derbiju. Danas sa onom šugavom korner zastaviom maše prema kavezu i vaća se za jaja, daBog da mu otpala.
  • DrawTube
    5.5k
    Ako njihovi igrači na Kranjči budu i probali tako nešto izvesti značiti će da smo zakazali u navijanju
  • Maksim Maksimirski
    6.4k
    Mene iznenađuje koliko je Kulenović nejak čovjek. Ima 1,90 ali njega svaki stoper u duelu odgura i nadjača. Ok, ne može on ko Petko štopati loptu i kontrolirati situaciju ali mi je nevjerojatno koliko je slabašan u guranju. Gavranović je bio za glavu niži pa se bolje hrvao sa stoperima.

Ne govorim to u vezi Kuleta samo ovu utakmicu niti ga smatram da je nešto puno skrivio nego govorim općenito. Od stopera Rijeke se isto odbijao ko od kamena ali oni su fizički jači, međutim on se odbija ko od kamena i od klinca Prpića i od Uremovića koji uopće nije fizički impresivan. Ne pamtim tjelesno slabijeg igrača od 1,90 nego što je to Kulenović.
  • don
    7.8k
    i valjda smo danas vidili zašto neki ne dobijaju kontinuitet i priliku, a zašto neki konstantno da. Ako se nisi sad dokazao, nećeš i kad svi budu spremni, da ne govorim pojedinačno.
  • dinon7
    1.2k

Znaci cijelu sezonu sjediš na klupi, moral ti je ravan nuli, bace te u vatru kad nemaju koga i kad je momčad u totalnom rasulu i onda… trebaš pokazati da si igrač kakvog Dinamo treba i koji će spasiti našu sezonu?
    Hmmm: nešto tu ne stima.
    Uzmimo za primjer dana Mbuku-a. Ušao skupa s Mohom koji nije imao jedan točan pas prema naprijed. U nekoliko situacija Mbuku mase Mohi gdje da krene i prema kamo da otvara prostor, shvaćanje nogometa i taktike dotičnog gospodina je na razini shvaćanja nogometa županijske lige. Glava dolje, sprint u prazno, s loptom ili bez je ionako svejedno. U napadu Kulenovic koji nemoze uštopati loptu. Pričati o duplom pasu je ravno znanstvenoj fantastici.
    U veznom redu polu mrtvi Baturina, izgubljeni Rog za kojeg nogomet vise nažalost nije. I zadnji vezni Bernauer koji je danas direktni i jedini krivac za nekoliko kontri Hajduka gdje je svojom krivom procjenom i nonšalantnim reakcija davao priliku za njihovo brzo otvaranje prema naprijed.
    Sto je taj decko danas mogao napraviti da pokaže da je igrač za Dinamo?
  • don
    7.8k
    bace te u vatrudinon7

znači ne bi tribali dobijat prilike do kraja sezone jer će svaka utakmica biti "vatra"
  • dinon7
    1.2k

A gle. Mislim da jednostavno ne shvaćaš.
    To kako ti zamišljaš te stvari je ravno Holivudskim filmovima kada vodonoša postane zvijezda preko noći.
  • don
    7.8k
    ti ne shvaćaš, ne ja. Mnogi ste tupili ovdje kako tribaju igrači sa klupe dobit priliku, čudili se kako ne igraju dok su neki ovdje pisali da ih stručni ljudi svaki dan gledaju na treninzima i najbolje znaju njihovo stanje. Ti igrači su dobili priliku, šta su uradili? Jedno veliko ništa. Neću za ovu utakmicu individualno nikoga prozivati jer je ona za mene momčadski poraz
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Najviše me razočaralo drugo poluvrijeme, pa što se dogodilo s igračima da tako amaterski odigramo. Uvijek isto na tom šugavom Poljudu i često ne možemo odgovorit na njihovu neku Mickey Mouse agresiju...Mrzim ih iz dna duše, da su bar neka ekipa pa ajde, ali ovakav poraz me ubije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.