• Marley
    2.1k
    hvala :wink:

Ok, vidjeh rukav od kaputa, sad kuzim :lol:

Edit. Cekaj jel to na drugoj fotki i dolcevita?!

Edit2. Paggini se oblaci ko da igra u GNK Dinamo.
    Mozda i je?! Samo koji li je, da mi je znat...

Edit3. Evo ga, skuzila sam ga.
    Screenshot-20241129-174650-Instagram.jpg
  • Droljo
    9.4k
    Ajmo hifisti da vidim setapove. Ovo je moj da pokrenem. (Znam da gramofon nemre bit na istoj polici sa zvučnicima, tu je dok stalke ne napravim)
    IMG-20241130-111338.jpg
    Moj skromni doprinos ako smijem priznati.
  • Marley
    2.1k
    lijepog patuljka imas. Nije kao oni koje obicno vidjam, mislim crveni.

Drugo necu komentirati, nije moje podrucje :rofl:
  • nemapredaje
    3.8k
    lijepog patuljka imasMarley

:gasp:
  • Marley
    2.1k
    ccc... shame on you :nerd:
  • Nolifer
    8.7k
    Dobro jutro svima, osim tovarima!

images-56.jpg
  • Nolifer
    8.7k
    Ne pamtim kad sam se osjećao ovako posrano, a da se nisam posrao...
  • Droljo
    9.4k
    Nema veze. Idemo dalje. Sad odrat sve redom do kraja. Presložit se kak god znaju u pauzi i krećemo u novo dinamovo proljeće jači nego ikad. Mi sa vezane 3-4 pobjede njima stvaramo neviđeni pritisak i pucaju kao kokica! Ajmo dinamo!
  • Paggini
    27.8k
    Moram si pod hitno naći neku drugu zanimaciju u životu osim Dinama. Vi ekipa koja imate obitelj i djecu, jel se isplati to?
  • Droljo
    9.4k

Taman poslije tekme došla žena sa malom iz kina. Kad te mala (7 godina) zagrli i utješi sve je lakše i brzo shvatiš da nije dinamo sve na svijetu. Tzv. back to reality .. Lakše bude...
  • Mr Anderson
    8.9k

Svakako, ali prvo kreni s pesom, pa onda žena i djeca.
  • Paggini
    27.8k
    Kad te mala (7 godina) zagrli i utješi sve je lakše i brzo shvatiš da nije dinamo sve na svijetu.Droljo

Malo gej zvuči imat djecu....

Svakako, ali prvo kreni s pesom, pa onda žena i djeca.Mr Anderson

Ma ne mogu se za sebe sam brinuti, a kamoli jos za psa....
  • NKDZ86
    2.2k
    teško ti je to opisat, gledaš sve drugim očima, novi ti se rađaš s rođenjem dijeteta, moraš probat i ne odustat :grin:
  • Paggini
    27.8k
    moraš probat i ne odustat :grin:NKDZ86

Hahah napravim dijete i onda "ma ne da mi se više"
  • Oluja
    4.7k
    Zona je nekada bila tako lijepo i opuštajuće mjesto. Prvo sto sam čitao ujutro i zadnje pred spavanje, uzivao sam u svim temama. U zadnje vrijeme je Zona postala poprilično zatrovana u svim temama jer se pojavilo jako puno liječenja frustracija opravdanih i neopravdanih i više namam nikakvog gušta u čitanju. Umara me sve to i jedino me još drži to da ovdje u moru negative ima pokoja korisna informacija i poneki kvalitetan upis.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.