• SjevernaStrana
    2k
    Nije puno trebalo da se dođe od "rad Marića i prijelazni rok ću ocijeniti na kraju sezone" do "Mariću odlazi". Ili je to sezona, ne daj Bože, gotova???
  • Dudu9
    998
    Pa šta je SD potjerao višak igrača i najavio samo pojačanja, da bi na kraju došli do toga da smo doveli prinove za klupu koji bi mogli jednog dana postati pojačanja super odrađen posao
  • Dudu9
    998
    Jbga nekad smo znali dovesti Suldani pa Sigali Pinto i takve igrače koji su odmah bili pojačanja očito da SD takve nezna pronaći
  • Kruno
    494
    Dovoljno sto je se rijesio Bulata i Brodica to je odmah za otkaz. Sad bi nam Bulat bio dobar.
  • Orc123
    9k
    jesi odgovorio na pitanja koja sam ti postavio? Odgovori argumentirano sa cinjenicama ili ne ulazi u raspravu......
    I da, Maric nije odradio super posao..to je jasno ko dan...ali nije ni on iskljucivi krivac ovoga sto imamo sad....ovo je kulminacija nebrige i loseg skautinga koji se proteze vec godinama unazad!
    Znaci klub se mora podici na puno veci level po pitanju skautinga! Jasno ko dan...
  • sebenico
    968

Što se nije podigao sa Šokotom i Džemom? Jel to taj level kojem se teži?
  • Orc123
    9k
    jel ja vodim klub? Imat ces priliku izac na izbore za 3 i pol godine i ocijeniti ljude koji vode klub...za to smo se svi borili ..demokracija!
    Mije ko prije da si mogao se samo slikati i nijemo gledati....
    Ja ocekujem da se sportska politika digne na visi nivo....nadam se da i hoce....
    Ocekujem puno vise bas kao i svi ali da serem po ljudim koji su izabrani od nas ljudi koji volimo dinamo necu....
  • Dudu9
    998
    Ekipa prošle godine osvojila naslov, znači da ipak ima dobrih igrača trebalo samo popuniti di smo bili loši, lijevi bek? Lijevo i desno krilo nikakav napredak, napadač? Zamjena Mišića? SD je trebao samo pojačat ekipu od prošle sezone i to nije napravio promašio je di god je stigao, i kakve veze ima današnja situacija s time od prije 3 godine? Pa nismo prošle godine bili zadnji pa je ekipa njh 11 toliko bili loši, bili smo prvi i potrošili 6 milijuna eura i na kraju zaostajemo 7 bodova dok konkurencija nije ni 1 eura potrošila i šamaraju nas di god stignu
  • Dinaminjo
    1k

Koji je budzet za to imao?
  • San Lorenzo
    17.1k
    @Orc123
    Ti jedan loš potez opravdavaš drugim lošim potezom, eto, Mmaee će pokupiti milijun ili dva za par mjeseci, ali, ali, ali Deni Jurić, Štefulj...doveo je nekih 10-12 igrača (ubrajam i prošlosezonske), pogodio je sa Torrenteom i Pjerom...za Pjacu, Stojkovića i Kačavendu nisam baš siguran da su njegove ideje.
  • Jurki
    13k
    Nas sportski direktor je bil involviran u dva prijelazna roka.
    Godinu dana.. imal je previse vremena i lufta da snimi i rijesi kriticne stvari.
    Dali je to napravil.. nek svako procijeni situaciju za sebe.
    Znam da bi se trebalo povuci crtu na kraju sezone... al jebiga.. ovo je cisti pad ko kuca... pa ni dupla kruna nebu ga mogla oprati i amnestirati.

Ako nekaj ne valja, onda ne valja.
  • Maxova dijagonala
    2k
    zašto samo spominješ tog jebenog Pašalića kad je ljetos u hnlu bilo drugih igrača za nas...Galešić,Jurišić,Mierez(ok on je bio preskup),Matej Mitrović i Zelenika za rotaciju.
    Tebi za igru na tri fronta trebaju Zelenika,Mitrović,Bulat,Brodić,Stojković...da riješe neku Istru ili Varaždin i da se Baturina,Sučić i Petko mogu odmorit a ne da ih raubamo i evo gdje smo sad,ozlijeđena su sva trojica...
  • Dudu9
    998
    Potrošio 6 milijuna eura, pa imao za plaću Mmae od 800k, doveo 9 igrača dok konkurencija imala 0eura za pojačanja i pometu nas u svakoj utakmici
  • IceMan
    2.3k
    Prije dva i pol mjeseca, kad se mijenjalo trenera, klelo se u odličan kadar (sportski direktor i sektor kluba) i nesposobnost drugog. (trenera).

Sa trenutne perspektive, malo mi je nelogično da ne kažem licemjerno, da sad baš nitko ne snosi odgovornost.

U 15 utakmica smo ispustili 20 bodova, gotovo da se i ne sjećam u novojoj povijesti (Hrvatskoj) da smo toliko loše odigrali dosad.
  • Zg123
    551
    Ponovit cu, bio je sukreator prijelaznog roka u kojem su sudjelovali Simic, Biscan i kafe kuharica. Ne znam na temelju cega je sportski sektor ocekivao da ce isporuciti ono sto treba Dinamu. Nema iskustva niti u scoutingu, niti u direktorskom sektoru a CV mu je pomocni trener Dinama, Kuvajta i Shangai Porta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.