• Orc123
    9k
    koji si ti trol.....od kuda si ispuzao? Da siris dezinformacije? Nadam se da ti slijedi vrlo brzi ban! Garantiram da si duplić s ovog foruma!
  • NisamOdTud
    16
    isti taj tvoj Neno uzima lovu od igrača koje dopelja.
  • Noel
    7.1k

Mamić i Mamićevci su prošlost. Lako za to. Nek pričaju kaj žele. Dinamo trenutno ima druge probleme koje ozbiljno treba riješit. Mamići i Mamićevci to nisu.
  • cibona
    3.6k
    Branio sam ih, hvalio, opravdavao određene naizgled nelogične poteze, čekao i čekao, međutim uzaludno. Od ove sramote nema opravdanja, ova sramota zauvijek će ostati zapisana crnim slovima.

Neki će reći dajmo im vremena, još jedan prijelazni rok, još jednu godinu. E pa to tako ne ide. Mora se snositi odgovornost za ovo rasulo i sablazan koja se širi među Dinamovim pukom. Djela imaju posljedice, a posljedice moraju biti snošene. I to već večeras.

Odakle da počnem, možda od Marića, čiji sam bio pobornik. Spomenut ću samo nekoliko nelogičnosti u radu našeg SD-a, u protivnom bih pisao ovaj esej do ponoći.

U nikad bitnijoj sezoni koja nosi nikad veću zaradu, ovaj čovjek odlučio se za drakonske mjere štednje. Cifra koja je ponuđena Šotičeku je uvreda za svakog mladog nogometaša, a istovremeno se poklanja ogromna provizija i plaća sumnjivom strancu još sumnjivijih karakteristika. Mmae ima 800k, a mladoj nadi hrvatske koja je ujedno Dinamovac ponudilo se SRAMOTNIH 20k mjesečno. Tužno.

Nadalje, strateški i glavni cilj sportskog direktora bio je pronalazak filijale. Što se dogodilo po tom pitanju?
    O sumnjivom transferu, odnosno posudbi Bulata koji je negacija svega onoga čime se nova uprava ponosi neću trošiti puno riječi. Je li to ta transparentnost?

Svoj dio odgovornosti definitivno snosi i Bjelica. Bjelica je u potpunosti pogubljen. Ovo danas ide u sferu nadrealnog. Jakira smo često sprdali i pljuvali s razlogom, ali on iza sebe nije ostavio spaljenu zemlju i svlačionicu. Imam osjećaj da je svlačionica podijeljena, da se stvaraju klanovi, a trener bi trebao biti taj koji će ih sve ujediniti.
    Ovo nije bjelica kojeg pamtim, ovo je onaj bjelica iz osijeka, onaj koji je u svemu vidio urote i zavjere, koji je bježao od vlastite odgovornosti. Sramotno slizavanje sa senatorima ostavit ću za neki drugi put. Ionako sam već nekoliko desetaka puta govorio o tom problemu.

Potreban je remont cijele momčadi, prosjek godina Bjeličine prve postave je alarmantan, zastrašujuć. Radije bih u udarnih 11 gledao nemoćnog Stojkovića i Kačavendu, nego kolabiranog Ademija i ljutitog populista i rušitelja svlačionice Ristovskog.

I za kraj, odgovornost snose i oni koji su postavili gore navedene ljude na pozicije koje trenutno imaju. Promjene su nužne, a one su se morale dogoditi još "jučer". Ne želim slušati opravdanja i jadne dosadne izlike, želim konkretne poteze. ODMAH. Netko će morati pasti. Je li to trener, SD ili uhljebi inkorporirani u scout službu, to ćemo tek saznati, odluka je na upravi. Međutim, ne smije se dogoditi da svi prođu neokržnjeni od ove epske sramote. Actions have consequences.
  • sebenico
    968
    Nadam se da će, kad se oformi radna skupina i izradi novi statut, navijači imati priliku dati svoje prijedloge prije nego što ide na glasanje.blueboy

Ako bi ''navijači'' davali prijedloge to bi bilo protuzakonito, protustatutarno i dokaz da ulica vodi klub. Samo članovi kluba (udruge građana) mogu davati prijedloge.
  • NisamOdTud
    16
    možeš potkrijepiti dokazima da nisam? Ak ne možeš onda ću te lijepo ljudski zamoliti da šutiš.
  • Crni86
    5.2k
    neću reć za koje sam igrače čuo jer će tema eksplodirat)Maxova dijagonala

Vec kad pises onda reci, pa nek izgori sve. Od ovoga gore ne moze bit :grin:
  • The Undertaker
    6k
    Prijedloge može davati tko god hoće.
  • Daliban
    2.6k
    Prolazak PO-a daje 11m, dakle u PO-u bi igrali za taj novac.
  • Jurki
    13k
    ja sam pital tebe za te info.
    Jer logikom stvari.. ak ja neke stvari iznesem.. ne trebam traziti potvrdu od trece osobe.
  • Orc123
    9k
    hvala ti kaj si se ulogirao prije 18mimuta da bi nas upozorio da se raspadamo ko klub! Hvala ti, evo sve se raspada.,,.....
  • Zagreb1992
    1.8k

Kad već govoriš o dokazima onda ti priloži isto kako bi potvrdio informacije
  • sebenico
    968

Može ako će ulica voditi klub.
  • NisamOdTud
    16
    macane,pa 100 ljudi ti piše da se raspada po svim poljima.
    Sad si si mene nasel
  • Maxova dijagonala
    2k
    ahahahah kakav lik...
    Ti bit će vidio kako Teklić i Orša donose Neni torbe pune para ispred kuće :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.