• NitkoBitan
    19.7k
    Odvratno, odvratno... To je toliko nesportski da je sudac komotno mogao poslat igrace u svlacionicu zbog uvjeta igre.

Da nas igrac mora preskakat ogradu i trcat po loptu, toga doslovno nigdje nema.
  • cibona
    3.6k
    Još jedna stvar, vruće sam glave, ali reći ću. Neka pod hitno prestane narativ da svaki navijač GNK Dinama ujedno navija za KK Dinamo. To nije istina, niti će ikada biti istina.

Mrzim taj osjećaj nametanja određenog stava, a koliko vidim, moj "osjećaj" polako, ali sigurno postaje realnost. Prihvatite činjenicu da postoji ogromna grupacija ljudi koji jednostavno ne podupiru KK Rudeš.
  • marcio amoroso
    37.9k
    a jedna nas utakmica dijeli od gotovo 20mil eura ako prodemo dalje..Orc123

Plasman u prva 24 donosi miljun eura. Otkud tebi tih 20 miljuna?
  • NORTE
    12.6k
    Ima li funkcija sportskog direktora u dinamu ikakvu odgovornost?!
    Ne morate odgovorit jer odgovor se zna.

Hoće li više itko lupit šakom o stol u tom klubu i reć pička vam materina kakvu ste momčad to sklepali za jednu prepreku zvanu Qarabag i Ligu prvaka...

Alo ej ljudi, kakva jebena štednja, uđete u LP i ne pojačate se na pozicijama gdje treba?!
    Eto gdje smo sada, na -7.

Kopiram ovdje:

Oliveras?
    Cordoba?
    Filipović?
    Mmae?
    Čavlina?
    Filijala?
    Nedostatak napadača?
    Lijevi bek?
  • Orc123
    9k
    joj Marco jesam kasnije napisao da sam pobrkao nest, tj. Mislimda je netko o tomw pisao ovdje i da sam radi tog posta bio u zabludi...kako god okrenes ako prođemo dalje bit cemo bogatiji tžza 6-7milja eura ....ne bas malo a?
  • Orc123
    9k
    mbuku i Cordoba nisu promasaji jer po toj logici su promasaji onda bili i Ivanusec, Majer, Bulat, Spikic, Stojkovic, Kacavenda itd da ne nabrajam koji se nisu odmah nakon dolaska prometnuli u igrace za startnih 11!
  • Crni86
    5.3k
    mbuku i Cordoba nisu promasaji jer po toj logici su promasajiOrc123

U trenutnom kontekstu su promasaji. Ili kao igraci ili trenutak dovodenja. Nama treba klasa na desnom krilu, a ne dva nova spikica koji ce eto mozda za godinu dana kad napokon i produ kompletne pripreme sa prvom momcadi postati novi nositelji igre. Kasno pali Marko Maric.
  • Daliban
    2.6k
    Cordoba je solidna investicija, ali daj prestanite zazivat svako malo tog Mbukua. Zabio dva slučajna gola i van toga se s loptom nije sastavio otkako je došao.
  • marcio amoroso
    37.9k

Ponavljam. Prolaz u prva 24 donosi 1 milijun. Ne 20, ne 6, 7 nego 1 miljun.
  • Orc123
    9k
    stantreba onda sve sad spaliti i raspustiti i sta? Da momcad igra dobro, lako bi ri uklopio onda i jednoh Mbukua ili Stojkovica a ocekivati da igraci koji su tek dosli spase prvenstvo ili da budu najbolji igraci je pomalo bedasto! Jedan Baturina od 30mil eura danas izgledao ko da smo ga pokupili iz neke zupanijske lige..o cemu pricamo.....kad stvoris momcad onda je lako ubaciti jednoga ili dva nova igraca....!
  • Peškaman
    5.2k
    Filipović?NORTE

Ovaj dolazak mi apsolutno nije jasan,imaš Nevistića,Zagorca.
    Prvo sam mislio da Filipović dolazi kao drugi golman tj. zamjena za Zagorca,onda se Nevistić ozlijedio pa smo vidjeli da je Zagorac drugi golman.

Taj treći golman je mogao biti Krkalić,nikakve razlike nema.
  • Orc123
    9k
    donosi 275 tis eura po poziciji na kojoj si plasiran...ako si 24. A moras biti da bi prosao dalje onda ne donosi po nikakvoj logici 1mil eura..a da bi prosao dalje moras neki kurac onda i jos osvojiti od bodova!? Jel tako...
  • Sibirski plavac
    2.3k
    Vidim da neki izjavu da je Cordoba "došao sa drugog kontinenta sa drukčijeg stila nogometa i da mu treba određena vremenska prilagodba na Europu", to napadaju argumentom "pravi igrač koji je pojačanje će to pokazati odmah, a neće trebati razne prilagodbe i slično". OK, ima nešto istine u tome, ali jel može netko nabrojati nekog igrača koji je došao u neki europski klub sa drugog kontinenta i instantno postao član prvih 11 i samim time pravo pojačanje? Nema baš takvih... Jedino mi Neymar pada na pamet kad je došao iz Santosa u Barcu
  • Crni86
    5.3k
    ne krive se igraci. Pa ni jedan igrac nije kriv kaj je doveden. Druga je prica koja razina igraca je nama trebala to ti pokusavam rec. Ovo kaj si i sam naveo, da imas neko top desno krilo, cordoba bi se lakse prilagodio, nebi imao pritiska i nitko nis nebi previse ni ocekivao od njega. Ovako doveo si ga kao jedino rjesenje za denso krilo i naravno da svi ocekuju od njega da je yamal. Da li je to realno? Nije. Onda dovedes mbukua zadnji dan prijelaznog roka, nit je proso pripreme sa ekipom ni nista te uz to igra u repki i nema ga pod pauzama. I sad imamo dva igraca koji nisu klase, ali ce mozda postat kroz godinu dvije, ali mama ovog trena trebaju klase i zato je njihov transfer promasaj. Odnosno trebalo se dovest klasno desno krilo koje bi radilo razliku. Te jednog od njih dvojice kao dugorcno rjesenje.

Da li bi ti igrao u realu za 50 milijuna eura da ti ponude makar nemres na terminu gol zabit? Bi. Da li bi ti bio kriv za to? Ne bi, bio bi onaj koji te doveo.
  • Orc123
    9k
    sta su onda Stojke i Kaca? Oni su iz istog grada, nisu kostali manje od Mbukua i Cordobe i jesu li u 1. Postavi! Da se razumije ja sam siguran da su i Kaca i Stojke i Cordoba i Mbuku igraci Dinamo...ali to izdrkavanje po strancima je zalosno....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.