• Jurki
    13k
    Nisam za to da se sve polije benzinom, naftom ili nekom drugom brzozapaljujucom tekucinom i vuzge.
    Nama treba lijek a ne samounistenje.
    Da, ocito smo sjebali u ljetu... imamo bazu... dajte strancima pare... i nek ljudi rade posel... da znam.... njih pogone euri...i to bu dosta da se dobije kaj se zeli.

Moramo evoluirati na nacin da nam kompletnu sportsku politiku vode stranci koji znaju kaj rade.
    To nije znanstvena fantastika, nego je realnost.
  • Orc123
    9k
    sad peovjerio...da smo 24. Dobili bi nesto manje od 4mil eura plus 1mil eura za prolazak pa plus zarada od marketinga i čizdarija...dobro dwfinitivno 5mil eura plus naravno ako jos jednu pobjedu odtvarimo i uđemo u tih 24. To bi bilo cca 7mil eura....nije bas malo zar ne? Za to se dovedu 2 jebena pojacanja...
  • Haza
    6.4k
    Po kladionicama Dinamo je i dalje favorit za osvajanje naslova prvaka.NitkoBitan

Srećom pa se ne kladim:) po mojoj kladionici, mi i magarad smo na nuli danas. Svaki krivi korak nas može izbaciti iz kolosijeka. Nemojmo podcijeniti prednost koju imaju, ali mi imamo na zimu barem 10 plus milja eura u odnosu na njih, ako to nismo u stanju kapitalizirati, onda naslov nismo ni zaslužili.
  • Orc123
    9k
    pa to je istina...stalno vrtimo jedna te ista imena i mislimo da smo najpametniji...ako zelimo iskorak opcenito trebamo malo zaviriti i u tuđe dvoriste....evo Hajduk doveo Gatuza...a u minusu do grla,...jbmu
    Mozemo mi dovoditi i puno bolje igrace ali i bolje ljude na pozicijama koje su bitne za funkcioniranje kluba....

Ja branim Marica jer mislim da radio dobeo ali bio je opet dosta ogranicen i sa sredstvima a i sama struktura odlucivanja nije takva da odlucuje sam.....
    Isto tako kad se trazio SD ocekivao sam neko provjerenije ime....Osijek doveo Bota...lik da dobi ovakvu masinu kakav je Dinamo siguran sam da bi napravio jeben posao...trebali smo uzeti provjereno ime za SD pa i za trenera i to na ljeto....
  • Noel
    7.2k
    Lud sam. Ali pokušavam izvuć iz ovog nešto pozitivno.
    Morat će se ić po kapitalce i ozbiljna pojačanja na zimu..
    Da se ovakva serija loše igre i rezultata te ozljede dogodila u drugom dijelu sezone nebi imali vrijeme i transfer rok za riješit stvari.
    Još jednom sramota za sve u klubu u sportskom segmentu od trenera uprave do igrača zbog ovog kaj se događa. Da napomenem. NIJE SRAMOTA IZGUBIT! NIJE SRAMOTA NE BIT PRVAK! SRAMOTA JE U TRI UTAKMICE PROTIV RIJEKE BORUSSIE HAJDUKA DAT RAVNO 0 GOLA. SRAMOTA JE DA IGRAČI NA OVAKAV NOŠALANTAN NAČIN NOSE SVETI DRES. SRAMOTA JE OD UPRAVE I PREDSJEDNIKA DA SJEDI I KOMUNICIRA SA PREDSJEDNIKOM KLUBA KOJI SE NE ODRIČE MRŽNJE PREMA ZAGREBU I DINAMU.
    U sezoni kad je napokon sve sjelo na svoje mjesto gdje ne postoje borbe unutar kluba gdje smo nikad kasnije počeli sezonu gdje smo imali osiguranu europsku jesen prije početka sezone gdje navijači i cijeli Zagreb dišu uz Dinamo vi na ovakav način gubite utakmice i upravljate klubom?!?!?
    Borio sam se za demokratski Dinamo godinama i dao sam glas za Dinamovo Proljeće ne samo radi demokracije u klubu nego i da ta ista demokracija u klubu izrodi močan stroj koji će mljet sve pred sobom. I da kad ne melje i kad gubi da gubi uzdignute glave ponosno bez zamjerke kad je jednostsvno protivnik bolji ili se sreća okrenula na drugu stranu. To je sport. Ovo nije sport ovo je BOLIKURČINA od terena do kancelarija.
  • Jurki
    13k
    jos jedan insajder..de si ti bil do sad?
  • Jaro
    8k
    a nis, onda ubuduce pod mus ispadat u prvom pretkolu da nam ne smeta europa...
    Nema ovo veze s Europom, nemres dobit Goricu, dobijas porcije od Osijeka, Slavena, mucis se protiv nizeligasa u kupu, u derbijima i "derbijima" ne postojis na terenu.
    Isti ti igraci u LP vise manje izgledaju 100 puta bolje neho u HNLu. Sramota!
    Dalje - protiv Borussie se cuvalo za Hajduk - jebeno se sacuvalo i za ato tocno.
    Trener nam se vadi na vjetar - koju picku materinu nije u oevom poluvremenu krenuo divljacki naprijed uz pomoc vjetra kako je ona "neznalica Gatusso" napravio na pocetku drugog...
    Igramo protiv vjetra a taktika je nabijanje lopte? Trener se usred derbija inati nekome i salje poruku s Moharamijem i Pericem? Ovdje se Biscana optuzivalo da to radi nemijenjanjem - ovo je 100 puta gore...
    Trener ima 3 pobjede u HNLu.... 3 pobjede...u jebenom, nikad slabijem HNLu...
    Velite Baturina je iscjedjen - pa jebeni trener ga je iscjedio jer nedaj Boze da je Stojkovic odigrao ponesto, ili Kacavenda, ili Rog (osim tih 10ak min po utakmici)... Nemas zamjenu za Kulenovica? Laz! Imas - tu je Pjaca, stavi jebenog juniora 10ak minuta, pa i 15. Ogiwara je treneru bio logican u LP, ali nije zadnjih pola sata umjesto riketa da RPG ide desno, na svoju poziciju? Nemam ja absolutno nista protiv Mohe, ali ovo danas nije bio trenutak za njegov povratak... A briljantna taktika s Pericem ce se izucavati u buducim udzbenicima HNS akademije...
    Onaj prvi Bjelica i ovaj danas nemaju veze jedan s drugim iako su tehnicki ista osoba...
  • NisamOdTud
    16
    Vidim da se sve stavlja pod tepih i samo čitam.
    Dođe do trenutka kad vise ne možeš sutjeti.
  • Jurki
    13k
    Svugdje se gleda da se dovede struka cim bolja i skuplja...mi angaziramo ljude koji su neiskusni..
    Jebiga...
  • blueboy
    145
    Naravno da ne treba ići u kompromise.
    Ali, treba, prije idućih izbora, napraviti novi prijedlog statuta koji će se staviti skupštini na glasanje, pa tko ne glasa za njega to je onda na njegovu dušu. A DP će pokazati da su napravili što je njihovoj moći za novi statut.
    Brusa

Malo mi je sumnjivo da se statut mogao promijeniti kad je bilo nula predstavnika navijača u Skupštini i u klubu a ne može danas.
    Može li se, u najgorem slučaju, izaći na nove izbore sa trenutnim statutom i promijeniti sastav Skupštine?
    Kao što je gore rekao kolega, trenutno nije vrijeme za neke ozbiljne organizacijske promjene ali je odbor za statut već trebao biti formiran i ozbiljno raditi na novom Statutu.
    The Undertaker

Statut se mogao promijeniti jer se ukazala prilika između dviju struja u klubu, što se moglo i očekivati jer kad nekoga postaviš da ti bude poslušan, prije ili kasnije, kad uvidi priliku, htjet će biti kao ti.
    Neki ponovni izbori za promjenu sastava skupštine mi djeluju pomalo nakaradno. Mislim da bi trenutni skupštinari na idućoj skupštini trebali vidjeti kako ostali dišu po pitanju novog statuta, pa tek onda odlučiti što i kako dalje.

Nadam se da će, kad se oformi radna skupina i izradi novi statut, navijači imati priliku dati svoje prijedloge prije nego što ide na glasanje.
  • superhik
    11.6k
    Boli poraz, ali još više boli činjenica da među nama i dalje gmiže Mamićevski ološ koji jedva čeka kiks kluba kako bi slavili velikog vođu. A sve pod krinkom dobrobiti za Dinamo. Šizofrenija.
  • Jurki
    13k
    ja nis ne stavljam pod tepih.. vec te stvari potkrijepi cinjenicama.
    Nemres samo tak banut i reci da nam svi talenti traze papire.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    Dajem ruke u vatru da ce nas u petak biti maksimalno 5000, ali bolje i 5000 pravih nego 20 tisuca pozera na tribinama, sad je pravi trenutak za doc podrzat ekipu.
  • NisamOdTud
    16
    pitaj ak imaš koga za situaciju sa igračima koji su nabrojani + svi ostali koji su ostvarili debi prošle sezone.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Po meni je danas Bjelica otvorio frontu prema našem SD stavljanjem Perića i Moharamija.
    Također,znam da Neno sam okolo zove igrače na telefon da dođu u Dinamo(neću reć za koje sam igrače čuo jer će tema eksplodirat)...
    100% sam uvjeren da će Neno bit taj koji će vuć sve konce u prijelaznom roku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.