• Orc123
    9k
    ljudi ko da su s marsa pali, a jedna nas utakmica dijeli od gotovo 20mil eura ako prodemo dalje.....jel isto imati proracun za pojacanja na zimu od 5m ili 10m eura? Bubam cifre bezveze ali novac igra bitnu ulogu jer nam trenutno treba da bi momcad podigli na visi level...
  • The Undertaker
    6k
    Bitno je što rade a ne što pričaju. Neću kritizirati tribinu prije nego se održi ali ne treba biti vidovit za ustvrditi da tribina neće riješiti nijedan naš aktualni problem.
  • Felip
    239

Dajte prestanite više s tim "kad tovari kiksaju", muka mi je. Kiksali su zadnja 3 kola, ništa se nije iskoristilo. I sad bi nam bod tamo bio kao pobjeda, a realnost je da u petak moramo strepiti od Belupa.
  • NitkoBitan
    19.7k
    Nitko ne mora strepit od Belupa, kanite se tih mantri. Igramo doma na Maksimiru, napokon u tjednu sa jednom utakmicom.
  • Haza
    6.4k
    jedna nas utakmica dijeli od gotovo 20mil eura ako prodemo daljeOrc123

To jednostavno nije točno, ako dobijemo Celtic, uz 2.1 mil eura za pobjedu, možemo dobiti 1 mil eura za prolazak grupe, tu ide i zarada od karata, marketinga, itd.
    Naravno, bili bi ludi da protiv Celtica ne idemo glavom kroz zid, prije svega jer nam ta pobjeda garantira barem 3 mil eura keša, samim time i potencijalno top pojačanje.
    Moj narativ je samo, meni kao navijaču, da se sad Europa mnogima zgadila koliko smo loši u HNL.
    Vjerujem da većina dijeli slično mišljenje, ali da bi odustali od pobjede nad Celticom, to jednostavno nije opcija.
  • Orc123
    9k
    mislim da je netko pisao da se dobije fina svota za prolazak u 24.....
    Daleko je ta svota veca od 1mil eura....
  • Maxova dijagonala
    2k
    može bit i 10 milijuna ali nije problem u tome.
    Koliko se sjećam i Barca je spiskala 500 milijuna na Coutinha,Griezmana,Andre Gomesa,Dembelea i sve su ih promašili...
    Bitan je skauting kojeg mi nemamo
  • i more je plavo
    1.1k
    I prošle sezone smo se mucili dok se igra europa, sad je i puno tekmi repke u kojoj su nasi decki igrali a ne samo bili drustvo za trening.

I kad realno pogledamo da smo davno zakljucili da ovo nije preeeejeben kadar, na koji se nakalemi puno povreda glavnih igraca i nemogucnost da se posteno uigrava ovo sto imas.......jbga......moramo trpiti i vjerovati.

Ja vjerujem u trenera a i u vecinu ekipe da je ipak dovoljno dobra za obraniti naslov.
  • sebenico
    968

Nije. Za ulazak u top 16 se dobiva bonus od 10 milijuna. Za ulazak u top 24 je bonus 1 milijun.
  • db-izbjeglica
    16.1k
    nije, 1m se dobije + 2,1 milijun za pobjedu, vjerojatno još nešto zbog TV prava, još jedan pun stadion, itd...

sve skupa, pobjeda u toj utakmici vjerojatno donosi preko 5 000 000 eura.
  • Peškaman
    5.2k
    a zašto bi na ikoga?db-izbjeglica

Zato što klub ne isporučuje rezultate kakve treba i kakvi se očekuju u domaćem prvenstvu.

što pozitivno će se dogoditi i izroditi iz toga?db-izbjeglica

Smjenom Jakirovića si napravio pomak u europskim utakmicama i zaradio dodatne novce,primjer.

treba probati izvući najbolje iz trenutne situacije, koja nije ugodna, ali nije ni smak svijetadb-izbjeglica

Nakon svakog kiksa konstantno izvlačimo nešto pa nas realnost opet udari u glavu.

smjeniti trenera nakon 13 utakmica?
    potjerati sportskog direktora, predsjednika kluba, članove uprave, što konkretno?
    db-izbjeglica

Trenera, apsolutno ne.
    Sportskog direktora "spustiti" na poziciju na kojoj je bio i gdje je dao doprinos,briga o nogometnoj školi.
    Predsjednika kluba, ne potjerati ali jednim dijelom ograničiti da odlučuje o transferima,bilo ulazni ili izlazni.
  • Haza
    6.4k
    Daleko je ta svota veca od 1mil eura....Orc123

Guglaj, nagrade za prolazak skupine ovisne su o tome dal' si 12 ili 24 ekipa, ali generalno, nagrade nisu ni približne 20 mil eura. Koliko znam fiksna je nagrada 1 mil eura, pa ide prema gore ovisno o poziciji na tablici.
  • DrawTube
    5.5k
    pogledaj svaku stranicu Dinama bilo službenu bilo fan page i reci mi koliko ih nema
  • Maksim Maksimirski
    6.4k
    Ma ja imam osjećaj da mi zaradimo i 100 milijuna eura od Europe da ne bi pošteno uložili. Vjerojatno bi otkupili ugovor dobrog dečka i frenda Roga za 1,5 eura, doveli bi 2 Mbukua i jednog Bernauera te nekog prijatelja poput Filipovića da u svlačionici imamo četvrtog za belu.
  • NitkoBitan
    19.7k
    Po kladionicama Dinamo je i dalje favorit za osvajanje naslova prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.