Da, nisam glasovao jer me čovjek iritira, a i nije najoštriji nož u ladici. Što sad trebao, kud masa tud i ja? Nisam bio ni od onih koji je je vozala Zrinka Mojzeš. Sad hladno jedem kokice. I čekam bolje dane. — Dalmatinec
Više se slavodobitno ne javljaju ni ljudi iz kluba na Zoni, a koji su se javljali za svaku sitnicu dok je situacija bila pod kontrolom. Čak se pisalo i da je jedan datum bio ključan prošle sezone... Počelo se šuškati i o gašenju foruma jer su ljudi nezadovoljni i počeli tražiti odgovore na goruća pitanja. — Captain America
Što je sa statutom? Osnovano je masu odbora za po klub goruća pitanja, ali za najgorućije pitanje kao što je statut odbora nema. Velike kritike su bile upućene na račun statuta, ali sada se o njemu više ništa ne govori/piše. Pobijedilo se na skupštinj unatoč 10 ljudi manjka u odnosu na drugu listu, ali sad se ne može nikako dogovoriti s drugom stranom novi statut? Nadam se da ipak vodećim ljudima ne odgovara ovakav Frankenstein od statuta kakav sad imamo. — Captain America
Trgnite se i počnite više opravdavati glasove koji su vam dani. — DrawTube
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.