• Maxova dijagonala
    2k
    odavno to govorim...sta i da spušimo tu jebenu titulu? Oćemo li propast? Nećemo!
    Ostat će Mišić,Petković,Nevistić i Pjaca sigurno a uz njih možemo gurat Jakirovića,Pavića,Cvetka,Mikića,Kačavendu,Stojkovića,Vrbančića,Horvata,Bulata...
    Više mi smeta što trenutno sportski sektor djeluje zabrinjavajuće(nakrcali smo se sa stranom robom sa greškom,SD djeluje pogubljeno i gubi utjecaj nad Bjelicom a u skaute uhljebljujemo ljude).
    Mi smo uvijek najbolje igrače imali iz svoje škole i zabrinjavajuce je da se oslanjamo na neke poluproizvode.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    ovi izgovori od Bjelice su u stilu Kloppa kad je govorio da teren nije bio dovoljno mokar.
  • Peškaman
    5.2k
    Čemu sad tolika galama na vodstvo kluba?db-izbjeglica

A ne razumijem na koga mislite da bi trebali "galamiti"/kritizirati nego na sportski sektor,upravu i igrače kada u posljednjih 7 ligaških utakmica imaš 2 pobjede, 3 remija i 2 poraza, na mjesec?

Nevjerujem da uopće itko misli da je sezona već gotova,imamo dva međusobna dvoboja protiv Hajduka i s dvije pobjede smo tu i mnoštvo derbija i s Rijekom i Osijekom te neugodna gostovanja kao što je VŽ.
    Bit kritiziranja je da nešto ne štima i sve upućuje na kadar igrača za kojeg je odgovoran sportski sektor.
  • miro
    4.8k
    Svi pričaju o HNLu i kak nije bitna LP....a ja bih baš ovu sezonu sve snage dao na LP (čitaj Celtic) i onda ako treba žrtvovat prvenstvo za uigravanje ekipe.

Baturinu ćemo prodat 99% i to je nekih 20-25 milja, to je skoro LP ako cemo gledat striktno financijski. Ali ono sto bi dobili je mlada ekipa, uigrana i koja se dodatno uigrava kroz ipak stepenicu dvije niže natjecanje, koje bi im/nam bilo po mjeri
  • Papastrumf
    12.9k
    266 dana je prošlo od preuzimanja vlasti, a klub je u tom razdoblju napredovao jedino na društvenim mrežama. Rezultati marketinga će biti vidljivi na financijskom izvješću za 2024. godinu, ali i tu ne očekujem nekakav vanzemaljski napredak. Zaradit će se zbog 20K članova više, ali priče o samoodrživosti na račun marketinga u skorom razdoblju su smiješne jer i sad kad je hype na vrhuncu ne vidim pomamu za Dinamovim merchom. Vidim po sebi i ljudima oko sebi na primjeru akcija za crni petak. Sprašio sam iznos jednak stanarini na elitnoj lokaciji u Zagrebu na razne pizdarije, a Dinamu je otišao iznos jednak današnjem Dinamovom broju golova.Captain America

To sto klub nije napredovao u najvaznijem segmentu - sportskom dijelu ne znaci da nije u ostalima, gotovo svim segmentima poslovanja. Netko tko je zaduzen za financije, prodaju ili marketing odgovara za svoj dio, sportski sektor odgovara za svoj.

Klub je podigao komercijalne prihode u ovih nekoliko mjeseci i to za znacajne iznose, pocevsi od sponzorstava, prodaje suvenira, prodaje ulaznica itd.
    Klub ranga dinama nikada nece moci zivjeti samo od komercijalnih prihoda, onaj tko tvrdi drugacije - laze, ali nije isto jesu li komercijalni prihodi 10 ili 25 milijuna € godisnje, odnosno s novim stadionom jednog dana i 35-40 milijuna €.

I upravo iz toga razloga sto klub raste u gotovo svim segmentima, sportski sektor ne smije dopustati da se mucimo s ekipama koje imaju po 3, 4 ili 5 puta manje budzete od nas, a posebno da se s takvim klubovima vec 3-4 godine borimo za titulu do samog kraja.
  • Sixthway
    543
    I ja sam razočaran igrom i igračima, ali tovari nek kiksaju i popuše sljedeće kolo i mi dobimo i već smo na 4 boda opet . Nije to tak strašno, više ćemo brige imat sa Rijekom. Al problem nije tablica već kaj imamo 11 Mmmae na terenu tko god da igra.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    jadni mi onda ako moramo cekati kiks Hajduka...
  • rioda
    5.5k
    I ja sam razočaran igrom i igračima, ali tovari nek kiksaju i popuše sljedeće kolo i mi dobimo i već smo na 4 boda opet . Nije to tak strašno, više ćemo brige imat sa Rijekom. Al problem nije tablica već kaj imamo 11 Mmmae na terenu tko god da igra.Sixthway

I ja sam uvijek ovakav optimist kao i ti, samo ovaj put nisam uvjeren u pobjede protiv Belupa i Varaždina, jedino za Lokomotivu mislim da ćemo dobiti jer su i oni jako loši.
  • db-izbjeglica
    16.1k
    A ne razumijem na koga mislite da bi trebali "galamiti"/kritizirati nego na sportski sektor,upravu i igrače kada u posljednjih 7 ligaških utakmica imaš 2 pobjede, 3 remija i 2 poraza, na mjesec?Peškaman

a zašto bi na ikoga?
    što pozitivno će se dogoditi i izroditi iz toga?
    ako hoćete od kluba raditi cirkus kao magarad, slobodno...ja neću!

treba probati izvući najbolje iz trenutne situacije, koja nije ugodna, ali nije ni smak svijeta, crtu ćemo podvući na kraju sezone i ako treba pozvati pojedince na odgovornost.

što bi sad trebalo napraviti?
    smjeniti trenera nakon 13 utakmica?
    potjerati sportskog direktora, predsjednika kluba, članove uprave, što konkretno?
  • Maksim Maksimirski
    6.4k
    Bit će jako, jako teško protiv Belupa i Varaždina. Cilj mora biti ostanak na jednoznamenkastoj razdaljini od Hajduka. Nevjerojatno u koju smo se situaciju doveli. Ligu prvaka treba baciti u drugi plan, pobjede protiv očajnih ekipa su zamaskirale stvarno stanje. Sve snage se moraju dati na HNL, Varaždin i Belupo.
  • sebenico
    968
    potjerati sportskog direktora, predsjednika kluba, članove uprave, što konkretno?db-izbjeglica

Upravo to... I dovesti kompetentne ljude da rade posao.
  • db-izbjeglica
    16.1k
    moja prva reakcija je isto bila, jebeš LP., ali kad se glava malo ohladila....što sad imaš LP stavljati u drugi plan kad je do pauze ostala doslovno JEDNA utakmica, to smo onda trebali napraviti poslije bayerna i igrati sa rezervama.

sad nas jedna pobjeda, protiv nikakve SF momčadi, dijeli od ogromnog uspjeha i ozbiljne love i trebali bi odustati, dignuti ruke? meni nema smisla, stisnuti maksimum ove 4 utakmice pa kud puklo da puklo.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Ako smo doveli marku od trenera vrijeme je da i dovodimo takve marke u sportskom sektoru(SD i skauti).
    Mi nećemo rast kao klub dok dovodimo početnike koji se uče na Dinamu.
    Pokažite se u Olimpiji,Osijeku,Rijeci,Mariboru pa onda dođite u Dinamo!!
  • db-izbjeglica
    16.1k
    Upravo to... I dovesti kompetentne ljude da rade posao.sebenico

a to su?
  • NitkoBitan
    19.7k
    Nama su SDovi jedno vrijeme bili Kopic, Krznar i slicni beskicmenjaci.

Titule smo osvajali pored raspadnutih Hajduka, Rijeke i Osijeka, a VARA isto nije bilo. U Europi smo se sramotili u prakticki svakoj utakmici.

Nije sportska struka bila nista bolja, samo su okolnosti bile drugacije. Ajde sada barem mozemo postavit pitanja na javnoj tribini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.