Čemu sad tolika galama na vodstvo kluba? — db-izbjeglica
266 dana je prošlo od preuzimanja vlasti, a klub je u tom razdoblju napredovao jedino na društvenim mrežama. Rezultati marketinga će biti vidljivi na financijskom izvješću za 2024. godinu, ali i tu ne očekujem nekakav vanzemaljski napredak. Zaradit će se zbog 20K članova više, ali priče o samoodrživosti na račun marketinga u skorom razdoblju su smiješne jer i sad kad je hype na vrhuncu ne vidim pomamu za Dinamovim merchom. Vidim po sebi i ljudima oko sebi na primjeru akcija za crni petak. Sprašio sam iznos jednak stanarini na elitnoj lokaciji u Zagrebu na razne pizdarije, a Dinamu je otišao iznos jednak današnjem Dinamovom broju golova. — Captain America
I ja sam razočaran igrom i igračima, ali tovari nek kiksaju i popuše sljedeće kolo i mi dobimo i već smo na 4 boda opet . Nije to tak strašno, više ćemo brige imat sa Rijekom. Al problem nije tablica već kaj imamo 11 Mmmae na terenu tko god da igra. — Sixthway
A ne razumijem na koga mislite da bi trebali "galamiti"/kritizirati nego na sportski sektor,upravu i igrače kada u posljednjih 7 ligaških utakmica imaš 2 pobjede, 3 remija i 2 poraza, na mjesec? — Peškaman
potjerati sportskog direktora, predsjednika kluba, članove uprave, što konkretno? — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.