• Jaki991
    134
    taktika: teofil dugu na perića koji je prsima spušta na bernauera i berni iz prve u lijeve rašlje
  • Hnlovac
    1.3k
    Znaš do kud je klub došao kad ti u najbitnijem plavom tjednu (polu)sezone najpozitivnija vijest dođe od Tomislava Tomaševića.
  • Tom vg
    1.1k
    da, slažem se. Pod ekipa sam ubrojao i trenera. Glave na kup i ozbiljan rad. Iz ove kože ne možemo.
  • Paggini
    27.8k
    Znam da ću se sutra probuditi sretan što neću odgovarati na pitanja na tribini 14.12. jer fkt ne bih htio biti u koži predsjedniku, potpredsjedniku i upravi.

Bilo bi dobro i par igrača dovesti, malo da čujemo i njih.
  • Crni86
    5.3k
    i sportskog direktora pod obavezno povest!
  • Gladiator
    1
    Podrška Dinamu! Lp
  • Paggini
    27.8k

Jedino ako će biti predstavljanje novog hehe!
  • Filip 91
    955
    Marko Marić mora odgovarati.
  • sebenico
    968

To će biti karneval floskula. Odgovarat će na unaprijed postavljena pitanja na koja će im pr pripremiti odgovore. Ništa se to neće pametno čuti osim neodređenih izjava i sličnog bs-a.
  • Captain America
    18.4k
    Imamo Dinamo... na -7 i na 3. mjestu u ovoj smiješnoj ligi gdje mu je konkurencija prije 3 mjeseca osramoćena od strane azerbajdžanskog, slovačkog i slovenskog predstavnika.

266 dana je prošlo od preuzimanja vlasti, a klub je u tom razdoblju napredovao jedino na društvenim mrežama. Rezultati marketinga će biti vidljivi na financijskom izvješću za 2024. godinu, ali i tu ne očekujem nekakav vanzemaljski napredak. Zaradit će se zbog 20K članova više, ali priče o samoodrživosti na račun marketinga u skorom razdoblju su smiješne jer i sad kad je hype na vrhuncu ne vidim pomamu za Dinamovim merchom. Vidim po sebi i ljudima oko sebi na primjeru akcija za crni petak. Sprašio sam iznos jednak stanarini na elitnoj lokaciji u Zagrebu na razne pizdarije, a Dinamu je otišao iznos jednak današnjem Dinamovom broju golova.

Više se slavodobitno ne javljaju ni ljudi iz kluba na Zoni, a koji su se javljali za svaku sitnicu dok je situacija bila pod kontrolom. Čak se pisalo i da je jedan datum bio ključan prošle sezone... Počelo se šuškati i o gašenju foruma jer su ljudi nezadovoljni i počeli tražiti odgovore na goruća pitanja.

Što je sa statutom? Osnovano je masu odbora za po klub goruća pitanja, ali za najgorućije pitanje kao što je statut odbora nema. Velike kritike su bile upućene na račun statuta, ali sada se o njemu više ništa ne govori/piše. Pobijedilo se na skupštinj unatoč 10 ljudi manjka u odnosu na drugu listu, ali sad se ne može nikako dogovoriti s drugom stranom novi statut? Nadam se da ipak vodećim ljudima ne odgovara ovakav Frankenstein od statuta kakav sad imamo.

Što je s omladinskom školom? Koliko je igrača promovirano u prvu ekipu? Gdje je Mikić? Gdje je Ćutuk? Gdje je Horvat? Pavić je nastupio jer Bjelica nije imao koga staviti, a ne jer se radi o planskom razvoju igrača. Gdje je filijala? Klub ima 2 milijuna eura za kolumbijskog Goričana koji je raspizdio Bjelicu par dana nakon što je Bjelica preuzeo klub, ali nema se za osiguravanje poligona za razvoj obiteljskog srebra od kojeg će kasnije profitirati i Dinamo i reprezentacija.

Gdje je nestao onaj mudri sportski direktor sa pressica na početku mandata vladajućih ljudi? https://www.index.hr/sport/clanak/zaokret-u-dinamu-okrecemo-se-mladima-sa-strancima-ne-mozemo-napraviti-razliku/2559499.aspx Što je od ovoga ispunjeno? I nije tu samo problem Marko Marić jer Dinamov sportski sektor sigurno nije one man show. Opće je poznato da svi veliki poslovi moraju dobiti blagoslov izvršnog odbora. Vrijeme je da istupe svi koji donose odluke vezane uz zeleni teren. Ako su članovi prioritet kluba, onda ti isti članovi zaslužuju odgovore na pitanja zašto nije ispunjen nijedan najavljeni cilj vezan uz sportski sektor s početka mandata.

Dolazi nam zimski prijelazni rok. Zna se da je prošlo ljeto tadašnji trener izbušen maksimalno pa mu se nije dovelo 7, 8 igrača koje je želio. Ako je tadašnji trener sabotiran jer je "naslijeđen od stare garniture", onda se Nenada mora ispoštovati maksimalno jer je izbor sadašnjeg vodstva kluba i plaćen je ozbiljne novce za klub Dinamovog renomea. Ako smatra Šituma igračem koji je potreban ovom Dinamu, onda se treba učiniti sve u svojoj moći da se tog Šituma i dovede. Na prošlom prijelaznom roku je sportski sektor pokazao zavidne nesposobnosti. Prekasno je za dovesti nove ljude na vodeće pozicije u sportskom sektoru. Zaradili su se lijepi novci u Ligi prvaka i najmanje loša odluka u ovom trenutku bi bila Nenadu omogućiti da dovede željenog stopera, lijevog beka, šesticu i desno krilo.

Uz nade u bolje sutra i da mi profil neće biti ugašen,

Captain America.
  • Mentalni Gimnastičar
    1k
    Treba pozvat "senatore" da čujemo "kako svlačionica diše"
  • Crusades
    13.8k
    Ja bi ti zgasio profil samo zbog predzadnje rečenice jer insinuiraš da se nekome na temelju opravdane kritike (kao što je ova tvoja) ugasio profil.

Ako si prosječno inteligentan, shvatit ćeš kaj sam napisao.
  • sebenico
    968

Svaka čast na iznošenju činjenica i istine.
  • Jurki
    13k
    Zbog buducih prihoda nebi zalio totalnog reseta u igrackom i sportskom dijelu.
    Pa time i malo jacih kredita.
    I to bez imalo milosti i suosjecanja.
  • hardek
    3.2k
    Vidiš ja sam razmišljanja da je najlogičnija moguća odluka bila ubaciti Pavića pa igrat sa klasična 2 zadnja vezna pošto nismo bili u mogućnosti spojiti 2 dodavanja cijelo drugo poluvrijeme. Tamo oko 60. spojit njega i Maxa na dvije 6-ice i možda bi se dalo nešto odigrat po podu.

Općenito ne kužim tu našu igru sa dvije 8-ice koji sjede u krilu napadaču kad imaš stopere koji ih ne mogu proigrat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.