• Papastrumf
    12.9k

Osim pitanja postavljenih na mail, svi odgovorni odgovarat će i na pitanja postavljena uživo.
    Nešto što nikada nisi mogao niti zamisliti sa svojim voljenim vođom.
    Borili smo se za klub koji odgovara svojim članovima i kad je dobro i kad je loše, bez obzira vodi li ga Zajec ili Boban i bez obzira je li sportski direktor Marko Maric ili Ramon Verdejo.
  • jedan u nizu
    9.6k
    Da, nisam glasovao jer me čovjek iritira, a i nije najoštriji nož u ladici. Što sad trebao, kud masa tud i ja? Nisam bio ni od onih koji je je vozala Zrinka Mojzeš. Sad hladno jedem kokice. I čekam bolje dane.Dalmatinec

Znaci bolje diktatura nego demokracija?
    Birali smo DP da bi i ja, i ti i svi drugi za 3 godine, za 7 godina, za 11 godina mogli glasati za nekoga tko nam se svida i tko nas ne iritira.

Upravo su ti minioni, kako ih zoves omogucili da jednog dana glasas po tome, a ne da imas diktaturu koja je godinama provlaci na sudu zbog desetaka i desetaka miliona eura.
  • The Undertaker
    6k
    Možda i jest ali u 60. minuti kao što kažeš a ne pred kraj kad ideš va bank.
  • DrawTube
    5.5k
    Ni najmanje me ne ljuti ponašanje i orgijanje hajdukovaca prije i nakon ove utakmice, najavlivanje titula, ponašanje njihovih igrača i navijača na Poljudu

Ljuti me i živcira što je nova uprava sa stavom lako ćemo i amaterizmom još jedanput dala Mamićevom ološu da ispuza na svjetlo i krene zazivati Saurona.

Trgnite se i počnite više opravdavati glasove koji su vam dani.
  • Jurki
    13k
    sve je to u redu kaj ti govoris.
    Ali je problem u tome kaj su se na kljucne pozicije u klubu (sportski sektor) postavili ljudi koji realno nisu dorasli zadatku.
    Dinamo je klub koji pripada Ligi prvaka.. dal je doveden sportski direktor te razine, treneri od zagica do trenera seniora isto te razine?

Da je sustav uspostavljen godinama na zdravim temeljima nebi nitko a rekel da se nasem covjeku da prilika.. ali mi smo u tranziciji

Edit: sigurno sam postal nepopularan lik na zoni jer stalno serem.. al jebiga..
  • NitkoBitan
    19.7k
    Jednostavno moramo pobjedit u preostale 3 prvenstvene utakmice i vjerujem da cemo bit na razlici od 5 boda ili manje.
  • miro
    4.8k
    Mi ćemo imat gaaaadnu utakmicu sljedeću subotu protiv Slavena
  • Praskaton
    2.6k

Petak*
    Da jako gadnu slazem se.Nadam se bar povratku Misica
  • Purgeri
    897
    Ne samo da su nedorasli, još je veći problem što su si neki od njih, u sportskom sektoru ali i šire, umislili da su puno bolji nego što objektivno jesu
  • Tongo Doumbia
    4.8k
    Loše, predvidljivo, jalovo i limitirano do zla Boga. Uostalom, poruka je neki dan bila savršena, samo luđaci ti još vjeruju. Nažalost, večeras sam i ja bio među luđacima, pa me dovelo do teškog očaja. Tako je to s Dinamom, valjda.

Samo mi je zanimljivo kako se iz ovih braniteljskih, jednosmjernih i jednoumnih hodnika, nakon poraza i nakon što krenu opravdane kritike, bacaju usporedbe o Glavi, Glavonji, Tatti, Tattici, Gazdi i čemu sve ne, unatoč tomu što ga nitko pod milim Bogom nije spomenuo. Ili je eventualno neki bot koji je došao trollat kako bi pokupio dnevnu dozu svoje zadovoljštine i zajebancije pa tako baca kost među “kerove”.

Aj prestanite utjeravat duhove prošlosti i koristiti se jeftinim mitovima svaki put kad kihnemo rezultatski, uz opasku kako negdje tamo čeka vojska od 500 000 Mamićevih plaćenika, a samo je 500 najvjernijih na braniku kluba. Nepotrebno je.

I krenite radit na dobrobit i sreću svih nas koji volimo i živimo ovaj klub. Pozdrav jer se ide na mini godišnji koji dan, kad će se, toplo se nadam, moć normalno razgovarat, bez unaprijed skrojenih narativa koji se pakiraju jedni drugima.
  • blueboy
    145
    Više se slavodobitno ne javljaju ni ljudi iz kluba na Zoni, a koji su se javljali za svaku sitnicu dok je situacija bila pod kontrolom. Čak se pisalo i da je jedan datum bio ključan prošle sezone... Počelo se šuškati i o gašenju foruma jer su ljudi nezadovoljni i počeli tražiti odgovore na goruća pitanja.Captain America

Pogreška je bila uopće odgovarati na javnom forumu u slobodno vrijeme, jer se zna da to može otići u krivom smjeru, kao što i jest - da svatko misli kako se na njegovo baljezganje mora odgovoriti. Kome uopće odgovarati? Onom jazavcu što se stalno javlja oko ulaznica, ekipi koja ima pik na igrača, trenera ili zaposlenika pa odmah podivlja na tipkovnici ili onom što stalno govori da trebamo nešto odgovarati tovarima (valjda njihovim navijačima, zbog stalnog orgijanja?) umjesto da glumimo gospodu?

Što je sa statutom? Osnovano je masu odbora za po klub goruća pitanja, ali za najgorućije pitanje kao što je statut odbora nema. Velike kritike su bile upućene na račun statuta, ali sada se o njemu više ništa ne govori/piše. Pobijedilo se na skupštinj unatoč 10 ljudi manjka u odnosu na drugu listu, ali sad se ne može nikako dogovoriti s drugom stranom novi statut? Nadam se da ipak vodećim ljudima ne odgovara ovakav Frankenstein od statuta kakav sad imamo.Captain America

Valjda bi svaki navijač trebao znati da Dinamovo proljeće nema 40 ruku da samostalno izglasa novi statut kluba, a neki kompromis s drugom stranom ne bi trebao dolaziti u obzir. Jedino ako planiramo mijenjati statut kao što Hrvatska mijenja ustav svako malo.

Na kraju će o tome svakako biti govora na tribini.
  • Crni86
    5.3k
    onda se nadam da ce i sportski direktor sudjelovat.
  • Haza
    6.4k
    Trgnite se i počnite više opravdavati glasove koji su vam dani.DrawTube

Ovaj dio je dvosjekli mač, ja se samo nadam da ova šizofrenija neće dovesti do ludih poteza, tipa 5 mil eura za Pašalića i sl.
    Generalnog sam stava da bi upgrade iz HNL ovom Dinamu bili samo Roko Jurišić, Niko Galešić, i ne danas, ali na ljeto Dantas.
    Mišljenja sam da pojačanja moramo tražiti van HNL, i nemojte me sad hvatati za ranije objave, gdje sam hvalio djelomično HNL, ali meni Janković, Fruk, i slični nisu upgrade, već samo popuna kadra.
    Danas me razočarao na svim segmentima Baturina, ne zamjeram mu polugrešku kod gola Hajduka, nego što je evidentno da bira utakmice, i da više grize u Europi i repki nego u HNL.
    Meni je Baturina u HNL skoro pa beskoristan, ne sjećam se tekme koju je odlučio, osobno bih mu brutalno rezao minutažu, za kaznu u Europi.
    Iako je teška noć pred nama, ono što bi ipak zagovarao je zajedništvo, ne treba sad udarati po Upravi iz svih smjerova, toplo se nadam da će na zimu biti pametniji.
  • mrgud
    194
    Nenade ljubavi treba li ti šta.Ne treba Velimire vidiš da igramo odlično samo me mući bura
  • The Undertaker
    6k
    Poznato je da revolucija jede svoju djecu ali nisam slutio da će ta vremena doći tako brzo.
    Nema smisla pričati o bilo kakvim ostavkama kad znamo da se to neće dogoditi niti ima potrebe. Najgore je u ovakvim situacijama gubiti glavu i raditi panične poteze. Sezona je još mlada i ima dovoljno vremena za korekcije. Roster za proljeće se treba znati još danas, koje pozicije su deficitarne, kojih igrača se riješiti i koje (profil) dovesti. To moraju napraviti Marić i Zajec (i Bjelica) jer nema tko drugi. Situacija nije tragična jer imamo i para i kvalitetnih igrača i dobrog trenera. Biti će to dobro. Jedino bih odmah smjenio onog tko je stavio 36 pruga na dres jer smo (unaprijed) osvojili ovo prvenstvo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.