• Sixthway
    543
    Klub se digao marketinški na nikad bolju razinu i tu se isto dobilo jako puno, ali u sportskom sektoru smo jako pali.
  • E46
    740
    Ja pričam besmislice, a u osmom mjesecu sam napisao da je sramota da nismo doveli treceg napadaca, nitko nece rec da je to istina, jer je jednostavno sramota da je kule koji ne zna ustopat loptu prvi napadac Dinama
  • Praskaton
    2.6k
    Pavić - junior koji može izgorit na ovakvoj utakmici i ispast dežuran krivacFanboy

Ova mantra me bas smeta.Igrao je momak protiv B.Dortmund nije bio impresioniran.
    U situaciji kada gubimo ne mozemo se sastat s loptom u sredini,svaku niciju loptu oni uzmu a mi se odlucujemo na potez ocajnika s uvodenjem Perica da proba nesto u skoku.U takvoj situaciji da ne mozes dati 10min momku da proba donijet neku stabilnost.

Da uzme loptu i zabije Zagorcu u rašlje za 2:0 nitko ga nebi smatrao krivcem za poraz.

Da uvodis covjeka koji godinu dana nije igrao nogomet na beka a imas opciju Rpg premjestit i uvest Ogiwaru koji ti moze donijet nesto prema naprijed jer mu ne treba vjecnost da se namjesti na lijevu nogu i dobijes neku geometriju u igri.
    Imas opciju i uvesti "najbolje Hrv. krilo" na beka jer ti ionako treba netko ofenzivan kad gubis.

Al jbg za to bi trebalo imati uefa pro + licencu a jos nitko od njih 6 nema.
  • dbut
    41

Nije svaka kritika linč, da se razumijemo nisam bio sretan sa dolaskom bjelice u dinamo. Nadao sam se nekom jakom imenu.

Ali sad kad je tu najgore kaj možeš napravit je dat mu otkaz! Svaki trener treba imati vremena da postavi ekipu kako želi...ako se već uprava odlučila za njega onda imaju podršku svih nas, što se nadam da ćemo napunit bar sjever dole na Belupu.

Ali smatram kako je lose postavio igru. Od Osijeka pa do danas... bernauer na solo DMC i baturina / kacavenda mu nisu ništa pomagali. I ok vidiš da tovari idu u kost i da meka 6tica nemre pa daj promjeni ili taktiku ili igrača!

Kažemo igrači su nam potrošeni? Pa zakaj igraju svaku temu? Ne prihvaćam da protiv Gorice Stojko ili Pavić ne mogu igrati, (da sad ne nabrajamo sve igrače) Konstantno nam nekih 14igraca ima najveću minutažu i onda se čudimo kako lose igraju kad treba! Imamo dobre igrače koji nemaju minutažu da uđu u formu i preuzmu igru...

Svaka čast na Europi i da bod tamo ne osvojimo više, odličan je rezultat, ali da je dužan u HNLu ....
  • rioda
    5.5k
    Moharrami danas mi je totalno nelogičan potez, iako je bio relativno dobar. Po meni bi puno logičnije bilo ubacivanje Ogiware, a prebacivanje RPG-a na desnog beka.

Također bi za ganjanje rezultata vadio Torrentea i ubacio Pavića, a Bernauera na stopera. Ali nebitno, odigrali smo baš katastrofalno drugo poluvrijeme
  • Efes Pilsen
    8.8k
    Gleda nas Nenek stalno unaprijed, nema Riste za Belupo, morat ce igrat Moha, a RPG lijevo.
  • San Lorenzo
    17.1k
    Pretrčali su nas u nastavku....jednako kao i Rijeka, Belupo, Istra, dok nas je Osijek izradio ko naivce u kontrama..previše toga baš baš ne valja.
  • Peškaman
    5.2k
    Ovoliko pljuvanja zbog jedne loše utakmice naših pulena,ma dajte ljudi.
    Neno je objasnio,vjetar nas je onemogućio u igri.
    Slijedi Slaven Belupo na Maksimiru,nadajmo se Dini Periću u prvih 11 protiv koprivničkog bedema.
  • db-izbjeglica
    16.1k
    Pretrčali su nas u nastavku....jednako kao i Rijeka, Belupo, Istra, dok nas je Osijek izradio ko naivce u kontrama..previše toga baš baš ne valja.San Lorenzo

da su nas barem samo pretrčali :lol:
    realno, magarad je ubila drugo poluvrijeme, dinamo je statirao 45 minuta :meh:
  • rioda
    5.5k
    Bio je neki dan članak da su Hoxha, Pjaca i Moharrami nezadovoljni, tj. da su njihovi menadžeri izrazili nezadovoljstvo. Prva dvojica su bili starteri, a eto zadovoljilo se malo i Mohinog menadžera
  • TomaJ
    5
    Kad ćete ić iz kluba vas dvojica uhljeba, mršavi i debeli?? Pitam za prijatelja, i on navija za Dinamo.
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Ovoliko pljuvanja zbog jedne loše utakmice naših pulena,ma dajte ljudi.Peškaman

Da je jedna ne bi bilo toliko pljuvanja, problem je što je ovo već ne znam ni ja koja takva utakmica. Uz sve to protiv Hajduka smo izgubili, pa ljudi bi pizdili i da smo pobjedili sve utakmice, da je ovo zadnja utakmica u sezoni koja ne znači ništa ni nama, ni njima, i svejedno da smo izgubili bi bio kaos... Najbolje da neće bit sad kad su ispred nas, otišli su još dalje, a ne vide se ni naznake da će biti bolje kasnije...
  • Toni90d
    807
    Gleda nas Nenek stalno unaprijed, nema Riste za Belupo, morat ce igrat Moha, a RPG lijevo.Efes Pilsen

Već je najavio Ogija lijevo, a RPG opet desno :grimace:
  • Jurki
    13k
    Novaca ima.
    Angazirajte sportskog direktora, potjerati sve kaj nije dobro.
    Spaliti i 15 milijuna.. nebitno.
  • Omake
    3.7k
    Zadnje tri utakmice, tri udarca u okvir ukupno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.