• Benito
    991
    Ako računamo da je i Osijek derbi...u 6 derbija smo osvojili 5 bodova...
    Hajduk je prije ove tekme osvojio 2 boda u 3 utakmice i nakon danas imaju 7 bodova prednosti.
    Sve jasno
  • pjetlić
    22

Slusam i ne vjerujem...
    Cak je bura jace puhala drugo poluvrijeme.
  • Gringo
    221
    nitko nije spomenuo Ademija osim tebe i da Mišić je na svojoj poziciji najbolji u ligi.
  • FrodoJePurger
    129
    Baturina je kriv za gol, a onda raspad sistema, koliko izgubljenih lopti. Sami smo si krivi opet
  • Ali
    2.3k

Danas su svi dali sve od sebe, ali jednostavno ne ide

Ako je ovo "sve od sebe" stručnog stožera, onda nemoraju ni ući u bus za zagreb.
  • Dudu 9
    377
    Najveća je sramota u tome što oni nisu ništa posebno odigrali. Poklonili smo im gol, a sa druge strane ne bi zabili da se igralo do jutra. Najviše dodira s loptom kod nas su imali stoperi, koji se uglavnom dodaju između sebe ili bezveze nabijaju loptu.
    Kako je neko gore napisao igramo kao seoska ekipa.
  • vjeko1701
    9.8k
    Više neću brisat. Svako ali svatko tko sljedeći prekrši pravila foruma ide na hlađenje. Niste samo vi živčani al za razliku od vas, ja ovo moram čitati.
  • Mulec86
    395
    Poraz , najgori poraz ,al inace pesimistican nisam pognute glave previse ,jednostavno okolnosti su takve pola prve ekipe nam je u bolnici da sam ocekival neka cuda i nisam. Zimski prijelazni rok , strategija, pripreme treneru i mislim da smo mirni. Mora se napravit dobar posao u kategoriji selekcije igraca ,a sve ostalo vjerujem da ce doc na svoje. Paljba je, ne trpimo poraze takvi smo ,ali da smo sve izgubili nismo. Prvenstvo je dugo ,a najbolji dokaz nam je i prosla sezona. Fali i sportske srece. Doc ce na svoje samo treba ostat miran i probat zaspat danas nakon ovog kaosa
  • Jameson
    437
    Bijeličin intervju je direktna poruka sportskom direktoru.
  • GaijiZG
    1.9k
    Kaj se tresete, Sanjin Španović je po cijele dane u uredu i siguran sam da ima top rješenja. Branio sam upravu i SDa do danas, al ovo je GG, kraj priče. Ako se Marić kojim čudom usudi ostat, mora takvo čudo napravit na zimu, da ono, da Sanjin napiše knjigu o tom prijelaznom roku.
  • Ere86
    89
    Ljudi svi smo živčani ali je činjenica da je ovo drugoligaški nogomet već zadnjih 5 utakmica netko nek odgovara
  • brile86
    55
    Nama je pola standardnih igrača izvan pogona, Baturina je izrauban jer lik igra zadnja dva mjeseca dvije tekme tjedno po 80+ minuta u prosjeku. Imamo najteži raspored utakmica ovaj mjesec od kad pratim Dinamo i vi bi ovdje mijenjali trenera?
    U cijeloj situaciji najmanje jer kriv Neno jer igra s onime s čim trenutno raspolaže. Ja vjerujem da uz dobre pripreme i dobar transfer rok ( s pravim SD-om) ova ekipa može apsolutno puno više.
    Puno stvari nam se trenutno ne poklapa ali tražiti linč trenera nije rješenje.
  • Praskaton
    2.6k
    ali eto mene bi vise bio strah Rijeke od njihNitkoBitan

Mene je strah Belupa u petak.Ne mogu vjerovat da to moram izjavit.
    Tko kaže da ovo njihovo ne ide na duge staze.Ako nije prošlo prosle godine ne znaci da nece ove.
    Do ovog se nismo smjeli dovest
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.