• Kruno
    494
    Ma Neno je napravio dobre rezultate 7 bodova u Lp. A hnl ce doci na svoje. To bez dileme osvajamo.
  • Krizy
    47.5k
    "Kod Bjelice nema igre i HNL je uvijek patio":

Domaća natjecanja: 62-9-8 163-45

Dinamo - Slaven B. 8-0-0 15-1
    Dinamo - Inter Z. 8-0-0 20-9
    Dinamo - Lokomotiva 7-1-0 19-2
    Dinamo - Gorica 7-1-0 18-7
    Dinamo - Istra 6-1-0 17-4
    Dinamo - Hajduk 5-2-1 9-3
    Dinamo - Osijek 5-1-3 13-8
    Dinamo - Rijeka 5-2-3 18-7
    Dinamo - Rudeš 3-1-0 13-3
    Dinamo - Varaždin 2-0-1 2-1
    Dinamo - Karlovac 1-0-0 7-0
    Dinamo - Šibenik 1-0-0 4-0
    Dinamo - Zelina 1-0-0 4-0
    Dinamo - Opatija 1-0-0 3-0
    Dinamo - Mravince 1-0-0 1-0

Europska natjecanja: 16-9-7 60-33

Dinamo - Hapoel 1-1-0 7:2
    Dinamo - Astana 2-0-0 3-0
    Dinamo - YBB 0-1-1 2-3
    Dinamo - Fenerbahce 1-1-0 4-1
    Dinamo - Anderlecht 1-1-0 2-0
    Dinamo - Sp. Trnava 2-0-0 5-2
    Dinamo - V. Plzen 1-0-1 4-2
    Dinamo - Benfica 1-0-1 1-1 (ET 1:3)
    Dinamo - Saburtalo 2-0-0 5-0
    Dinamo - Ferencvaros 1-1-0 5-1
    Dinamo - Rosenborg 1-1-0 3-1
    Dinamo - Atalanta 1-0-1 4-2
    Dinamo - Man. City 0-0-2 1-6
    Dinamo - Shakhtar 0-2-0 5-5
    Dinamo - Monaco 0-1-0 2-2
    Dinamo - Slovan 1-0-0 4-1
    Dinamo - Salzburg 1-0-0 3-0
    Dinamo - B. Dortmund 0-0-1 0-3
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Kako onda jedan Belupo može dobiti Istru? Kad nemaju Petkovića?dinon7

Ovo su najgore usporedbe koje ljudi koriste. Kako neki klub dobije drugog iz HNL-a a mi kiksamo. Ljudi shvatite da jedna Istra ili Belupo ne igra isto protiv Dinama ili protiv Sibenika. Kad bi svaka ekipa zelila igrat protiv Dinama i nadmetati se onda bi Dinamo imao gol razliku +100 na kraju sezone…
  • Jaro
    8k
    Vrati Jakirovica, ovaj nije normalan
  • Neron53
    1k
    E moj Bjelica.
    E MOJ BJELICA.....
  • Zg123
    551
    Nisam za sjecu trenerove glave JOS, ali do zimske pauze ako ne uzme 10 bodova ukljucujuci LP hvala lijepo i dovidjenja.

SD odmah i sad dovidjenja
  • Ludovic IX
    7.5k
    drugo poluvrijeme 0/0... ja bi volio znat, kakav je to rzgovor u svlačionici bio na poluvremenu.

bjelica me razočarao skroz. kao da u zadnjih par hnl utakmica sve radi da zajebe stvar
  • Neron53
    1k

Bas je suprotno...skoro.svi koji su krenuli u tekmu da se s nama nadmecu, bogme su nas nadjacali.
  • hardek
    3.2k
    Pokušavam ostati pribran koliko mogu. Mi ne možemo spojit 2 dodavanja cijelo poluvrijeme a Pavić na klupi.

Kad sam vidio da Perić ulazi došlo mi je da ugasim TV.

Bjeličine odluke u zadnjih par utakmica su evidentan čin zlobe nad navijačkim pukom i sportskim sektorom kluba.
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Trener na jako klimavim nogama, SD je već pao sa stolice. U svakom slučaju želim da se prvo zamjeni SD jer ne vjerujem da Marić može dovest trenera koji ne bi bio kružni tok...
  • telekineza
    41
    Najveca greska ove uprave je povratak Bjelice na klupu. Nikad, ali bas NIKAD povratci igraca i trenera ne urode plodom. Umjesto cistke senatora koju su svi ocekivali njegovim povratkom "senatori" jasu kao nikad, a vidimo da u derbiju igraju prve minute igraci koji nisu igrali po godinu dana.

Ovo danas je bilo sramotno vodenje utakmice i zasluzuje maksimalne kritike. Protiv.Dortmunda mi je postavka igre bila odlicna za tu utakmicu, ali ovo danas zasluzuje da ide iz Splita pjesice jer ovo danas je najvise njegov poraz.
  • miro
    4.8k
    Meni samo nije jasno zašto tih istih prvih 11 kao protiv Borussije nije izveo
  • sebenico
    968
    Sad je valjda jasno da nije bilo do Jakira.

Jakir je izvlačio maksimum iz limitirane ekipe, Bjelica to nije u stanju.
  • austrijanac
    4.3k

Ha gle, NB nije bio njegov prvi izbor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.