• Efes Pilsen
    8.8k
    Nisam sumnjao u Bjelicu nakon Rijeke i Dortmunda, momentum je bio kakav je. Ovo je prva utakmica da sam bas razocaran alibi potezima trenera.
    Pjaca zabije 2 gola protiv Osijeka igrajuci napadaca, a onda tamo vise uopce ne dobije priliku. Zasto?
    Manjak povjerenja u mlade igrace, zasto Pavic nije mogao igrat danas?
    Kad kola krenu nizbrdo u igru idu Moharrami i Peric. Meni se ovo cini kao teski srednjak Maricu za kadar. Ne svida mi se ovo niti malo.
  • Droljo
    9.4k
    Da svi ozdrave. Po jebačko pojačanje u svakoj liniji i ono pravo dinamovo proljeće pa možda izvučemo nekaj iz ove sezone...
  • Simpatizer
    488
    Bjelici dat otkaz sad bi bilo suludo ajmo se svi probat smirit malo
  • Maxova dijagonala
    2k
    Daj Neno o kakvoj jebenoj buri pričaš pa nismo mi kmečavci ko oni dole!!
    Nismo im opalili u okvir osim onog pokušaja onog poluigrača!
    Reci muški,bili su bolji i to je to.
    Totalno se gubi u zadnje
  • hardek
    3.2k
    Stvar je u tome da je prošlo preko 2 mjeseca od kad je došao a mi ne znamo di gonimo. Mi iznijeti loptu po podu ne možemo, dugu nemamo na koga igrat. Krilo i bek kada dobiju loptu više si smetaju nego pomažu.

Budimo realni u 5 treninga možeš 2,3 mehanizma složit da se neke stvari znaju. Pogle Amorima u Unitedu, čovjek je došao prije 2 tjedna, već vidiš automatizme i poboljšanja u igri.

Osim toga Bjelica je old-school trener, pozicijski nema tu neke maštovitosti. Ako vidiš da nemaš bekove da gone gore dole stalno, pa gurni jednog malo više prema sredini nek pomaže izgradnji napada a drugog visoko gore. Nogomet je išao naprijed u zadnjih 4,5 godina i ne znam koliko klasičnih 4 3 3 bez ikakvih pozicijskih kemijanja može biti održiv više
  • Crni86
    5.3k
    kako nikada nije imao takvu situaciju u karijeriGeorg Koch

To je izvuceno iz konteksta. Pitanje je bilo da li se ikada u dinamu susreo sa ovakvom situacijom.

Logicno je da trenutno sumnjamo u trenera. Uvijek se prst prvo uperi u trenera. Ne treba mu priznavati stare zasluge. Ali ja iskreno ne znam koji je trener u ovom trenu bolji za nas. Ako iko ovo moze izvuc, onda je to on.
  • nwankwo646
    343
    Ponovit ću opet, potreban je ogromni zaokret i prvo treba krenuti od stopera koji su spori balvani, u postojećem kadru potrebne kapacitete za stopere koji će stajati na centru imaju rog i ristovski!!
  • Daliban
    2.6k
    1,5 PPG. Najbolji trener u svemiru, nikad mu nemojte dat otkaz. Napokon igramo moderni nogomet.
  • Laugreano
    2.6k
    Dalibore uvijek si najpametniji kad ne ide dobro, kad ide, obicno si tih
  • Maxova dijagonala
    2k
    neno je jedini trener koji nas trenutno može izvadit iz govana.
    Nisam neki fan njegovog nogometa iskreno...i da osvoji titulu na ljeto bi se okrenuo prema nekom španjolcu ili portugalcu koji forsira moderan nogomet i mlađe,fizički spremnije igrače.
  • Daliban
    2.6k
    Dalibore uvijek si najpametniji kad ne ide dobro, kad ide, obicno si tihLaugreano

Kad gledam unazad, zapravo sam najglasniji bio kada su stvari dobro stajale. Zato sam uvijek i bio toliko popljuvan. Neki bi rekli da mi je tajming za kurac, ali zapravo je savršen. Govorio sam u pravo vrijeme. Sada više nema ni smisla da išta govorim, sada i ćoravi vide.

Ovdje ostavljam upis jer je ovaj Bjeličin mandat najgori trenerski mandat koji sam u Dinamu ikada vidio, a vidim da ljudi i dalje vjeruju da je on kapacitet za okrenuti našu sezonu.
  • Dinaminjo
    1k
    Nisam bio presretan sa njegovim dovodenjem.
    Nhegov karakter ga kosta kvalitetnih ljudi u stozeru.

Ali sada kada je tu, neka smisla potjerati ga.
    Nek izgura sezonu.

Ako izgubimo prvemstvo i LP onda ionako momcad treba remont. Od senatora do trenera.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    a da mozda jednom za promjenu pustimo trenera da odradi mandat do kraja? U zadnjih godinu i pol promijenili smo ih 4.
  • Doktor Kunić
    3.9k
    Kad gledam unazad, zapravo sam najglasniji bio kada su stvari dobro stajale. Zato sam uvijek i bio toliko popljuvan.Daliban

Kome pravo kome krivo kad se i ja sjetim od prvog dana "pljuješ" po pojačanjima i igri. Od prvog dana ne smatram početak ove sezone nego maltene prošle. I sve što se danas događa ispada da si bio u pravu. :up:
    Ovo govorim s nadom da će te se počet malo manje prozivat
  • dinamo vitez
    408
    Bjelica je preuzeo ekipu koja je:
    - izgubila od Hajduka kući bez ispaljenog metka
    - od Qarabaga bila zrela za primit 4-5 golova kući
    - primila od Bayerna 9 golova i bila zrela za još 5
    - primila 4 gola od Belupa

U kratko vrijeme je okrenuo sve naglavačke i stigao do 7 bodova u 3 utakmice protiv renomiranih Liga prvaka momčadi. Onda su nastupile ozljede 5 ključnih igrača, situacija usporediva onoj u kakvoj se nalazi Manchester City recimo.

Svi koji zagovaraju neku smjenu, može vas bit stid. Nije Nenad Bjelica kriv što mora ubacivat 17-godišnjaka i stopera na zadnjeg veznog, što se krila ne mogu sastat s loptom jer ne znaju, što cijelu sezonu imamo jednog napadača koji je grijao klupu u Lokomotivi prije 15 mjeseci. Krivi su ovi što su u zadnjih godinu i pol doveli 15 igrača od kojih nijedan nije prvotimac. Ne zaslužujemo mi ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.