- Moja je definitivna želja povratak u Dinamo! To ne krijem, to sam kazao svima, želio bih karijeru nastaviti u svom bivšem klubu u kojem sam proveo sjajne trenutke. Zapravo, da budem potpuno iskren, moja prva želja je povratak u Dinamo! Jako bih se veselio da opet mogu igrati u Dinamovom dresu, u njemu sam se uvijek fenomenalno osjećao.
- Znam da će možda neki pomisliti da sam već igrač u godinama, što i jest točno, nakupio sam ih već 33... Međutim, igrao sam na najvišoj razini, bio sam u sjajnoj formi, sve mi je polazilo od noge. Prije prekida argentinskog prvenstva sam posljednju utakmicu odigrao protiv Estudiantesa sredinom ožujka. Osjećam se zaista odlično, zdrav sam i držim da mogu još nekoliko sezona igrati na visokoj razini, maksimalno pazim na svoj život profesionalnog nogometaša.
- Držim da se sve može dogovoriti. Moram razgovarati s predsjednikom Racinga, vidjeti kako stoje stvari. U klubu znaju da bih se želio vratiti u Dinamo. Međutim, isto tako sam svjestan da Racing ima svoje želje i potraživanja, jer bio sam igrač udarne postave, s klubom sam osvojio naslov, ne da se hvalim, ali svi ovdje govore da sam među dva-tri najbolja stopera u Argentini. Velim, meni je lijepo u Racingu, ali srce me vuče u Dinamo, u Zagreb. Međutim, prije tog razgovora s predsjednikom ipak čekam tu potvrdu Dinama, potvrdu da me žele natrag. U ovom trenutku zapravo čekam - Dinamo. Ukoliko stigne Dinamova želja, onda ću se uputiti na razgovor s predsjednikom kluba.
- Nema to veze s financijama, novac mi uopće nije na pameti. Želim u Dinamo iz razloga što je bilo tako divno igrati u tom klubu, što tamo imam poznanika i prijatelja, što se u Zagrebu sjajno osjećam. Vratio bih se isključivo iz nogometnih razloga, želim s Dinamom igrati europske utakmice, a znam da bih bio od koristi jer se vrhunski osjećam i željan sam još dugo igrati nogomet na najvišoj razini. Moja je prednost i ta što mi ne bi trebala nikakva prilagodba, jer bih se vratio - kući. Odlično govorim hrvatski jezik, volim Dinamo, Zagreb, Hrvatsku.. Moja supruga i kćer su Hrvatice, a također bih nakon završetka karijere želio živjeti u Zagrebu. Eto, spreman sam za povratak, ali sasvim je jasno da ne ovisi sve o mojoj želji. Mogu samo zaključiti da treba pričekati i vidjeti kako će se stvari dalje razvijati - zaključio je SigalI.
jer Dilaver nije baš igrač uz kojeg mladi mogu stasati jer je njega u stvari pokrivo Katarina, a ne obrnuto — Dragon1Warrior123
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.