Prosjecni nogometas u Engleskoj takodjer ne zna nabrojati sve klubove, trenere i slicno. — Infinity
Baš to, ali recimo da se znaju prepoznati drukčiji nogometaši odnosno oni koji su i znali reći nešto pametno tipa Žuti (pogotovo sad kad je s one strane terena), Kranjčar, Kramarić i sl.Cast izuzetcima, mozda i vecini, al ovakvi cesce dolaze na naslovnice. — Infinity
ali kao sto kažeš MI NAVIJAČI, mi se trebamo možda bavit poznavanjem navijačkih scena kod tih i tih, stil navijanja,oblačenja, i sta ti ja već znam — Navijač Dinama
I onda se svedemo na to kaj je gore netko napisao da čovjek nakon Intera razmišlja o modi, a navijač o tome hoće li kupit Thor Steinar ili Alpha Industries... jedina razlika je samo u cijenovnom razredu marki o čemu oni razmišljaj. — bezvangori
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.