• Nemrem igra Dinamo
    2.5k
    Eh da je Kule ono na drugoj do kraja otišao... Malo konkretnosti i više koncentracije u završnici, ajmo taj gol zabiti :strong:
    Tovarića nebum ni komentiral :vomit:
  • DiddyGuela
    2.3k
    Nasoj momcadi ocito fali samopouzdanja. Bolji smo ali svaki nas igrac bira nekakva alibi rjesenja. Ne stvaramo visak iako smo individualno kvalitetniji.
  • Droljo
    9.4k
    Torente dobro hendla livaju i ovaj bježi od njega te ide prema ktc-u. Roga obavezno nutra.
  • ibro1986
    258
    jel počelo drugo poluvrijeme
  • Sajla
    6.1k
    možda je stvar u tome što je tko očekivao prije utakmice, ali meni ovo ne izgleda loše s obzirom na sve okolnosti. samo još više koncentracije i malo hrabrije kad se dođe pred njihov gol.
  • ibro1986
    258
    ja kolko sam vidio nijedna dubinska nije išla prema kulenu(možda i je al je prešla preko njega 20 metara)
  • Maxova dijagonala
    2k
    Hajduk ko Hajduk...bojim se nekog krumpira ali sve u svemu su loši.
    Da su nam tu Pero,Bruno i Miške odvalili bi ih od života.
  • Oluja
    4.7k
    Trebali smo iskoristiti buru koja nam je isla u prilog, sad ce biti teze a nismo dovoljno konkretni iako smo ukupno bolji.
  • Danko
    1.2k

...Batija odmorit u Koprivnici...

U zg se igra
  • Schpatz
    527
    I opet previse negative na ovom forumu i opet, na neki nacin, pozalio kaj sam ga otvorio.

Opet puno previse zakaj ovo zakaj ono. Kao da neki gledaju prvi derbi iz splita. Ne znam cemu cudenje da ce bit 50 faulova, kad se to znao otpocetka. Isto tak se zna da nije bas jednostavno igrat dole, kak god.

Moje je misljenje da smo kontrolirali svih 45min i malo srece falilo da zabijemo gol. Srece ili koncentracije.

Sve u svemu, vidio sam dobar Dinamo koji ima pod kontrolom napaljene tovare i kojem malo fali za gol.

Ajmo Plavi po ta 3 boda!! Samo iz tak drzat pod kontrolom i stvorit ce se neka sansa koju samo treba iskoristit.

Daj mi samo pobjede!

Ljudi, fali vam kronicno optimizma. Ajde malo pozitivnije i optimisticnije ocekivat 2.pol jer 1.pol nije bilo niti izbliza tak lose kak se tu pise!
  • E46
    740
    Dzabe kuletu sto je najbolji Hrvatski strijelac kad ne zna ustopat loptu, i sad skoro dobijemo gol zbog toga.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Sad znamo zašto ga zovu raketa hahahah
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    cemu ovo sa bakljom???
  • Probirštift
    610
    Dečki nemojte gađati Rakitića budete mu sjebali transplataciju kose
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.