• rakurs
    347
    Mislim da bi ovdje Stojković legao ko budali šamar... kako god, mi ako hoćemo nešto iz ove utakmice moramo zabit gol jer ovi će uvalit neki krumpir sigurno. Baturina ili je na izmaku snaga ili ozlijeđen, onaj kadar gdje jedva diše je bio baš grozan
  • Omake
    3.7k
    Dobro prvo, stalno neki osjećaj da malo fali da zabijemo.
  • NitkoBitan
    19.7k
    Bio bih zadovoljan remijem. To ce se otopit do kraja polusezone.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Rakitić je očito išao na instrukcije kod Neymara i Busquetsa zbog simuliranja.
    Cigan a ne gospodin kao što se prezentira
  • ElDorado
    492
    Hoxha odlicno po eo i nestao, Pjaca nemocan
  • Tongo Doumbia
    4.8k
    Nije to konkretno, ne dovoljno. Hoxha i KTC vrijedni spomena, vezni red se očekivano ne može nametnut u ovom sastavu. Treba nam Stojković unutra.

Torrente i Rile ozbiljno zaplivali par puta, nije mi jasna komunikacija nikako, niti jednom nismo iskočili na ničiju loptu.

Oni još slabiji, da nadodam.
  • Facke
    4.1k
    Ah kaj reci. 45 minut bez neke prave prilike. Energija stima, Bernauer par dobrih lopti odigral. Al fali nam "finish" v napadu.
  • Sixthway
    543
    oni će drugo bojim se odigrat puno bolje , Theophile nam je najbolji na terenu. Izostanak Mišića ne primjećujem jer Bernauer barem naprijed daje odlične lopte u stilu najbolje desetke jedino defenzivno tu i tam kiksa.
  • Toni90d
    807
    Samo nam Petkovic fali u igri. Sa njim bi već imali prednost.
  • Ijayi Atiemwen
    1.4k
    Sad igramo protiv vjetra…
  • Babangida
    47
    Zanima Kak ćemo sad kontra bure
  • Praskaton
    2.6k
    Dosta nekih polusansi koje ne uspijemo konkretnije odigrat.Ne znam nismo loši al se sve bojim neke polukontre visoke lopte prema Livaji i gol.Vec viđeno.

Ocekujem ofenzivniji hajduk u drugom dijelu,znaju da smo mi umorni od LP.Stojkovic i Rog su mi sigurni u drugom dijelu.Ajde Petko stisni zube uđi na 15 min rijesi ovo pa mozes odmarat do kraja godine
  • db-izbjeglica
    16.1k
    oči mi krvare od antinogometa koji se igra.

opet je dinamo prihvatio tu nervoznu igru punu nabijačine, opet se igra utakmica na jedan gol, opet nema rizika i stava "došli smo po pobjedu", opet hrpa nepreciznih dodavanja, sve uz nekakvu jalovu terensku inicijativu, sve u svemu jako slično kao i jakirov derbi na maksimiru iz ove sezone.

nadam se da će dinamo ovaj put nešto uvaljati....ali dojma sam da bi isti tren potpisali X.
  • Dani Olmić
    542
    Stavi Petka zadnjih 15 min :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.