• Endeavour
    626
    Odlično prvo poluvrijeme.
  • čovjekjogurt
    886
    Zabit će nam iz prvog udarca u okvir gola, vjerojatno iz nekakvog kornera. Klasična poljudska utakmica sa 100 faula.
  • ElDorado
    492
    Mozda grijesim meni bi tu Mbuku lego
  • Orc123
    9k
    Stoperi odlican poso, max jako dobar na 6ici.....fali odmoran Baturina.....ne izgledamo lose, konacno visoki presing odigran par puta...vjetar dosta smeta za kvalitetniji nogomet
  • Medvedgrad
    317
    Bolji smo. Samo da nam ne uvale neki krompir.
  • tigric
    429
    Uvalit ce Livaja čim dođe u šansu, mi moramo nešto naprijed napravit
  • Maxova dijagonala
    2k
    Evo vam odgovora zašto se Baturina ranije vadi...ozlijeđen je. Cijelo poluvrijeme se drži za lijevu nogu.
    Momak mora igrat ozlijeđen jer nema tko drugi,činimo mu medvjeđu uslugu kao i peri...zbog "nikad šireg kadra".
    Koliko se sjećam Olmo je u HNL-u više odmarao na klupi nego igrao i zato je izgledao bolje u EU utakmicama.
    Neno vadi ga van odma!
  • Paggini
    27.8k
    Jel se da nekom iskopat onaj gif povlačenja? Ono mi je izgledalo čisto za penal.

Bolji smo, od tamo negdje 20e minute teče napad fluidno, rekao bih zahvaljujući Bernaueru, stvorili smo neke situacije i nije to loše.

Pjaca treba iskorištavat svoju snagu, previsoko stoji i neupotrebljiv je. Baturina na škrge diše, možda bi Stojković dobro došao od 60e, a Batija odmorit u Koprivnici.

Katrinu je ovo već trideseta tekma di igra baš ok ...Boysica

Evo ispravio
  • hardek
    3.2k
    Rijetko ga hvalim jer mislim da nam ipak treba novi stoper, ali kakvih 45 min KTC-a.

Bati nažalost osim onog jednog prodora jako loš, mekan u duelima i često gubi posjed u samom primanju lopte. Radio je i neke grimase pa možda vuče ozljedu

Bolji smo samo je pitanje možemo li to kapitalizirati
  • seljak86
    2.7k
    Redakciju indexa treba zapaliti
  • Moubandje
    11
    tog se bojim i ocekujem, oni ovakve tekme dobijaju
  • wolfgang14
    1.7k
    Strah me kad od puno prilika ne realiziramo niti jednu... Samo da nam se ne obije o glavu. Ali dobro izgledamo, bolje od njih svakako
  • Marc
    194
    Da smo u ponom sastavu i da je Petko bilo bi ovo šetanje po Splitu.. i u krnjem sastavu smo bolji od njih..
  • Kaktus Car
    618
    Bilo je par nepotrebno krivih (jednostavnih) dodavanja u tranziciji. Osim toga očekivano tvrda, živčana utakmica.

Treba biti konkretniji u završnici.
  • mali M
    5.8k
    Jako nekonkretno pred golom. Samo malo fokusa dečki.vjeko1701

Uzeo si mi riječi iz usta... Jako nas košta što niti jedan trener nije uigrao taktiku bez Petka, jer se sad učimo u hodu... Zapravo da, Kuletu napred fale krila i veza koja utrčava u prostor...
    Hoxha i Pjaca se ne vraćaju uopće, u par situacija sam baš pratio gdje su i uvijek kasne...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.