• Orc123
    17.4k
    iskreno, taman da si sami daju gol samo da ih peizemljimo...kako god istrcali 3 boda su inperativ...
  • DiddyGuela
    7k
    Ne zanima me kako,tko i na koji nacin...danas zelim 3 boda pa taman i autogolom Uremovica.
  • Nogo
    13k
    Neka imaju veći posjed, neka imaju više udaraca, kornera...daj samo da ih pobjedimo 1:0, začepimo svima usta i primaknemo na -1.

Vjerujem u vas dečki, pokažite tko smo i kako igra Dinamo! :strong:
  • Crni86
    24.9k
    Prema novinarima mi krecemo sa 4 iza, rile od prve. Jedini upitnik je tko ce uz roga krenut na sestici, mali pavic ili kacavenda.
  • Bosskovitz
    21.5k
    Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvorene su:
    autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za osobna vozila je državnim cestama preko Karina)
    — Stara garda

Otvorili su taman dvije minute prije neg smo mi dosli, sad se moze za osobna vozila ali dosta puse pa pripazite s kombijima.
  • Dzgšb
    2.2k
    Naš slavni Hrt prenosi Lokomotiva -Istra zna Šapit koji je derbi :rofl:
  • jedan u nizu
    19.9k
    Naš slavni Hrt prenosi Lokomotiva -Istra zna Šapit koji je derbi — Dzgšb

HRT ima dogovor da se prenosi nedjelojna tekma koja u 15h.
    Raspored utakmica se ne ravna po HRTu.
    A logicno je da nositelj prava (MAX TV) za sebe cuva eksluzivnije utakmice. Kada vecina ljudi zeli gledati nasa 4 derbija godisnje, zasto bi uzeli pretplatu za MAX TV ako to mogu gledati besplatno na HRTu?
    Mislim da ono bude jednom godisnje da smo mi u terminu HRTa.
  • Dzgšb
    2.2k

Pa ako su lani mogli prenositi i u drugačijem terminu ,zašto nebi mogli i ove godine? Mislim meni je svejedno imam Arenu znam da će biti na njoj ,ali po meni to nije uredu prema svim pretplatnicima.
  • jedan u nizu
    19.9k

Pa mislim da ce jednom godisnje prenositi derbi, pa mozda onda pomaknu utakmicu u termin od 15h, ili pomaknu svoj termin sa 15h na 17:45h recimo.

Btw na kakvoj areni ce biti tekma? :O
  • hardek
    13.3k
    Prije 2 i pol mjeseca igrali smo s tovarima na Maxu. Imali smo start sezone iz snova, igrali okej nogomet i sve je izgledalo kao da ćemo osvojiti prvenstvo sa 20tak bodova viška. Tovari su bili na teškom dnu, zaostatak na tablici, igra nikakva, ispali iz Europe, kaos sa Kalinićem i Gatuzom i pobijedili su nas.

2 i pol mjeseca kasnije, doslovno se sve okrenulo, sad smo mi ti koji smo u rasulu a oni u pozitivnom momentumu. Danas je dan da im bacimo uno reverse card i vratimo se na pravi put a njih bacimo u depresiju
  • rupke
    305

sukladno ugovoru hrt ima pravo na prijenos prve utakmice nedjeljom od 10. kola
    tocno je definirano koje su utakmice u tome raspored (1 utakmica dinamo-hajduk, 4 medusobne utakmice dinama, hajduka, rijeke i osijeka, 7 utakmica gdje je jedan sudionik dinamo, hajduk, rijeka, osijek....)
  • Dzgšb
    2.2k

Bude na areni sport 3 sa MAXtv komentatorom..

E vidiš to nisam znao..
  • ElDorado
    15.2k
    Ak prenosi opet Cmrečnjak ili Kecman gledam bez zvuka
  • jedan u nizu
    19.9k
    Bude na areni sport 3 sa MAXtv komentatorom.. — Dzgšb

jel to hrvatska arena ili BiH?
  • Dzgšb
    2.2k

Mislim da je BiH arena sport 3.
bold