• Crni86
    5.3k
    Pokazat da smo najbolji kad je najteze. Istra je tamo vodila dok je nisu pokrali. Znaci ako moze istra, mozemo i mi da nam fali 10 igraca iz prvih 11. Samo hrabro, pametno i dinamovski.
  • Jos-Optimus
    3.1k
    ja bih ipak volio da bude na naš način - dominantno, da ih ušutkamo već do poluvremena
  • don
    7.8k
    :pray:

IMG-6257.jpg
  • Orc123
    9k
    Samo zelim tu pobjedu da ovako desetkovani svima zacepimo ta prljava usta! Svi si uzeli za pravo komentirati Dinamo, srat po njemu, po igracima dok s druge strane taj isti Dinamo hrani HNL, HNS i sve ostale bodovima iz Europe i euricima koje nitko ne odbije! Pasli bi se da nema Dinama, a HNL bi ko liga bio sveden na amatersku razinu ala Malta, Island ili Andora .....

Zwlim da decki daju zadnji atom snage i da ih pregazimo!
  • marcio amoroso
    37.9k
    Mislim da bi mogli izaći sa tri nazad i da bi taj desni stoper mogao biti Ristovski. Na bekovima Gabriel i Ogiwara i u vezi Bernauer, Kačavenda i Bati. Gore naprijed Pjaca i Kule.

Tako bi osigurali sigurniji izlazak iz zadnje zone. Kačavenda je dovoljno agresivan da može iskakati na Rakitića i spriječiti njegove duge lopte i dijagonale.

Zagorac- Ristovski, Theo, Torrente- Gabriel, Bernauer, Kačavenda, Baturina, Ogiwara- Pjaca, Kule
  • Jos-Optimus
    3.1k
    Ja sam nepopravljivi optimist i vjerujem u našu momčad. Ipak, trebamo se spustiti na zemlju zbog svih ozljeda i okolnosti. 0-5 za nas
  • Orc123
    9k
    risto nece igrati....
  • marcio amoroso
    37.9k
    risto nece igrati....Orc123

Znaš ili se referiraš na presicu od jučer?
  • Orc123
    9k
    na presicu, ako nije trenirao ne vidim smisla da opet netko nespreman igra.....treba nam danas svatko na 100%
  • marcio amoroso
    37.9k

Nije trenirao četvrtak i petak. Jučer vjerojatno je, a u ovoj situaciji kad je brdo igrača ozlijeđeno mislim da će stisnuti zube i igrati.
  • Orc123
    9k
    vidjet cemo....ja bi rađe da ih napadnemo s krilima jer mislim da su na bekovima najtanji.....sa dvije 6ice, Rogom i Kacom i Batijem sa svom slobodom......
  • jedan u nizu
    9.6k
    Unazad vise godina ne pamtim derbi po golovima, prilikama ili dobroj igri.
    Jedino sto pamtim je Cacicevih snjeznih 4-0 u Maksimiru.
    Prije i nakon toga igra je uvijek ista.

Nadam se da cemo gledati pravi nogomet.
    Sa nasom pobjedom naravno, ali da igramo na gol više, a ne na gol manje.
  • chago13
    30
    Slažem se s tobom, mislim da su im Hrgović i Diallo najslabije karike
  • marcio amoroso
    37.9k

Da, ali mi nemamo načina da iznesemo loptu i bilo bi samo nabijanje naprijed. Kule nije igrač koji će zadržati loptu naprijed ili dobiti zračni duel.

Ovako bi dobili sigurniji protok lopte, a u drugom možeš uvesti Roga, Špikića, Stojkovića i Mbukua koji im mogu dodatno zapapriti.
  • Georg Koch
    5k
    Po Index-u ocekivani sastav tovara:
    Hrgovic Uremovic Prpic Diallo
    Krovinovic Rakitic
    Durdov Kalik Biuk
    Livaja

Znaci ovdje imaju bar 3 trube.
    Ocekujem danas povratak pobjednickog, gladnog garda od prve minute, motivirane igrace 110% koji ce ih pojesti dolje.
    Pa ne mogu nas kalik diallo durdov hrgovic poslati na -7.
    Ne mogu.

Danas im se opet pisamo po atmoaferi stvorenoj od mrznje i uzimamo 3 boda.
    Pobjeda Dinama hendikepom!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.