• Izet Hajrović
    2.4k
    Famozni Kvasina tvrdi da je Baturina prodan i da sljedećih dana ide potvrda. Ima li što u tome ili lupa u prazno kao inače?
  • Krizy
    47.1k
    Standardna lupetanja prije važnih utakmica.
  • don
    7.6k
    .
  • Maxova dijagonala
    1.7k
    gdje i za koliko? Vjerovat ću tek ako sve karte baci na stol
  • Marquis Manners
    55
    Ovdje sam najviše pisao i želim se oprostiti od malobrojnih koji su komunicirali sa mnom na civiliziran i normalan način.
    Ako želite saznati više, oproštajnu poruku sam ostavio u temi " pohvale-kritike ".
    Hvala vam na svemu i sretno u vašim životima i s nadom da Dinamo bude još jači nego trenutačno.
  • Daliban
    2.5k
    Sada stiže vijest iz Rumunije da je Dinamo zainteresovan za Raula Florucza, 23-godišnjeg dečka koji u ovoj sezoni igra fudbal života.Ivdzo11
    Ograničen.

Dinamo ubuduće mora više pažnje prilikom transfera davati fizičkim predispozicijama igrača. Brzina, agresivnost, moć u duelu je trenutno ono što nas stavlja u podređeni položaj u utakmicama sa jačim ekipama.Calello5

:up:

Ali ne za vezne pozicije. Tamo je bitno samo da imaju dobar prvi korak i da su agilni. Mekana jezgra i fizički moćniji vanjski krug (stoperi, bočni, napadači). S tim da i taj vanjski krug mora biti izuzetno tehnički potkovan. Kod nas je problem što mi više pažnje moramo davati svim tim elementima, i tehnici i fizici. Problem je što općenito dovodimo meh igrače.

Fizički kapaciteti moraju biti osnovni preduvjet i u omladinskoj školi i kod transfera, a sve dalje je nadogradnja - tehnička, taktička i mentalna.sebenico

Tehnika i osjećaj za igru moraju biti osnova u školi. Fokusirati se na fizikalije nauštrb tehnike i vica bi bilo pogubno i to je pogrešan smjer. Međutim, klince treba kvalitetnije profilirati u skladu s ovom idejom iznad - mekana sredina, fizikalnija periferija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions